Tehno News RO

Reduceri la telefoane mobile de Black Friday 2017


Sfarsitul lunii noiembrie a inceput deja sa fie asociat cu reducerile de pret chiar si in Romania, datorita promotiilor atractive care au fost lansate de catre comerciantii romani in ultimii sase ani, de cand Black Friday a debutat si la noi in tara. Printre cele mai cautate produse din aceasta perioada sunt telefoanele mobile, in unele cazuri, preturile lor fiind chiar injumatatite, deci, cu mult mai accesibile multor oameni.

eMAG Black Friday - Reduceri pana la 80%

Vezi reducerile valabile astazi, 19 septembrie 2020


reduceri la telefoane mobile de black friday 2016.jpg

Astfel, daca vrei sa iti schimbi telefonul mobil cu o varianta mai moderna, Black Friday reprezinta perioada ideala pentru acest lucru. Telefoanele mobile sunt foarte cautate in ultima saptamana din noiembrie, deoarece acum se gasesc cele mai bune preturi la acestea, in cele mai multe cazuri, fiind chiar mai bune decat oricare alte reduceri care au loc pe tot parcursul unui an.

Prinde cele mai bune Oferte eMAG Black Friday

Vezi reducerile valabile astazi, 19 septembrie 2020


Discounturile incep de la cateva procente si ajung pana la o reducere de 100% - in acest caz, insa, este necesara achizitionarea unui abonament. Investitia, insa, se merita, deoarece modelele de telefoane mobile incluse in aceste oferte sunt printre cele mai performante de pe piata. Aceste reduceri la telefoane mobile de Black Friday 2017 includ atat modele care ruleaza cu un sistem de operare ca Androidul, precum si iOS, dar si Windows Phone.

Cand are loc Black Friday 2017
Pentru a gasi cele mai bune reduceri la telefoane mobile de Black Friday 2017 ai la dispozitie mai multe zile. Astfel, ziua oficiala in care poti gasi reduceri la telefoane mobile de Black Friday 2017 este 17 noiembrie, insa mai multi comercianti din Romania prelungesc perioada, unii pentru tot weekendul care urmeaza zilei de 17, altii chiar si pentru toata saptamana 20 – 26 noiembrie. Pentru a te asigura ca nu pierzi niciuna dintre aceste reduceri la telefoane mobile de Black Friday 2017, verifica promotiile din magazine si ziua exacta in care acestea au loc, deoarece s-ar putea ca unele sa se abata chiar si de la acele intervale mentionate.

Tipic, telefoanele mobile cu adevarat performante, in mod special cele care opereaza cu sisteme iOS si Android, care include mai multe functii inteligente, au preturi destul de piperate, pe care multi oameni nu si le pot permite nici cu un abonament. De aceea, oamenii asteapta sa apara cat mai multe reduceri la telefoane mobile de Black Friday 2017. Totusi, in cazul in care nu vrei un telefon foarte performant, ci unul mai simplu sau clasic, aceste reduceri la telefoane mobile de Black Friday 2017 le includ si pe ele in oferta.

Vinerea Neagra este asteptata de catre posibilii cumparatori si deoarece in perioada aceasta ai ocazia sa cumperi cadouri pentru cei dragi si sa-ti ramana si tie bani in buzunar. Un telefon mobil este un cadou ideal pentru cineva la care tii cu adevarat si care are nevoie de un nou model. Incearca sa afli care sunt cerintele pe care acesta le asteapta de la un smartphone si verifica ce gasesti intre aceste reduceri la telefoane mobile de Black Friday 2017, deoarece sunt sanse foarte mari sa-l poti surprinde placut.

Cumpara la cele mai mici preturi de Black Friday

Vezi reducerile valabile astazi, 19 septembrie 2020



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro