Tehno News RO

Tableta Acer Aspire Switch 10, tableta, laptop si tot ce iti mai poti dori


Poate ca de multe ori te-ai intrebat ce iti doresti mai mult, un laptop nou sau o tableta noua? Ambele sunt dispozitive portabile si este imposibil sa nu le consideri ca fiind utile si binevenite pentru orice persoana. Asadar, tu ce iti doresti sa alegi?

Tableta Acer Aspire Switch 10

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 mai 2022


tableta acer aspire switch 10 _3.jpg

Daca nu te poti hotari, ar trebuie sa stii ca exista posibilitatea de a le avea pe amandoua, in acelasi pachet, la un pret mult inferior decat cel de achizitie al produselor separate. Acer Aspire Switch 10 este exact acest gen de gadget si chiar daca nu vei avea parte de un laptop de ultima generatie, in ceea ce priveste utilitatea ca tableta, aceasta este in mod clar una de luat in seama.

Mai multe moduri de utilizare si o constructie foarte rezistenta
Modelul are o tastatura detasabila care functioneaza prin wireless, dar este si foarte flexibila, astfel incat ecranul poate sa fie intors asa cum iti doresti pentru a te bucura de el sau pentru a ocupa cat mai putin spatiu. Display-ul de 10.1 inch are si touchscreen, deci chiar si fara tastatura poti sa te bucuri de o tableta, in timp ce adaugarea tastelor transforma totul intr-un laptop. Afisajul este si unul Full HD, deci calitatea imaginilor va fi maxima.

Tableta Acer Aspire Switch 10

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 mai 2022


Acer Aspire Switch 10 este o tableta cu carcasa din aluminiu, in timp ce si sticla este de trei ori mai rezistenta decat una obisnuita, folosita pentru alte tablete. Asadar, aparatul este mai solid si cu siguranta poate sa faca fata mai bine unor accidente nu foarte grave.

Performante de invidiat pentru o tableta
Acer Aspire Switch 10 este o tableta cu procesor Quad Core de 1.33 GHz, memorie RAM de 2 GB si cipset video de la Intel. Are doua unitati de stocare, una specifica tabletelor, de 64 GB, dar si un HDD de 500 GB, aici observandu-se cel mai bine combinatia cu un laptop. Camerele in schimb nu sunt foarte bune (1.2 MP fata si 2 MP spate), iar daca va faceti si mai multe griji in privinta spatiului, este bine de stiut ca puteti adauga inca 32 GB cu ajutorul unui card MicroSD.

Tot pentru a aduce cat mai multe din avantajele unui laptop, modelul are si Windows 8.1 cu Bing instalat, dar si Microsoft Office. Si nu in ultimul rand, dimensiunile sunt cruciale. Acer Aspire Switch 10 are o grosime de doar 9 mm si cantareste 1.8 kilograme, foarte putin daca ne gandim ca reprezinta un substitut foarte bun pentru un laptop.

Bateria tine in jur de 5 ore la o utilizare normala, cu filme si navigare pe internet, o valoare decenta. Pana la urma, nu se poate spune ce Acer Aspire Switch 10 este un produs perfect si nici ca poate sa inlocuiasca un laptop de calitatea premium. In schimb, poate sa faca aprope tot ceea ce poate si un model mai ieftin, iar ca tableta se prezinta foarte bine. Daca vrei un produs modern, este o alegere foarte inspirata si cu siguranta te poate scapa de nevoia de a lua cu tine ambele dispozitive cand pleci de acasa.

Vezi Ofertele si Reducerile la Tablete

valabile astazi, 19 mai 2022 la:Galerie foto: "Tableta Acer Aspire Switch 10, tableta, laptop si tot ce iti mai poti dori"

tableta acer aspire switch 10 _2.jpg
tableta acer aspire switch 10.jpg
tableta acer aspire switch 10 _4.jpg
tableta acer aspire switch 10 _5.jpg
tableta acer aspire switch 10 _6.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro