Tehno News RO

Televizoare Resigilate. Profita de ocazie si achizitioneaza un televizor excelent la reducere


Televizoarele noi nu mai sunt chiar atat de scumpe precum erau in trecut, dar daca doresti un model de ultima generatie, tot va trebui sa scoti din buzunar cateva mii de lei. In aceste conditii, este bine sa gasesti si oferte speciale, pentru a putea face si economii.

Cauti un Televizor Resigilat?

Vezi Reducerile valabile astazi, 2 octombrie 2023


televizoare resigilate.jpg

Iar daca asta iti doresti, o sansa este oferita si de televizoarele resigilate, care se gasesc la reducere, indiferent de calitatea si de pretul normal al acestora. Exista insa si o parte negativa, caci unele dintre aceste produse au mici defectiuni sau sunt deteriorate, dar oricare ar fi cazul, ele sunt intotdeauna verificate de catre specialistii magazinului, care asigura starea lor. Iar garantia este cel putin la fel de mare, daca nu chiar dubla, in comparatie cu cea a unui televizor obisnuit.

Uneori insa, doar ambalajul este deteriorat sau televizorul a fost expus in showroom, deci exista toate sansele ca acesta sa poate fi cumparat intact, dar cu mai putini bani decat in mod normal.

Se gasesc toate tipurile de televizoare
Daca va intrebati ce fel de produse se gasesc in ofertele de resigilate ale magazinelor online, raspunsul este unul singur: aproape toate care sunt si in ofertele obisnuite. Asta pentru ca, indiferent de calitate, orice televizor poate sa vina in magazin sau sa fie livrat clientului cu mici imperfectiuni. Mai mult decat atat, chiar magazinele desfac unele cutii pentru a expune produsele sau pentru a face fotografii de prezentare pe site sau in reclame.

Resigilatele sunt practic o plasa de salvare a investitiei realizate de magazine, ele incercand sa reduca la minim nivelul pierderilor. Asa insa si cumparatorii pot sa achizitioneze televizoare foarte bune, la preturi mult mai mici. Si vorbim despre orice model, de la cele mai mici si cu ecran HD, pana la giganti Ultra High Definition cu diagonale de aproape 200 cm.

Televizoare ieftine resigilate
Dupa cum am spus, se gasesc tot felul de televizoare resigilate, iar cele ieftine nu fac nici ele exceptie. Asadar, daca sunteti in cautarea unui model cu pretul situat in jurul sumei de 1000 de lei, cu siguranta puteti gasi cateva care au reducere la nivelul sutelor de lei.

Televizoare resigilate la preturi mici?

Aici ai oferte la cele mai mici preturi.


Si sunt modele decente, de la Samsung, Panasonic sau Toshiba, cu ecrane HD si diagonale variabile, intre 53 si 80 de inch. Asta inseamna ca veti putea achizitiona orice tip de televizor doriti, pentru bucatarie, dormitor sau chiar living, doar ca unele vor avea mici defecte, precum zgarieturi sau uzura.

Reducerile se calculeaza in functie de calitatea produsului si nu de pretul sau initial, dar de regula variaza intre 15 si 40 %. Totusi, chiar si la un televizor ieftin, suma poate sa fie importanta, asa ca veti putea economisi si investi in alte produse.

Televizoare Smart resigilate
Smart TV-urile reprezinta acum standardul in ceea ce inseamna modele de calitate. Si pretul acestora depaseste bariera celor 2000 de lei, dar investitia merita, cu astfel de modele putand sa faci orice, inclusiv sa navighezi pe Internet.

Setarile de imagine sunt numeroase si, in plus, ecranul este intotdeauna Full HD. Aceste televizoare vin de la cele mai bune si respectate firme din domeniu, asa cum sunt Samsung, LG sau Sony, au diagonale mari, de peste 100 cm si, de multe ori, sunt si 3D.

Aceste calitati nu asigura insa si faptul ca produsele repective nu pot sa fie zgariate, sa aiba accesorii lipsa (precum ochelarii 3D) sau ambalajul deteriorat, dintr-un motiv sau altul. In aceste conditii, si ele beneficiaza de reduceri variabile in functie de starea lor, iar daca luam in considerare faptul ca acestea costa cateva mii de lei, reducerile pot sa fie si ele pe masura, uneori depasind 1000 de lei.

Televizoare UHD resigilate
Televizoareue UHD sau 4K reprezinta ultima moda in acest domeniu, ele oferind cea mai clara si de calitate imagine dintre toate modelele existente pe piata. Au si posibilitati de conectivitate foarte avansate, sunet excelent (uneori cu sistem exterior), sunt Smart si, de cele mai multe ori, 3D.

Toate aceste mari avantaje vin insa si cu un pret foarte ridicat. Desi se gasesc modele si in jurul sumei de 5000 de lei, majoritatea televizoarelor de acest gen depasesc 10000 de lei. Totusi, ele merita investitia, Sony, Samsung si LG lansand an de an cele mai bune televizoare de pe piata, adevarate revolutii tehnologice. Din pacate, orice defect al ecranului inseamna de cele mai multe ori si imposibilitatea de a utiliza televizorul, insa in cazul care carcasa are imperfectiuni, nu este o problema. Tocmai de aceea, aceste produse, desi resigilate, au defecte minore si mici urme de folosire, iar procentul de reducere nu este foarte ridicat. Insa economii se pot face si asta este tot ceea ce conteaza.

Cand este indicat sa cumperi un televizor resigilat
Dupa cum am vazut, orice televizor poate fi gasit si la oferta de resigilat. Insa nu de fiecare data o astfel de investitie este si una care sa merite. Magazinele sunt obligate sa posteze si o descriere a calitatii produsului si aceasta reprezinta principalul indicator. Uneori exista posibilitatea ca televizorul sa fi fost doar desfacut, alteori insa are ecranul zgariat sau pixeli care nu functioneaza. Un alt mod in care va puteti da seama de calitate este si procentul de reducere. Produsele cu peste 40 % sunt mai deteriorate decat cele care sunt vandute cu 20% mai ieftin. Ele functioneaza, dar probabil ca au imperfectiuni mult mai mari. In final, nici modelele expuse in showroom nu sunt o idee chiar atat de buna, intrucat ele sunt deja uzate.

Acestea fiind spuse, televizoarele resigilate pot fi o solutie mai ieftina, dar la fel de buna. Exista numeroase persoane care s-au bucurat de produse in perfecta stare de functionare, iar daca citesti cu atentie descrierea si nu esti extrem de pretentios, orice cumparator poate sa fie in locul lor. Reducerile depind in mare parte de starea televizorului, dar toate sunt functionabile si au garantie, asa ca exista mici sanse ca totul sa iasa rau. Tocmai de aceea este bine sa cumparati doar de la magazinele recunoscute si de incredere.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 2 octombrie 2023 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro