Tehno News RO

Zanussi ZCG512G1WA: un aragaz decent, cu dotarile obinsuite


Toata lumea stie cat de utile sunt aragazurile, asa ca nu mai are niciun rost sa discutam despre asta. Totusi, nevoile fiecaruia, chiar si din acest punct de vedere, sunt destul de diferite. Nu toata lumea are nevoie si nu toata lumea isi permite un aragaz ultramodern sau o combinatie de cuptor si plita si, tocmai de aceea, inca se gasesc foarte multe aragazuri obisnuite, pe gaz.

Aragaz Zanussi ZCG512G1WA

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 17 iunie 2021


zanussi zcg512g1wa.jpg

Zanussi ZCG512G1WA face si el parte din categoria modelelor mai simple si din acest motiv el poate sa fie cumparat de absolut oricine. Pastreaza insa si cateva surprize si asta nu poate sa fie decat un lucru foarte bun.

In ceea ce priveste designul, nu se pot spune foarte multe despre acest aragaz. Este un model simplu, cu patru arzatoare si cu dimensiuni acceptabile, care ii permit sa incapa fara probleme in orice bucatarie. Este alb, construit din aluminiu si are un capac de metal, astfel incat vorbim despre un model rezistent, predispus totusi la murdarire rapida.

Controlul este de asemenea unul foarte simplu si intuitiv, cu butoane mecanice pentru fiecare arzator, pentru cuptor dar si pentru cateva functii. Si din acest punct de vedere el se plaseaza un pic deasupra altor aragazuri din aceeasi categorie.

Aragaz Zanussi ZCG512G1WA

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 17 iunie 2021


Patru arzatoare si un cuptor de marime medie
Zanussi ZCG512G1WA nu este sub nicio forma un produs prea spectaculos, dar isi face foarte bine treaba si este potrivit pentru o familie, chiar si din cele mai numeroase. Asta pentru ca are o capacitate de patru arzatoare, putand fi gatite preparate diverse in acelasi timp. Arzatorul mic are o putere de 1 kW, cele doua medii de 2 kW, in timp ce cel mare este de 3 kW.

Cuptorul, pe de alta parte, nu este atat de mare, dar orice persoana se poate descurca cu ajutorul sau. Capacitatea sa este de 53 de litri, dar in acelasi timp modelul ofera si cateva dotari suplimentare binevenite. Are si functie de incalzire inferioara si se poate seta si timpul de gatit de pana la o ora. Pe de alta parte, acest model vine si cu grill si rotisor, ceea ce creste numarul posibilitatilor si a preparatelor care pot fi gatite cu ajutorul sau.

Cat despre una dintre cele mai importante problematici ale unui aragaz, acesta are alimentare pe gaz, clasica. Cu toate acestea, aprinderea sa este una electrica, atat pentru ochiuri cat si pentru cuptor. Mai sigura si mai rapida decat cea cu chibrituri, este un avantaj pentru cei care isi doresc un aragaz un pic mai modern.

Zanussi ZCG512G1WA este, pana la urma, un model mai mult decat acceptabil, pe care o parte din cumparatori il vor aprecia foarte mult. Daca ai un buget ceva mai mic, acesta este un model pe care il recomandam. La fel, daca vrei sa il cumpari pentru o persoana mai in varsta, el poate sa fie o solutie foarte buna. Are toate dotarile de baza si ceva in plus, iar raportul calitate pret este excelent.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aragazuri

valabile astazi, 17 iunie 2021 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro