Tehno News RO

Tablete Apple - preturi, modele si pareri


Inca din 1983, co-fondatorul Apple, Steve Jobs, creiona viitorul tabletelor: „Strategia noastra este relativ simpla: Vrem sa punem un computer incredibil de puternic intr-o … carte pe care oricine s-o poata lua dupa el si pe care sa invete s-o foloseasca in 20 de minute. Vrem sa-i punem si o legatura radio, ca sa nu fie nevoie sa se lege de nimic si care s-o poata pastra in comunicare cu alte computere”.

Cauti o Tableta Apple?

Vezi Reducerile valabile astazi, 29 martie 2024


tablete apple _3.jpg

Libertate absoluta
Compania Apple vindea in anul 2013 un numar record de 26 de milioane de tablete, autodepasindu-se in pas alert. De ce sunt tabletele iPad atat de appreciate in toata lumea? Datorita calitatilor lor de exceptie si accesibilitatii lor, demonstrate serie dupa serie.

In categoria de preturi low gasim Apple iPad Mini. Aceasta tableta are toate insusirile care fac iPad-ul liderul domeniului: ecranul exceptional, performantele ultrarapide si facile, camerele de ultima generatie si o autonomie extinsa a bateriei. Efectele sunt pe masura asteptarilor: culori vibrante, stralucitoare, texte clare, aplicatii extinse, pentru orice tip de activitate. Conexiunile wireless sunt ultrarapide, asa cum si-a imaginat Jobs candva.

La pret mediu se incadreaza modele din seria Apple iPad Air. Pentru ca nu este intamplatoare denumirea, iPad Air este ireal de usor, incredibil de subtire (carcasa din aluminiu are doar 6,1 milimetri grosime) si de o performanta remarcabila pentru un dispozitiv atat de zvelt. Afisajul Retina a devenit deja faimos pentru Apple, iar revolutionarul senzor de amprenta Touch ID personalizeaza si securizeaza la maximum utilizarea. Alte repere de exceptie ale Apple iPad Air sunt viteza de reactie la aplicatii, jocuri sau editare video, nivelul ridicat de procesare (cu pana la 40% mai mare decat la seriile anterioare), performantele grafice sporite si, din nou, renumita independenta energetica (pana la 10 ore). Cele doua camere de cel mai inalt nivel capteaza si redau poze de o calitate ireprosabila, cu un accent pe proprietatile care nu scad calitatea nici in caz de iluminare scazuta. Apple iPad Air inregistreaza, separa clipuri video, scaneaza si stocheaza documente, ajuta la crearea de prezentari, retuseaza poze, face filme etc. Conectarea este facila si la viteze record, navigarea in spatiul virtual si descarcarea de continut fiind o joaca. Toate fisierele sunt mereu la indemana, iar multimea de aplicatii fac Apple iPad Air capabil de orice sarcina. iPad-ul beneficiaza totodata de cele mai recente si avansate masuri de protectie.

Proiectia lui Steve Jobs – cartea computer fara fir – este o realitate demna de mileniul trei. De altfel, faptul ca tabletele au ecrane performante si marime confortabila inseamna ca sunt cele mai potrivite pentru urmarirea filmelor prin conectare fie la internetul de acasa, fie la cel mobil. Tabletele sunt foarte utile si pentru citirea ziarelor si revistelor online; odata cu aparitia tabletelor, s-a raspandit semnificativ si numarul editiilor online ale celor mai importante publicatii. Iar pentru cei care au nevoie de o tastatura, iPad Air 2 are una virtuala de exceptie, pe langa aceasta existand si optiuni ca tastatura wireless Apple.

iPad Air si toate aceste functii wireless indeplinesc viziunea de libertate totala a utilizatorului. In cazul in care acesta este pregatit pentru o experienta fabuloasa, iPad Air 2 Cellular, din categoria de pret high, este o tableta de top, cu afisajul Retina inca si mai ambitios, cu amintitele performante la niveluri care o fac uluitoare, capabila de a sustine orice activitate, concomitent cu aparenta incredibil de subtire, de eleganta.

Tablete Apple la preturi mici?

Aici ai oferte la cele mai mici preturi.


Viziune si imagine
Este binecunoscut faptul ca tehnologia touchsreen face operarea tabletei foarte simpla si intuitiva, de la copii la varstnici. Tableta este foarte usor de folosit chiar si fara o experienta minima in IT, situandu-se in fruntea preferintelor cand vine vorba despre utilitatea imediata, obisnuita. Apple lanseaza in mod regulat noi versiuni ale sistemelor de operare, care deseori sunt atat de complexe, incat dau impresia ca a fost lansata o noua tableta. iPad are sute de mii de aplicatii din App Store - practice, pentru business sau jocuri. Apple iPad Mini, de exemplu, etaleaza un ecran larg, tipic pentru Apple, utilizare rapida si facila, raspuns prompt si placerea unui design unic. Imbinarea tehnologiei touchscreen cu ultimele aplicatii au ajuns sa fie cea mai utila si distractiva cale de a naviga pe internet. Modelele de top, cum este si Apple iPad Mini de altfel, includ aplicatii gata instalate si camere foto performante, atat exterioara, cat si interioara.

Apple iPad Air este, la randu-i, intruchiparea viziunii celui care a facut Apple ce este astazi: toata puterea unui computer intr-un dispozitiv ultrasubtire, portabil si rezistent, realizat din sticla si aluminiu, independent si autonom energetic. Asa cum prevedea Steve Jobs candva, compania a realizat un computer de… 469 de grame, cu o carcasa eleganta si durabila, cu o putere si o capacitate de stocare fara egal. Cipul confera iPad-ului noi recorduri de viteza, iar ca urmare, aplicatiile si jocurile au trecut intr-o noua etapa. Grafica de pe computer si console este accesibila pe aceasta tableta exceptionala, mai ales in conditiile in care in cazul iPad, intotdeauna a fost vorba in primul rand despre ecran. La iPad Air, marimea revolutionarului ecran Retina este aceeasi in conditiile ingustarii cadrului, asadar, o suprafata inca si mai generoasa este la indemana utilizatorului. Pe acest ecran devine o placere sa citesti randuri de o claritate de exceptie, sa joci jocuri ce par aievea ori sa vezi filme in culori senzationale. Eficient din punct de vedere al executiei si economicos din cel al consumului, Apple iPad Air este, pe de alta parte, generos cu puterea si reactia la solicitare.

Noua era a tabletelor
Intre momentul antologic in care era lansat primul iPad, in 2010, si cele mai noi serii iPad Air 2 si iPad Mini 3 exista o lunga linie de tablete mereu mai uimitoare. Dar toate se bazeaza pe calitati de exceptie comune: precedente mondiale in design, formidabila usurinta in utilizare si redutabila putere. Astfel, iPad Air 2 combina forta cu zveltetea, ca si cum, model dupa model, Apple ar fi intr-o cursa de a face iPad-urile tot mai subtiri. De asemeni, au devenit practic dispozitive care le concureaza pe cele clasice (laptopuri, desktopuri) din perspectiva capacitatii de a raspunde prompt la comenzi si de a efectua nenumarate operatiuni, din ce in ce mai complicate si mai complexe. In conditiile in care cu iPad Apple Air se poate rearanja virtual o camera sau se poate compune muzica, este limpede ca tehnologia a inceput sa creeze arta.

Mai mult, iPad-urile Apple sunt precursorii imprietenirii tabletelor cu mediul inconjurator, gratie unui imbatabil ecosistem proiectat special pentru tablete. Toate aceste caracteristici care au dus iPad intr-o noua era a tabletelor se regasesc deplin si in iPad mini, cel mai aratos dispozitiv pentru cei ce cauta un ecran mare cu calitati de exceptie, putere maxima la standardele cele mai inalte de tehnologie incorporata si securizare optima a continutului.

Vezi Ofertele si Reducerile la Tablete

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Galerie foto: "Tablete Apple - preturi, modele si pareri"

tablete apple _4.jpg
tablete apple _2.jpg
tablete apple.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro