Tehno News RO

Toshiba Satellite P50-C-11K: un laptop elegant, cu aspect clasic


In aceste momente, a avea un laptop nu este altceva decat o necesitate, o situatie impusa atat de evolutia tehnologica cat si de cea sociala. Acesta este cu atat mai util cu cat va ajuta, pe langa indeplinirea sarcinilor de serviciu, si sa tineti legatura cu persoanele apropiate voua. Daca totusi va doriti un produs care sa fie in pas cu tehnologia si sa faca fata cu brio unor provocari multiple, poate este timpul sa optati pentru laptopul Toshiba Satellite P50-C-11K.

Toshiba Satellite P50-C-11K

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 aprilie 2018


toshiba satellite p50-c-11k.jpg

Eleganta, performanta, clasicism
Cu aspectul sau elegant, acesta se incadreaza foarte usor in orice peisaj ar fi pus, fie ca vorbim despre unul specific muncii la birou, unul specific studentiei sau chiar si a unuia privind relaxarea sau munca de acasa. Aerul elegant este dat, in primul rand, de prezenta aluminiului in realizarea sa, de nuanta aurie, dar si de dimensiunea destul de redusa si de greutatea de doar 2.2 kilograme. Chiar daca vorbim despre un aspect elegant, acesta este in acelasi timp si unul clasic dar care nu se va demoda niciodata, iar cu un ecran de 15.6inch tip LCD LED, cu un format FullHD si o rezolutie de 1920x1080 pixeli, cu siguranta nu va fi dat la o parte prea curand. Motivul exact este dat de prezenta in cadrul acestui ecran a tehnologiei TruBrite care iti va garanta imagini cat mai colorate si cat mai clare prin reglarea automata a luminozitatii.

Toshiba Satellite P50-C-11K

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 aprilie 2018


Ca la orice laptop, nu totul se rezuma la aspect, ci mai avem si unele caracteristici de performanta precum ar fi procesorul Intel Core i7 cu o frecventa de lucru initiala de 2400MHz ce se poate extinde pana la 3000MHz datorita tehnologiei Turbo Boost cu care este prevazut. Pe langa acest procesor vine si o placa video dedicata NVIDIA GeForce 950M dar si o memorie RAM de 8GB ce se poate extinde pana la 16GB care va fi de folos mai ales in momentul in care veti dori sa rulati anumite fisiere multimedia sau, pur si simplu, veti dori sa jucati un joc cu prietenii. Daca insa veti dori sa pastrati mereu la indemana toate pozele de familie, toata muzica preferata, dar si unele filme sau seriale, aveti la dispozitie o capacitate de 1TB pentru stocarea informatiilor.

Multitudinea de utilizari este data si de multitudinea porturilor cu care este prevazut, iar printre acestea gasim unitatea optica de citire/scriere Blu-ray RW, un port HDMI ce asigura un transfer foarte rapid de date, un port RJ-45, dar nu in ultimul rand trei porturi USB 3.0. Acestea ajuta la montarea laptopului atat la un videoprocesor, cat si la un televizor. Un alt avantaj major este dat de faptul ca acest laptop vine cu un soft de operare preinstalat si avem astfel pe laptop un soft Microsoft Windows 8.1 pe 64 de biti, ceea ce inseamna ca acesta este gata de lucru imediat dupa achizitia sa la un pret ce-i drept cam ridicat pentru piata de la noi din tara, functionare sau utilizare care va putea dura pana la 5 ore si 30 de minute de lucru.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 23 aprilie 2018 la:
Video pentru: "Toshiba Satellite P50-C-11K: un laptop elegant, cu aspect clasic"
Galerie foto: "Toshiba Satellite P50-C-11K: un laptop elegant, cu aspect clasic"

toshiba satellite p50-c-11k _2.jpg
toshiba satellite p50-c-11k _3.jpg
toshiba satellite p50-c-11k _4.jpg
toshiba satellite p50-c-11k _5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro