Tehno News RO

Prinde reducerile de 10.000.000 lei, vezi ghidul de cumparaturi!


eMAG implineste 15 ani si pentru asta are de gand sa sarbatoreasca asa cum se cuvine. Poate nu cu tort si cu cadouri multe, dar cu siguranta cu foarte multe surprize placute pentru toti clientii fideli. Poate ca Black Friday abia s-a incheiat pentru majoritatea dintre voi, insa pentru eMag distractia abia incepe.

Prinde reduceri de 10.000.000 lei

Vezi recomandarile eMAG valabile astazi, 20 aprilie 2024


2015_12_04 - newsletter - 10 000 000.png

Asa ca, stati pe aproape si sarbatoriti odata cu eMag in ritmuri de reduceri substantiale, asa cum deja v-ati obisnuit.

Si cum majoritatea dintre noi suntem obisnuiti sa primim cadouri de ziua noastra, cei de la eMAG, vor fi initiatorii unei zile de nastere cu adevarat fabuloase in care nu vor primi, ci vor darui cadouri. Iar cadourile pe care le vor face nu vor fi nici mai mult, nici mai putin decat niste minunate reduceri la tot ce va puteti dori.

Prinde cele mai bune Oferte de ziua eMAG

Vezi recomandarile eMAG valabile astazi, 20 aprilie 2024


Asa ca, dati drumul sa curga lista cu obiectele dorite, atat de voi, cat si de cei dragi voua, caci eMag o sa va intampine inca de la primele ore ale saptamanii care sta sa urmeze cu o multime de surprize.

Pe 6 decembrie eMag implineste 15 ani!
Da, ati ghicit! marti pe 6 este ziua de nastere eMag. Implinesc 15 ani de cand sarbatoresc alaturi de voi fiecare sarbatoare si traiesc fiecare emotie la cote cat mai inalte. Doar alaturi de voi eMag a reusit sa creasca si sa ofere tuturor clientilor cele mai bune si mai diverse produse de pe intreaga piata a Romaniei. Asa ca, da, acum este momentul sa sarbatoreasca alaturi de voi si sa va rasplateasca asa cum se cuvine pentru increderea pe care i-ati acortdat-o de-a lungul acestor ani. Iar pentru asta, surprizele vor fi nelimitate in zilele care urmeaza. Astfel, cadourile de Craciun pe care doriti sa le oferiti celor dragi vor fi o prioritate pentru eMag, pentru ca meritati. Fiti alaturi de eMAG inca de pe acum prin a reusi sa va creati contul necesar, asta in cazul in care ati omis pana acum acest lucru sau poate ca cel vechi nu va mai este pe plac si stati aproape. Lista cu cumparaturi nu poate suferi nici un fel de asteptare. Fie ca aveti in plan sa va innoiti electronicele sau electrocasnicele, fie cei mici abia il asteapta pe Mosu’ cu sacul plin de jucarii, eMAG este alaturi de toti membrii familiei, de la mic la mare, prin cele mai nastrusnice oferte de preturi la o gama incredibil de variata de produse si oferte care mai de care mai tentante.

Acestea fiind zise, credem ca acum este momentul in care va puteti face lista de cumparaturi la care visati de atat de mult timp si sa va puneti la punct cu toate datele necesare. Ca de obicei, oferta va fi atat de variata incat si Mosului ii va veni greu sa aleaga. Telefoane, frigidere, carti, articole vestimentare, masini de spalat rufe sau vase, dar si o diversitate intreaga de scule si produse specifice sexului tare isi asteapta cu nerabdare clientii chiar la inceput de saptamana.

Cum cumperi la cele mai mici preturi de ziua eMAG?

Vezi recomandarile eMAG valabile astazi, 20 aprilie 2024



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro