Tehno News RO

Sony 48R550C: televizorul cu diagonala impresionanta


Oricine isi doreste probabil un televizor cat mai performant si, in ziua de astazi, ai toate sansele sa iti cumperi unul, variante existand pentru fiecare client si fiecare buzunar. In mod cert insa, cele mai avansate televizoare, cel putin din punct de vedere al tehnologiei, sunt cele Smart, acestea permitand si conectarea la internet.

Televizor Sony 48R550C

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 28 martie 2024


sony 48r550c.jpg

Asadar, daca vrei un televizor Smart, dar unul care sa aiba si o diagonala rezonabila, nici exagerat de mare, dar nici foarte mica, Sony 48R550C poate sa fie un model potrivit pentru tine. Japonezii sunt lideri in aceasta industrie si acesta, desi nu se afla chiar printre cele de ultima generatie, ramane o solutie foarte buna si destul de avansata.

Televizor Sony 48R550C

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 28 martie 2024


O diagonala peste medie, dar aplicatiile sunt vedetele aici
Sony 48R550C nu este chiar un televizor micut. Are o diagonala de 121 cm, ceea ce il trece destul de mult peste medie. De aceea, el poate sa fie montat fara nicio problema in living, fiind bun si pentru un dormitor, dar oricum pentru unul cat mai mare. Totusi, este un model destul de usor pentru marimea sa, dar si unul foarte subtire, asa ca poate sa fie montat si in perete. In acest caz insa, trebuie sa ai grija sa ai un unghi de vizualizare bun, cu toate ca televizorul are unul de 178 de grade, deci suficient in majoritatea cazurilor.

Cat despre imagine, ca la orice televizor de la Sony, aceasta este una impecabila. Ultima moda pe piata este reprezentata de rezolutia UHD, in timp ce acest model trebuie sa se multumeasca doar cu una Full HD. Dar daca luam in considerare faptul ca in Romania nu prea exista ocazii sa vezi ceva mai bun de Full HD si ca acum exista foarte multe televiziuni care transmit asa (ca sa nu mai vorbim si despre filmele in acest format), rezolutia de 1920 x 1080 pixeli este foarte buna. Pentru calitate maxima trebuie insa sa umbli un pic si la setari, dar aici intervin si sistemele automate de la Sony, precum Motionflow XR 100 (care asigura cursivitate imaginii) si Advanced Contrast Enhancer.

Sistemul Smart Tv este si el la inaltime. Ai nevoie doar de Wi Fi si asa televizorul va fi capabil sa ofere si browser, dar si servicii precum YouTube sau cele de Video on Demand. Pentru posesorii de tablete si smartphone-uri (cu Android sau iOS) exista si posibilitatea de a transfera prin wireless poze si filmari pe televizor pentru a le urmari la o calitate mai buna, iar amatorii de filme si muzica trebuie sa stie ca pot conecta si un stick pentru a urmari ceea ce isi doresc direct de pe acesta.

Acestea fiind spuse, Sony 48R550C este un televizor foarte bun, cu o marime peste medie si sistem Smart TV. Daca luam in considerare dimensiunile, dar si brandul, pretul acestuia nu este foarte mare, banii ceruti fiind cei obisnuiti pentru un model de calitate. Daca il gasesti si la reducere totul este si mai bine, dar oricum acesta este un televizor care isi gaseste utilitatea in orice locuinta.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 28 martie 2024 la:



Galerie foto: "Sony 48R550C: televizorul cu diagonala impresionanta"

sony 48r550c _2.jpg
sony 48r550c _4.jpg
sony 48r550c _3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro