Tehno News RO

Zanussi ZCG512G1XA: un aragaz clasic de calitate


Daca inca nu ai facut pasul spre aparatele incorporabile si deci nu ai in bucatarie un cuptor electric si o plita la fel, atunci exista posibilitatea destul de mare de a prefera inca aragazurile pe gaz. Acestea sunt modelele clasice pe care toate lumea le cunoaste si stie sa le utilizeze, dar nu inseamna ca nu exista si modele ceva mai bune si cu cateva surprize.

Aragaz Zanussi ZCG512G1XA

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 17 iunie 2021


zanussi zcg512g1xa.jpg

Zanussi ZCG512G1XA este, cel putin la prima vedere, un model absolut normal. Dar dincolo de acest lucru, el are cativa asi in maneca, avantaje care, daca nu il duc chiar spre o o calitate premium, il fac sa fie destul de aproape de aceasta.

Toate dotarile la care te poti astepta, dar si cate ceva in plus
Din punct de vedere vizual, acesta este un aragaz comun, aratand in modul in care arata si toate celelalte. Este un model cu patru arzatoare, cuptorul are o capacitate decenta, de 52 l iar in partea de jos exista si un loc pentru depozitarea vaselor de gatit (ceea ce este ceva in plus, totusi). Si controlul este cel de asteptat, unul mecanic.

Aragaz Zanussi ZCG512G1XA

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 17 iunie 2021


In ceea ce priveste functionarea efectiva, aragazul este unul care utilizeaza gazul, dar aprinderea este electrica. Acest sistem ii permite si sa utilizeze cateva elemente de siguranta, in special cel impotriva pierderilor de gaz (care opreste flacara daca inregistreaza ceva in neregula).

Din cele patru arzatoare, doua sunt medii (2 kW), unul mic (1 kW) si unul mare (3kW). Este dispunerea absolut normala pentru astfel de modele, dar este mai mult decat suficienta pentru a permite ca mai mute preparate sa fie gatite in acelasi timp. Un aragaz cu patru arzatoare va fi mereu unul de familie si Zanussi ZCG512G1XA este si el potrivit pentru asa ceva.

Daca pana acum aragazul nu pare sa aiba nimic deosebit, exista si cateva elemente care contrazic parerea. In primul rand, controlul pentru cuptor este unul mai special, existand un buton si pentru setarea timpului necesar coacerii, inclusiv a unui mod de preparare pizza. Apoi, mai exista si posibilitatea de a utiliza fie grill-ul, fie rotisorul cu care este dotat cuptorul. Toate acestea indica faptul ca Zanussi ZCG512G1XA este un model care isi doreste sa depaseasca barierele impuse de pret (unul scazut, pana la urma) si sa intre, macar partial, in clasa premium. Sicu siguranta, reuseste ceea ce si-a propus, lucru care nu poate sa fie decat unul de apreciat.

Acestea fiind spuse, Zanussi ZCG512G1XA este un aragaz care merita sa fie recomandat celor care inca isi doresc sa utilizeze produse cu functionare pe gaz. Desi exista si modele mult mai spectaculoase decat acesta, pentru a gati eficient si bine, aragazul este unul perfect. Avand patru arzatoare si un cuptor destul de incapator, este si un model potrivit pentru familii, iar faptul ca are sistem de siguranta, grill, rotisor si chiar si un fel de timer il fac sa fie si destul de modern. Iar raportul calitate pret este foarte bun, fapt care recomanda in sine acest aragaz.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aragazuri

valabile astazi, 17 iunie 2021 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro