Tehno News RO

Televizor LED Toshiba 32P1400, un televizor bun, dar care putea oferi mai mult


Alegerea unui televizor depinde atat de nevoie, de preferinte cat si de buget. Din fericire, modelele mai ieftine au avansat destul de mult iar acum nu mai gasesti pe piata decat modele plate (sau chiar mai moderne, asa cum sunt cele curbate). Totusi, televizoarele mai ieftine nu se avanta atat de mult in inovatii, asa ca ecranul plat este acum standardul.

Televizor LED Toshiba 32P1400

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 octombrie 2023


televizor led toshiba 32p1400.jpg

Iar producatorii importanti propun destul de multe modele, majoritatea oferind o calitate a imaginii cel putin la nivel High Definition. Cei de la Toshiba vin si ei cu un televizor din aceasta categorie, mai exact modelul 32P1400 si cel mai bine ar fi de vazut cum rezista acesta concurentei cu alte televizoare de la firme la fel de cunoscute, dar si de la altele mai mici.

Televizor LED Toshiba 32P1400

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 octombrie 2023


Asadar, un prim element care trebuie luat in considerare la un televizor este marimea, iar Toshiba 32P1400 este atat de mare pe cat o arata si pretul. Un televizor care se afla la un pret cat de cat redus nu va fi niciodata unul exagerat de mare, dar o diagonala de 80 cm este suficienta pentru ca acesta sa fie foarte util in dormitor sau intr-un living de dimensiuni mai mici. In ceea ce priveste rezolutia, acesta se prezinta acceptabil, cu cei 1366 x 768 pixeli pe care ii are. Tot legat de ecran, televizorul mai prezintaun avantaj de luat in considerare, avand un unghi de redare mare, care permite vizionarea din mai multe locuri ale camerei. Totusi, nu poate sa fie trecut cu vederea nici un dezavantaj destul de important, mai exact lipsa redarii Full HD. Sa spunem totusi ca modelul HD este suficient si, pana la urma, acesta este sacrificiul care trebuia facut pentru a mentine pretul la un nivel cat mai scazut.

Dotari acceptabile pe de-o parte, dar nesatisfacatoare pe cealalta
Toshiba 32P1400 are mai multe setari speciale, precum Auto clean sau picture freeze, dar, in comparatie cu alte modele din categoria sa de pret, numarul de setari parca nu este suficient. In ceea ce priveste modurile de functionare pentru diverse tipuri de continut, nu exista decat cel pentru jocuri, in timp ce alte televizoare au plusat deja cu Film Mode sau chiar Football Mode.

Televizorul mai are si un alt dezavantaj, destul de important, care il plaseaza pe o treapta inferioara si in comparatie cu modele mai ieftine: ii lipseste posibilitatea de a reda filme de pe stick. Desi are o intrare HDMI si una USB, aceasta din urma este destinata doar unor interventii pentru setari sau mentenanta, dar filmele si alte informatii nu pot sa fie redate.

Desi este un model destul de ieftin iar calitatea sa este una decenta, Toshiba 32P1400 parca are unele lipsuri care nu il pot face o tinta in adevaratul sens al cuvantului. Cu doar doua sau trei sute de lei in plus iti poti cumpara un model smart care ofera mai multe setari, si chiar si televizoare mai ieftine au avantaje suplimentare. Cea mai buna idee de achizitie este daca puteti gasi acest model la reducere, caci, pana la urma, isi face treaba care se asteapta de la un televizor clasic.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 2 octombrie 2023 la:Galerie foto: "Televizor LED Toshiba 32P1400, un televizor bun, dar care putea oferi mai mult"

televizor led toshiba 32p1400 _2.jpg
televizor led toshiba 32p1400 _3.jpg
televizor led toshiba 32p1400 _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro