Tehno News RO

HORIZON 22HL710F: televizorul LED elegant si accesibil


Televizorul este mijlocul media prin care aflam cele mai noi informatii, vizionam filmele preferate transmise de canalele TV, cele de pe un memory stick ori de pe laptopul personal, asigurandu-ne astfel o petrecere oportuna a timpului liber. Daca va doriti un televizor ce ofera imagini in format Full HD, sa fie potrivit pentru o incapere moderna sau una clasica, atunci televizorul LED Full HD HORIZON 22HL710F este una din variantele bune ce se incadreaza in aceste caracteristici.

Televizor HORIZON 22HL710F

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


horizon 22hl710f.jpg

Pe partea de design, acest televizor este unul modern, cu o carcasa neagra si un stand interesant in forma literei X ce ii ofera o stabilitate foarte buna, mai ales ca are o greutate de doar 3 kg. Model nou, al anului 2015, dispune de tehnologia LED ce va avea o durata de viata mai lunga si un consum de energie mai redus intrucat regimul termic este mai relaxat. Diagonala de 56 cm si rezolutia de 1920 x 1080 pixeli ne vor bucura cu imagini deosebite in format Full HD. Unghiul de vizibilitate de 178 de grade, atat pe orizontala cat si pe verticala, ofera o buna vizionare chiar si daca sunteti in lateralul acestuia.

Televizor HORIZON 22HL710F

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Imagini clare si culori vii
Continuand cu celelalte caracteristici video, observam ca are luminozitatea de 250 cd/mp si un contrast dinamic de 3000:1, iar, ca si caracteristica superioara, vine cu CME Dinamic (Clear Motion Engine) de 100 Hz. Aceasta tehnologie CME de 100 Hz are ca scop imbunatatirea modului de a reda imaginile in miscare prin combinarea ratei de improspatare a imaginii cu numarul de cadre pe secunda al filmului sau videoclipului redat. In final, miscarea va fi redata mai fluent, fara ca televizorul sa redea cadre incomplete. Aceasta tehnologie face ca HORIZON 22HL710F sa fie incadrat in gama unui televizor modern, in pas cu tehnologia.

Sunetul stereo beneficiaza de tehnologii care il imbunatatesc si il fac mai clar, tehnologii precum Dolby Digital Plus si Nicam Stereo.Pentru a ramane calitatea sunetului la fel de buna, vin in ajutor si cele doua difuzoare cu puterea de 2.5 W fiecare in parte. Pentru a putea reda continut audio-video de pe un suport USB extern, aparatul vine dotat cu player multimedia integrat. Deci nu veti mai avea nevoie de alte dispozitive intermediare, trebuie doar sa conectati stick-ul USB la televizor si puteti vedea pozele din vacanta ori filmul mult asteptat.

Pe partea de conectori, acest televizor vine cu o intrare PC (D-sub 15 pini), o intrare component si una Scart (RGB). Mai dispune si de un port HDMI pentru a conecta alte device-uri, ca de exemplu laptop-ul la televizor, pentru a reda anumite produse multimedia. Mai are si un port USB 2.0 ce va ajuta sa rulati pe televizor filmul, pozele sau muzica preferata.

Daca doriti sa achizitionati acest televizor, trebuie sa mai stiti ca o sa primiti si accesoriile necesare unei utilizari optime, incluse. Acestea sunt cablul de alimentare, telecomanda, doua baterii AAA si nu in ultimul rand stativul elegant pentru masa. Trebuie doar sa mai luati decizia finala, mai ales ca are un pret bun pentru caracteristicile oferite.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "HORIZON 22HL710F: televizorul LED elegant si accesibil"

horizon 22hl710f _2.jpg
horizon 22hl710f _3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro