Tehno News RO

Televizor LED LG 98UB980V: tehnologia 4K ce ofera detalii spectaculoase


Tehnologia si-a pus amprenta si asupra televizoarelor, a venit cu inovatii din ce in ce mai spectaculoase, toate acestea pentru a reda imagini cat mai fidele realitatii. Astfel, s-a facut trecerea spre o noua gama de televizoare si aici vorbim de cele 3G si Ultra HD (sau 4K) care ofera o calitate a imaginii si mai ridicata decat a predecesoarelor High Definition (HD). Astfel, televizorul LED Smart 3G si Ultra HD LG 98UB980V este pe atat de performant pe cat de calitativ datorita caracteristicilor sale moderne, de ultima generatie.

Televizor LED LG 98UB980V

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


televizor led lg 98ub980v.jpg

Designul sau inovator ne impresioneaza, atat datorita diagonalei de 249 cm, a standului in forma literei ā€žVā€ intoarse, cat si datorita texturii fine a carcasei de culoare negru-gri. Pe partea video dispune de o rezolutie de 3840 x 2160pixeli si caracteristici superioare ce va ofera imagini atat de apropiate de realitate incat o sa faceti din fiecare vizionare o experienta similara cu cea de la cinema. Rezolutia 4K ofera imagini impecabile, cu detalii incredibil de vii datorita celor 8.3 milioane de pixeli. Tehnologia True 4K Engine Pro ofera imagini clare pana la cel mai mic detaliu, iar imaginile cu rezolutie mica le aduce mai aproape de calitatea 4K. Mai dispune si de urmatoarele caracteristici video precum Real Cinema 24p, Upscaler 4K, Dynamic Scanning, Smart Living Sensor, Picture Wizard III sau True Color Generator. Sistemul audio 5.2 este pus in valoare de iesirea sunetului (RMS) de 120 W si de impactul sistemului de difuzoare pe mai multe canale. Acest sistem de sunet incorporat ofera, impreuna cu imaginile, o calitate uimitoare la fiecare vizionare, aducandu-va cat mai aproape de ceea ce priviti. In continuare vom enumera si cele mai importante caracteristici din punct de vedere audio, printre care DTS, Dolby, Digital, SubWoofer, 3D Sound Zooming, Clear Voice II sau apt-X codec.

Televizor LED LG 98UB980V

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Performanta la un pret pe masura
Sistemul de operare al acestui televizor este webOS si va permite sa va bucurati de cele mai bune aplicatii aparute, dar si de o conexiune cu celelalte aparate smart pe care le aveti. Pentru acest lucru vine in ajutor conexiunea de retea Wi-Fi integrat, RJ-45 si conexiunile precum cele patru porturi HDMI, Slotul CI+, intrarea video composite sau intrarea Scart (RGB). De asemenea, pentru un transfer si mai rapid aveti la dispozitie cele trei porturi USB, dintre care unul 3.0 si celelalte 2.0. Alte caracteristici sunt Remote App, LG Cloud, DLNA, Google Dial, MHL, WiDi, Motion Eye Care, EPG si, nu in ultimul rand, camera integrata. Datorita tehnologiei 4K 3D+, fiecare imagine prinde viata cu ajutorul lui LG 98UB980V. Cea mai confortabila tehnologie din lume, cea 3D, este si mai precisa datorita rezolutiei Ultra HD, astfel, cu aceasta rezolutie cvadrupla, imaginile sunt mai reale si mai captivante.

Cei care doresc sa aiba parte de cea mai noua tehnologie in domeniu prin achizitia acestui televizor, trebuie sa mai stie ca are o dimensiune cu stand de 2302 x 1603 x 466.2 mm si o greutate de 102.2 kg si, odata achizitionat, vine impreuna cu ochelarii 3D (F350 2 EA) si telecomanda Magic Remote. Produsul se poate gasi in magazinele de specialitate si in mediul online la pretul de 100000 lei, un pret ce putem spune ca este justificat daca luam in calcul specificatiile tehnice de care dispune.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Televizor LED LG 98UB980V: tehnologia 4K ce ofera detalii spectaculoase"

televizor led lg 98ub980v _2.jpg
televizor led lg 98ub980v _3.jpg
televizor led lg 98ub980v _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro