Tehno News RO

Ziua Resigilatelor: pana la 50% reducere la resigilate eMag


23 august este Ziua Resigilatelor la eMAG, moment asteptat cu nerabdare de cei care urmaresc produsele dorite la cel mai bun pret. Campania aduce reduceri de pana la 50% pentru o serie larga de produse, printre care televizoare, telefoane, tablete, electrocasnice mici si mari si multe altele.

Reduceri pana la 50% la Resigilate

Vezi Toate Ofertele eMAG valabile doar astazi, 20 octombrie 2020


reduceri la resigilate.png

Ce sunt produsele resigilate?
De multe ori se intampla ca unele persoane sa cumpere produse si sa isi dea seama apoi ca alegerea nu a fost potrivita, acestea fiind diferite fata de asteptarile initiale. Se poate intampla astfel sa nu te mai atraga atat de mult un design, sa observi ca produsul cumparat functioneaza bine, dar nu este cel potrivit pentru activitatile pe care le desfasori etc. Atunci cand returnezi un astfel de produs, acesta este verificat in detaliu de catre eMAG pentru a functiona perfect si vandut ca produs resigilat.

Vezi Ofertele si Reducerile eMAG

valabile doar astazi, 20 octombrie 2020 la:


Un produs resigilat nu este un produs defect. Este doar un produs care fie nu corespunde cerintelor cumparatorului, fie a suferit mici zgarieturi in timpul transportului si nu a mai putut ramane la client, fie a avut un defect si a fost reparat, ori pur si simplu cutia a fost deschisa, iar produsul nu a mai putut fi vandut ca nou.

eMAG este un magazin online care se asigura de integritatea si calitatea produselor vandute ca resigilate, lucrand alaturi de producatori si service-uri specializate pentru a verifica starea acestora. Apeland la un magazin de renume pe piata atunci cand cumperi un resigilat te vei asigura ca acesta functioneaza exact ca unul nou si nu vei intalni niciun fel de probleme.

In plus, produsele resigilate beneficiaza de aceleasi servicii conexe precum cele noi. Cu alte cuvinte, livrarea si plata se fac la fel, iar produsele au si garantie. De asemenea, produsele resigilate pot fi si returnate. Cei care au un showroom eMAG in oras pot alege totodata ridicarea produsului din showroom, astfel incat sa il poata vedea inainte de achizitie. Va fi exact ca si cum cumperi unul nou. Oricum, nu vei sesiza diferente intre produse.

Avantajul principal al produselor sigilate este in primul rand pretul redus fata de cel original. Vei putea gasi astfel un anumit smartphone pe care ti-l doresti la un pret mult mai bun, fara a face rabat de la calitate. Pentru un buget mai mic vei putea cumpara un produs de la brandul preferat, fara a mai fi nevoie sa faci compromisuri si sa alegi modele no-name sau care nu iti pun la dispozitie aceleasi functii si dotari.

Spre deosebire de produsele second-hand, cele resigilate sunt verificate temeinic de catre profesionisti pentru a functiona perfect, iar in plus garantia si posibilitatea de retur iti ofera siguranta ca magazinul isi ia angajamentul fata de tine si te va sustine in eventualitatea in care ai nevoie de suport dupa achizitie.

Campania Ziua Resigilatelor este cu atat mai atractiva cu cat produse care deja au un pret mai mic decat in mod obisnuit vor fi vandute la un pret cu pana la 50% mai mic.

Ramane asadar sa urmaresti produsele preferate si cel mai bun raport calitate-pret.

Reduceri pana la 50% la mii de produse.

Vezi Oferta eMAG.Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro