Tehno News RO

Laptop Gaming Asus G751JY-T7184D - prinde si ultimul joc cu noul tau laptop !


Sunteti pasionati de jocuri? Nu puteti rezista ultimelor versiuni ale jocului preferat sau nu puteti rezista jocurilor aparute? Doriti sa fiti cel care incearca primul, chiar si ultimul, joc aparut? Atunci este momentul sa investiti intr-un laptop de gaming performant pentru o experienta covarsitoare de fiecare data. Cei de la Asus va propun un model ce dispune de caracteristici foarte bune pe partea de gaming si un design pe masura, fiind vorba de modelul G751JY-T7184D.

Laptop Gaming Asus G751JY-T7184D

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 26 aprilie 2024


laptop gaming asus g751jy-t7184d.jpg

Pe partea de design, aveti in fata un produs inspirat parca din jocurile cu avioane de vanatoare F22 Raptor, finisajul din aluminiu si logo-ul ROG iluminat facandu-l si mai inovator. Orificiile radiatoarelor dispuse in partea din spate creeaza un efect vizual deosebit, rupt din cele mai inovatoare jocuri si, in acelasi timp,mentine un nivel ridicat de eficienta a sistemului de racire. Diagonala display-ului este de 17.3 inch, mai mare decat cea a laptopurilor obisnuite, tocmai pentru a oferi o arie vizuala mai mare, necesara jocurilor. Rezolutia de 1920 x 1080 pixeli va oferi imagini Full HD, iar caracteristica speciala a display-ului, Anti Glare, va va asigura cele mai bune imagini. Tot in sprijinul utilizatorului de gaming vin si tastele iluminate, silentioase si cu posibilitatea de a fi programate pentru a executa comenzi complexe cu o singura apasare.

Laptop Gaming Asus G751JY-T7184D

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 26 aprilie 2024


Performante exceptionale pentru orice joc
Caracteristicile tehnice fac din Asus G751JY-T7184D un laptop de gaming. In primul rand, procesorul Intel Core i7 cu patru nuclee, din generatia a patra, este ideal pentru a raspunde la cele mai complexe solicitari in materie de jocuri si programe, frecventa acestuia fiind de 2500 MHz si pana la 3700MHz datorita functiei Turbo Boost ce permite, in mod automat, nucleelor sa ruleze la o frecventa superioara in mod proportional cu cerintele aplicatiilor si sarcinile la care e supus sistemul. Memoria interna de tip DDR3 este una mare, de 32 GB, fiind impartita pe cele patru sloturi din patru. Pentru a stoca date, produse multimedia si jocurile preferate, aveti la dispozitie hard disk-ul cu o capacitate de 2 TB si un SSD de 512 GB, astfel ca nu veti mai avea nevoie de un hard extern. Placa video dedicata NVIDIA Ge Force GTX 980M cu o capacitate de 4096 MB atinge performante de peste 9.3K si ofera o calitate mai buna a imaginilor in jocurile cu o actiune ultra-rapida. Pentru experiente unice in gaming vine in ajutor si SonicMaster ce va procesa la nivel profesional sunetul, dar si difuzoarele integrate cu Subwoofer. Pentru conectivitate are cititor de carduri, port HDMI, iesire audio, Bluetooth, wireless si un thunderbolt. Pentru a oferi o perioada mai mare in ceea ce priveste utilizarea acestuia, are o baterie Li Ion cu 8 celule.

Daca doriti sa aveti unul dintre cele mai performante laptopuri de gaming, atat in ceea ce priveste caracteristicile tehnice cat si designul, Asus G751JY-T7184D este alegerea oportuna. Pe langa performantele deosebite, vine si cu sistem de operare instalat, cu Windows 8.1 Pro pe 64 biti, astfel ca nu mai ramane decat sa il deschideti si sa incepeti jocurile favorite. Pretul acestui produs este destul de ridicat datorita caracteristicilor sale performate si este dedicat in special celor pasionati de gaming.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 26 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Laptop Gaming Asus G751JY-T7184D - prinde si ultimul joc cu noul tau laptop !"

laptop gaming asus g751jy-t7184d _2.jpg
laptop gaming asus g751jy-t7184d _3.jpg
laptop gaming asus g751jy-t7184d _4.jpg
laptop gaming asus g751jy-t7184d _5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro