Tehno News RO

Telefoane Mobile Apple - preturi, modele si pareri


Unde vor ajunge telefoanele Apple, binecunoscutele iPhones, cand vine vorba despre inalta tehnologie inglobata in dimeniuni reduse, nu se poate spune. Inovarea este atat de rapida pentru compania gigant incat este imposibil de prevazut ce dispozitiv revolutionar va fi lansat peste doar trei luni…

Cauti un Telefon Mobil Apple?

Vezi Reducerile valabile astazi, 14 mai 2021


telefoane mobile apple _2.jpg

Viitorul a inceput
Telefonul mobil Apple iPhone 6 se adreseaza publicului cu pretentii mari. Este de altfel mai performant decat parea posibil doar cu putin timp inainte. Are incorporate elemente care il fac un lider de piata. Pe cat este de puternic, pe atat este de eficient si de economicos energetic. Designul tine pasul cu mesajul acestui dispozitiv de prima linie – carcasa din metal, ecran Retina HD, linii uniforme care dau impresia de soliditate. Armonios, echilibrat, avansat la maximum, Apple iPhone 6 este deopotriva o bijuterie si o uzina complexa. Fiecare detaliu este gandit cu meticulozitate artistica si din perspectiva estetica, conferind ansamblului linia remarcabila, si din perspectiva performantei, mai ales in ce priveste placerea si confortul utilizatorului. Este memorabil, de pilda, felul in care un asemenea dispozitiv cu un ecran foarte mare poate fi in acelasi timp atat de usor de tinut in mana. Este meritul inovatiilor aduse designului, in puncte in care detaliul face diferenta. Si asta cu atat mai mult cu cat ecranul este Multi-Touch, cu maximum de contrast, de vizualizare si de stralucire a redarii. Asta spune multe din start despre felul in care pot fi vazute filmele si fotografiile pe revolutionarul Apple iPhone 6. Mai departe, toate obstacolele tehnologice par a fi fost depasite - iPhone-ul este la fel de viabil si in plin soare, iar senzorii avansati incorporati se traduc in termeni de eficienta printr-o libertate mult mai mare de a utiliza telefonul oriunde si pentru orice. Pentru ca Apple iPhone 6 pare capabil de totul. Are in primul rand o baterie performanta si rezistenta. Apoi este binecunoscut faptul ca iPhone beneficiază de o campioana mondiala a camerelor foto, si in plus Apple iPhone 6 beneficiaza de aportul senzorului nou cu Pixeli de focalizare si caracteristici video inovatoare, care fac din imortalizarea imaginilor o adevarata poveste, inclusiv pe video. Apple iPhone 6 amprenteaza utilizatorul, furnizand astfel elementul perfect de siguranta. Viteza de reactie a dispozitivului este uluitoare, iar navigarea pe web sau apelurile video nu au fost niciodata mai placute sau mai spectaculoase. Sunetul clar, amplu, extrem de performant este un alt element care confera intaietate in piata telefonului Apple iPhone 6. Trecand la capitolul conectare, dispozitivul ofera maximul existent si inventat in prezent: conectare la mai multe retele de mare viteza in mai multe locuri din toata lumea, tehnologii wireless rapide, conexiuni WiFi avansate, cel mai bun sistem de operare mobil din lume, totul pe un ecran atat de mare incat experienta Apple iPhone 6 este una internationala, mareata, deschisa catre intreaga planeta.

Urmasul telefoanelor Apple iPhone 6 şi iPhone 6 Plus este prevazut a fi si mai spectaculos. Este anuntat pentru inceputul toamnei 2015 cu o carcasă fabricată dintr-un aliaj de aluminiu ultra-rezistent, aşa-numitul „7000 series”, care este folosit în construcţia bicicletelor pentru competiţii. Are calitati de exceptie - este cu 60% mai rezistent decât aluminiul obişnuit, având totodată numai o treime din densitatea oţelului inoxidabil. De asemeni, viitorul smartphone este anuntat cu un ecran cu tehnologie Force Touch, capabil să interpreteze forţa la apăsare.

Telefoane Mobile Apple la preturi mici?

Aici ai oferte la cele mai mici preturi.


Mai mult decat revolutie
Apple si-a obisnuit deja fanii din toata lumea cu obiceiul de a nu face un pas inainte, ci cel putin cate doi. O demonstreaza Apple iPhone 5S, cu detaliile sale incredibile, cu tehnologia cvasi-SF incorporate in ceea ce ar trebui sa fie un mijloc de comunicare, dar devine o opera de arta. Iar Apple a dus dispozitivul peste limitele posibilului actual. Iata cateva argumente. Aluminiul si sticla sunt combinate impecabil in proiectul telefonului, iar in butonul Home este introdus in premiera un cristal de safir. Apple iPhone 5S integreaza un senzor de amprenta, o camera foto de o precizie chirurgicala si un sistem de operare personalizat, creat pentru arhitectura interioara a dispozitivului. Detaliile executate ca si cum ar fi vorba despre componente vii sunt fara precedent si fac dintr-un dispozitiv impozant la prima vedere un telefon mobil din cale-afara de performant si in acelasi timp delicat, subtire si usor. Telefonul recunoaste utilizatorul dupa amprenta, prezervandu-i intimitatea si in acelasi timp confirmand operatiunile facute cu telefonul, cum ar fi cumparaturile online, un semnal clar ca Apple a fost atenta la copiii care cumpara prin intermediul telefoanelor parintilor…. O camera fara egal iSight, care are si ea un cristal de safir, furnizeaza imagini de o calitate inegalabila. In plus, Apple iPhone 5S este „desenat” in interior ca un computer. In aceste conditii, este usor de imaginat calitatea exceptionala a graficii redate de telefonul mobil, capacitatea dispozitivului de a opera mult, repede si bine. Si toate acestea in conditii de rezistenta idelungata a bateriei atat de puternice incat suporta toate aceste performante de top. Si sistemul de navigatie este personalizat. De pilda, aplicatia Maps se schimba de la condus la mers pe jos. Conectarea este si ea la cele mai inalte standarde, gratie functiei apel video FaceTime.

In aceeasi categorie „mai mult decat revolutie” poate fi incadrat si telefonul mobil Apple iPhone 5C. Structura de otel, culori deosebite ale carcasei bloc, evidentiere si personalizare la maximum. Procesor de forta care sustine lansarea aplicatiilor, incarcarea blogului, descarcarea de filme, vizionarea de poze, jocul concentrat si distractiv. Viteza de reactie si de incarcare este nemaiintalnita la alte dipozitive similare, iar nelipsita camera iSight, cea mai buna din lume, vine cu o lentila cu cinci elemente care transforma utilizatorul in artist fotograf ce poate surprinde totul, de la imagine panoramica la un chip drag aflat in imediata apropiere. De altfel, poze pot fi facute si in timp ce utilizatorul filmeaza cu Apple iPhone 5C, intrucat camera extrem de capabila are aceasta capacitate.

Ca intotdeauna, Apple anunta alte inovatii, care de care mai spectaculoase. Pentru aceasta toamna este asteptata noua versiune a sistemului de operare dedicat smartphone-urilor: iOS 9, care va fi disponibil pe toate smartphone-urile de la iPhone 4S în sus. Ce ar putea aduce asta in lumea smartphone-urilor? O noua revolutie, desigur…

Vezi Ofertele si Reducerile la Telefoane Mobile

valabile astazi, 14 mai 2021 la:Galerie foto: "Telefoane Mobile Apple - preturi, modele si pareri "

telefoane mobile apple.jpg
telefoane mobile apple _3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro