Tehno News RO

Televizor LED Smart LG 43UF6907, un televizor 4K performant, dar, cel mai important, la un pret decent


Televizoarele 4K sau Ultra HD sunt cele mai noi inovatii din acest domeniu, iar LG este unul dintre principalii artizani care, impreuna cu Samsung si Sony, reusesc sa scoata pe piata cele mai performante modele. UHD inseamna o rezolutie de 4 ori mai mare decat cea de pe modelele Full HD, adica o claritate la care cu doar cativa ani in urma specialistii nici nu se gandeau.

Televizor LED Smart LG 43UF6907

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 25 februarie 2021


televizor led smart lg 43uf6907.jpg

Exista insa si cateva probleme cu aceste televizoare. In primul rand, ele sunt scumpe, dar pana la urma orice produs de calitate premium duce industria mai departe, asa ca pe de-o parte isi merita banii. Si mai important insa, la noi transmisiile abia au ajuns la nivel HD, deci sa receptionezi in UHD este deocamdata imposibil. Mai ramane insa varianta filmelor, dar si acestea sunt destul de putine pentru moment. Acestea fiind spuse, sa vedem daca LG 43UF6907 isi merita banii.

Televizor LED Smart LG 43UF6907

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 25 februarie 2021


Un model modern din toate punctele de vedere
Desi avem in fata o adevarata inovatie tehnologica, ar fi bine sa pornim cu cea mai banala informatie. Diagonala acestui televizor este de 108 cm, adica putin peste medie. De regula, un televizor UHD este unul foarte mare, care se apropie chiar de 200 cm, deci este foarte bine ca exista si televizoare mai mici care pot fi montate fara probleme si in dormitor. Televizorul este de asemenea si foarte subtire, ceea ce ii confera un aspect deosebit care se potriveste in orice camera.

Este, bineinteles, si un model smart, care se poate conecta la internet si pe care se poate naviga sau accesa diverse aplicatii. Iar meniul este unul extrem de simplu. Cand vrei sa schimbi modul de utilizare (spre exemplu, sa treci dintr-o aplicatie in alta sau pe tv), nu trebuie sa intri in meniul principal, ci doar sa accesezi Launcher-ul care iti va afisa toate posibilitatile de care ai nevoie concomitent cu imaginile din acel moment.

LG 43UF6907 beneficiaza de un sistem web OS imbunatatit si, de aceea, el este special calibrat pentru a oferi experienta optima din toate punctele de vedere. Iar imaginea este una dimamica, cu setari care pot fi realizate si manual, dar si automat, mai ales in ceea ce priveste contrastul si luminozitatea ecranului. Datorita sistemului SmartShare se pot distribui informatii si pe alte dispozitive mobile, prin wireless. In plus, televizorul are mai multe intrari HDMI si USB pentru a se conecta la console, PC dar si pentru ca proprietarul sa vizioneze filme direct de pe stick.

Cat deste imagine, nu mai trebuie sa spunem ca aceasta este excelenta, chiar daca deocamdata obtinerea unei rezolutii 4K este aproape imposibila. Mai ramane totusi un aspect foarte important de discutat si acela este pretul. Un astfel de televizor este unul scump, dar LG 43UF6907, si din cauza diagonalei nu foarte mari, are un pret destul de accesibil pentru cineva care isi doreste un televizor ultra modern. De fapt, pretul este mai scazut chiar si decat cel al unor modele Full HD, dar mai mari, deci este aproape imposibil sa nu recomanzi un astfel de televizor, chiar si daca ar mai trebui sa asteptam un pic pentru a ne bucura cu adevarat de el.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 25 februarie 2021 la:Galerie foto: "Televizor LED Smart LG 43UF6907, un televizor 4K performant, dar, cel mai important, la un pret decent"

televizor led smart lg 43uf6907 _2.jpg
televizor led smart lg 43uf6907 _3.jpg
televizor led smart lg 43uf6907 _4.jpg
televizor led smart lg 43uf6907 _6.jpg
televizor led smart lg 43uf6907 _5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro