Tehno News RO

Inca o campanie de reduceri marca eMAG!


Pentru cei care inca nu si-au luat concediu sau chiar si pentru cei care sunt ceva mai departe de casa, dar au contul inca alimentat, iata un motiv excelent de a petrece urmatoarele zile in compania celor mai bune produse de pe piata cu preturi de-a dreptul de invidiat.

Stock Busters: Reduceri pana la 70%

Vezi Toate Ofertele eMAG valabile doar astazi, 30 mai 2020


2015_08_10 - newsletter - stock busters.png

Daca nu ati ghicit deja despre ce este vorba, va spunem noi ca eMAG-ul da start-ul la 3 zile de Stock Busters! Si asta doar pentru voi, cei mai fideli clienti ai nostri!

O intreaga gama de produse dintre cele mai diverse va asteapta cu preturi dupa placul oricui. Daca pana acum erati obisnuiti cu ofertele spectaculoase de la eMAG, ei bine, de data asta cu totii veti fi surprinsi sa aflati ca reducerile nu merg pana la 50 si nici 60%, ci, fiti atenti, pana la 70 si chiar 80%! Asa incat, ce altceva mai bun se putea intampla intr-o perioada asa calduroasa ca aceasta decat sa vina un astfel de val de ... reduceri de data asta. Si ca tot veni vorba de valuri, iata ca noua campanie Stock Busters s-a gandit si la cei care visati la marea inspumata si va pune la dispozitie produse atat de variate incat va fi practic imposibil sa nu va umpleti cosul cu articole atat de necesare oriunde ati merge.

Vezi Ofertele si Reducerile eMAG

valabile doar astazi, 30 mai 2020 la:


Asa ca fiti pregatiti, caci, incepand de marti, 11 august, de dimineata tare, si pana joi, 13 august, promotiile sunt gata sa-si intampine doritorii de calitate si preturi imbatabile.

Este ocazia de a va lua un weekend prelungit, de data asta in timpul saptamanii, pentru ca astfel de oferte pur si simplu nu pot fi trecute cu vederea. Mii de produse sunt atent pregatite pentru voi, incepand de la electronice si electrocasnice pana la articole de ingrijire personala si nu numai. Televizoare, telefoane, dar si jucarii pentru cei mici sau produse cosmetice pentru doamne si domnisoare, toate sunt pe punctul de a deveni ale voastre la jumatate sau chiar la o treime din pretul lor initial. Deci, e timpul sa va faceti un cont pe site-ul eMAG chiar acum, iar in cazul in care deja sunteti inscrisi nu mai trebuie decat sa stati pe-aproape caci numaratoarea inversa e gata sa inceapa dintr-o clipa in alta.

3 zile de reduceri la eMAG sunt visul oricarui impatimit de electronice si electrocasnice, asa ca acesta e momentul ideal pentru voi de a ramane conectati la marea si adevarata reducere a acestei veri. In felul asta, orice ati mai avea trecut pe lista de cumparaturi se poate concretiza acum intr-o oferta de-a dreptul incredibila. Veti lua aproape orice produs doriti din multitudinea de categorii puse la dispozitie la preturi cum nu veti mai gasi in alta parte.

Televizoare pentru care veti plati chiar mai putin de jumatate din pret, electrocasnice la o treime din costul lor initial, telefoane care vor ajunge si la 35% din valoare, dar si jucarii pentru care veti achita doar 20% din pret, toate astea nu mai inseamna reducere ci inseamna de-a dreptul un adevarat miracol.

Asa ca, setati-va alarma pentru prima ora si de maine incepand nu ratati ofertele noastre!

Reduceri pana la 70% la mii de produse.

Vezi Oferta eMAG.Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro