Tehno News RO

Uscator rufe Whirlpool Supreme Dryer HSCX 80420: performanta de la cei mai buni


Multe modele de masina de spalat din prezent iti ofera posibilitatea de a-ti usca rufele ca parte a programului. Totusi, unele nu isi fac treaba foarte bine si rufele raman inca ude sau umede. De asemenea, exista si masini de spalat care nu dispun de aceasta functie, de aceea, ai nevoie de un uscator de rufe separat, care sa faca aceasta treaba.

Uscator de rufe Whirlpool Supreme Dryer HSCX 80420

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 aprilie 2024


whirlpool supreme dryer hscx 80420.jpg

Poti sa alegi un model ca un uscator de rufe Whirlpool Supreme Dryer HSCX 80420. Modelul atrage, in primul rand, prin designul sau modern, care ii va oferi o doza de eleganta locuintei tale. De asemenea, panoul de comanda este usor de utilizat si foloseste un afisaj modern, de tip LED. Dimensiunile acestui model sunt de 84,5 x 59,6 x 65,9 centimetri (I x L x A), iar greutatea este de 47 de kilograme, fiind unul dintre cele mai usoare astfel de aparate. Produsul se remarca si prin faptul ca foloseste tehnologia al saselea simt.

Uscator de rufe Whirlpool Supreme Dryer HSCX 80420

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 aprilie 2024


La fel ca multe masini de spalat sau alte uscatoare, si acest uscator de rufe Whirlpool Supreme Dryer HSCX 80420 are tipul de incarcare frontal. Capacitatea de incarcare pe care o are modelul este de opt kilograme. Tinand cont ca cele mai multe masini de spalat prezinta aceeasi limita sau chiar una si mai mica, acest produs este ideal pentru a-ti putea usca o cantitate mai mare de rufe in acelasi timp. Clasa de energie la uscare este A – cu alte cuvinte, uscatorul este foarte bun la ceea ce i se cere. La fel de remarcabil este si faptul ca acest uscator de rufe Whirlpool Supreme Dryer HSCX 80420 face parte din clasa de eficienta energetica A++, ceea ce inseamna ca are un consum de energie chiar si mai mic ca produsele care fac parte din clasa A.

Programele uscatorului de rufe Whirlpool Supreme Dryer HSCX 80420
Aparatele electrocasnice din prezent dispun de foarte multe programe, si nici acest uscator de rufe Whirlpool Supreme Dryer HSCX 80420 nu se dezminte, avand un total de 11 programe. Printre acestea se numara Aerisire Wool Excellence, programe pentru diferite tipuri de material (bumbac, sintetice, lana), pentru lenjerie, pentru hainele usor de calcat, pentru mix si pentru delicate. Ca functii speciale, aparatul are una de anti – incretire a tesaturii si o optiune pentru abur. De asemenea, poti sa programezi dispozitivul sa inceapa programul de uscare la orice ora vrei tu, cu ajutorul optiunii de programare intarziata. Nu poate fi uitata nici faptul ca acest aparat prezinta optiunea de a usca rufele prin condensare.

Nivelul de zgomot la centrifugare al modelului de uscator de rufe Whirlpool Supreme Dryer HSCX 80420 atinge 65 de decibeli, o limita acceptabila si intalnita rar la alte produse electrocasnice similare. Ca urmare, dispozitivul se bucura de recenzii pozitive, avand parte de atat de multe avantaje de care te poti folosi.

Pentru a te relaxa in timp ce aparatele electrocasnice isi fac treaba, investeste in modelul de uscator de rufe Whirlpool Supreme Dryer HSCX 80420 si nu vei regreta pasul pe care l-ai facut.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 29 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Uscator rufe Whirlpool Supreme Dryer HSCX 80420: performanta de la cei mai buni"

whirlpool supreme dryer hscx 80420_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro