Tehno News RO

Televizor LED Smart 3D Toshiba 40T5435DG, un televizor 3D care poate fi o solutie


Producatorii de televizoare au parcurs un drum lung in ultima vreme. Daca acum 10 ani inca mai consideram ca un model cu ecran plat este ceva deosebit, acum acestea sunt aproape extincte, fiind de mult timp inlocuite cu televizoarele cu LED sau cu cele LCD. Nici acestea nu raman insa prea mult la acelasi nivel, in fiecare an aparand noi si noi inovatii.

Televizor LED Smart 3D Toshiba 40T5435DG

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 decembrie 2023


televizor led smart 3d toshiba 40t5435dg _4.jpg

Toshiba, desi nu se plaseaza chiar pe un loc fruntas in ceea ce priveste vanzarile de televizoare, vin totusi si ei cu oferte destul de bune si avansate, modelul 40T5435DG fiind un exemplu bun in aceasta privinta. Totusi, este interesant de vazut daca acesta se poate compara cu un model de la colosii Samsung, Sony sau LG.

Ca diagonala, televizorul este unul de marime medie. Avand putin peste 100 de centimetri, el poate sa fie montat atat in dormitor, cat si intr-un living mai micut. Oricum, un astfel de televizor nu ocupa nici foarte mult spatiu, deci nu poate sa fie privit decat ca fiind un model relativ avantajos din acest punct de vedere.

Televizor LED Smart 3D Toshiba 40T5435DG

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 decembrie 2023


Iti poate oferi o experienta apropiata de cea de la cinema
Pe piata exista modele si mai performante decat Toshiba 40T5435DG, dar acest lucru nu trebuie privit ca un dezavantaj, intrucat si acest televizor are partile sale bune, calitatea sa fiind apropiata de una premium. In primul rand, este un Smart TV, care se poate conecta la Internet si pe care proprietarul poate sa navigheze asa cum isi doreste el.

In ceea ce priveste calitatea imaginii, aceasta este cu siguranta la un nivel acceptabil, Full HD. Varianta superioara este cea UHD, cu o rezolutie de patru ori mai mare decat aceasta, dar in Romania un televizor 4K cu greu poate sa fie folosit la adevarata sa capacitate, asa ca un model precum Toshiba 40T5435DG, cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, este mai mult decat suficient.

Ca setari de imagine exista un sistem pentru contrast, iar iluminarea ecranului se ajusteaza automat in functie de ceea ce se intampla in imagini. Asadar, sunt toate sansele ca un cumparator sa se bucure de o imagine foarte buna si, cel mai important, in High Definition, la un unghi de vizualizare de 178 grade. Cat despre sunet, acesta este redat decent de doua difuzoare Nicam Stereo. Televizorul mai are insa un avantaj destul de important, motiv pentru care pentru anumite persoane poate sa fie unul in mod special atractiv. Acesta este si 3D. Bineinteles, la un televizor vizionarea in trei dimensiuni nu se compara cu cea de la cinema, dar este pe drumul cel bun si, in plus, primesti si doua perechi de ochelari inclusi in pret.

Prin intrarile USB 2.0, HDMI sau SCART, televizorul se poate conecta cu alte dispozitive, iar prin Wi-Fi se realizeaza legatura la Internet. Toate aceste dotari arata ca Toshiba 40T5435DG este un model apropiat de calitatea premium pe care atat de multi pasionati o cauta. Totusi, este un pic mai ieftin decat alte modele asemanatoare si, cu siguranta, reprezinta o alternativa buna si chiar recomandata.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 2 decembrie 2023 la:Galerie foto: "Televizor LED Smart 3D Toshiba 40T5435DG, un televizor 3D care poate fi o solutie"

televizor led smart 3d toshiba 40t5435dg.jpg
televizor led smart 3d toshiba 40t5435dg _2.jpg
televizor led smart 3d toshiba 40t5435dg _3.jpg
televizor led smart 3d toshiba 40t5435dg _5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro