Tehno News RO

LG 42LF580V: televizorul smart LED cu diagonala generoasa


Un televizor nu mai reprezinta doar un simplu dispozitiv la care sa urmaresti un program TV, cum era considerat pana acum. Televizorul a devenit un adevarat instrument de relationare si de informare, oferind posibilitatea de a naviga pe internet, de a utiliza o multitudine de console, dar si de a realiza o gama foarte variata de conexiuni.

Televizor LG 42LF580V

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 5 aprilie 2020


lg 42lf580v.jpg

Televizorul Smart LED oferit de cei de la LG vine sa aduca locuintei tale un aer mai modern si mai deosebit. Atat suportul cat si conturul bine definit vin sa sustina acest aer si aceasta caracteristica. Pe langa acestea,vei mai gasi in cadrul televizorului si posibilitatea de interconectare cu numeroase dispozitive, porturivizibile in partea din spate a acestui produs. Aici vom putea identifica un port Scart, trei porturi USB 2.0, dar si 3 porturi HDMI. Daca vrei insa sa receptionezi canalele TV in regim HD,te poti folosi de portul CI+ cu care este prevazut acest televizor, iar vizualizarea lor este in functie de caracteristicile video.

Televizor LG 42LF580V

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 5 aprilie 2020


O imagine deosebita
Aceasta caracteristica este influentata de diagonala de 106cm pe care o are, de rezolutia de 1920x1080 pixeli specifica acestui format, dar si de caracteristicile speciale precum Active Noise Reduction, Dynamic Clear White si Triple XD Engine. Experienta video este garantata indiferent de modul de utilizare pe care il alegi, iar daca tocmai te-ai intors din vacanta poti sa arati rudelor tale pozele prin utilizarea functiei de Player Multimedia integrat si a porturilor prezentate anterior. Aceasta functie te va ajuta si in momentul in care vei dori sa te relaxezi privind la un film alaturi de prieteni sau cei dragi deoarece, pe langa aceasta caracteristica, mai poti apela si la functia de 24p Real Cinema.

Pentru cei care se pregatesc sa sustina o prezentare la serviciu sau care tocmai au primit un filmulet amuzant pe smartphone, dar care doresc si sa il impartaseasca cu ceilalti, televizorul Smart LED LG le ofera functia Miracast de care dispune. Daca insa vrei sa utilizezi o consola de jocuri,singur sau cu prietenii,poti folosi functia Game World. Toate variantele de utilizare ale acestui televizor iti aduc si un sunet pe masura, un sunet oferit de sistemul 2x10W cu caracteristici speciale precum cea de Clear Voice sau Smart Sound Mode.

Cu un pret destul de avantajos pentru caracteristicile de care da dovada, acest dispozitiv performant vine sa iti aduca si o eficienta si o siguranta a utilizarii, eficienta fiind data de consum, iar siguranta datorandu-se stabilitatii oferite de suportul pe care il are. Eficienta se datoreaza si functiei de economisire a energiei care presupune controlul iluminarii, iar in cazul in care doresti sa redai numai fisiere audio, aceasta functie va inchide in mod automat ecranul. Daca vei rula anumite fisiere sau videoclipuri, tot datorita acestei functii luminozitatea va fi reglata pentru a pune in evidenta acest tip de continut.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 5 aprilie 2020 la:Galerie foto: "LG 42LF580V: televizorul smart LED cu diagonala generoasa"

lg 42lf580v _2.jpg
lg 42lf580v _3.jpg
lg 42lf580v _4.jpg
lg 42lf580v _5.jpg
lg 42lf580v _6.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro