Tehno News RO

Telefoane Mobile Honor - preturi, modele si pareri


Binecunoscut lider in tehnologia informatiei, Huawei este o companie omniprezenta in tot ce inseamna inovare a comunicatiilor. Plecand de la nevoile consumatorilor, Huawei realizeaza echipamente si dispozitive inteligente care au ajuns cunoscute si apreciate in toata lumea, produsele sale fiind in prezent utilizate in 170 de tari. Companie prospera si in plin avant, Huawei se pozitioneaza pe un loc onorant intre gigantii domeniului cu o lunga istorie in spate, demonstrand ca inovarea poate duce spre un succes cuantificabil in venituri: 46,5 miliarde de dolari la nivelul anului 2014.

Cauti un Telefon Mobil Honor?

Vezi Reducerile valabile astazi, 17 iunie 2021


telefoane mobile honor.jpg

Redutabile prin calitate
„Investim in angajatii nostri, in tehnologie avansata, in produse de cea mai inalta calitate destinate conectarii la scara mare. Prin localizarea operatiilor noastre, cream un lant global eficient, in care toate partile au de castigat”, afirma reprezentantii Huawei. Cu siguranta, pe segmentul smartphone-urilor companiei, primii castigati sunt utilizatorii. Sta marturie succesul notabil al telefonului mobil Honor Holly Dual Sim. Chiar daca inglobeaza inalta tehnologie si performante care il fac un dispozitiv redutabil, acest smartphone nu se gaseste la un pret prohibitiv. Dimpotriva, aceeasibilitatea lui confirma faptul ca politica economica a companiei este una inteleapta, centrata pe nevoile consumatorului. Astfel, ecranul de 5 inch al stilatului telefon mobil Honor Holly Dual Sim duce la un alt nivel experienta de utilizare in primul rand prin calitatea remarcabila a redarii, ceea ce denota elemente de certa calitate inglobate intr-un raspuns de asemenea parametri. Procesorul Quad Core induce performante superioare cu un consum redus de energie, ceea ce insemna ca mai multe aplicatii pot rula in acelasi timp, ca touchscreen-ul raspunde prompt, ca sarcinile sunt indeplinite cu rapiditate. Indiferent despre ce activitate este vorba – muzica, jocuri, poze, navigare pe internet sau posta electronica – Huawei Honor Holly este companionul elegant si performant pe care utilizatorul il cauta de mult.

Cuvantul de ordine este compact atunci cand vine vorba despre telefonul mobil Honor 4X Dual Sim. Proiectat pentru a face fata tuturor sarcinilor, chiar complexe, si tuturor momentelor de relaxare, chiar cu pretentii crescute de sunet sau imagine, acest smartphone are un ecran generos, de 5,5 inch, pozitionat pe un ansamblu atat de subtire incat pare o piesa pretioasa. Camera de 13 megapixeli face poze de o claritate inegalabila, oferind detalii despre care utilizatorul nici nu stia ca exista, iar procesorul Quad Core genereaza performanta surprinzatoare pentru un dispozitiv a carui evidenta calitate este zveltetea. Rezulta asadar ca aparenta de finete este doar un atu, restul surprizelor aflandu-se in puterea si eficienta acestui dispozitiv deosebit. Cum altfel decat prin cea mai inalta tehnologie se poate explica rezistenta considerabila a telefonului mobil Honor 4X Dual Sim, data de bateria consistenta inclusa in dimensiuni atat de reduse? Interfata, la randul ei, este mai mult decat prietenoasa sau simplificata, este de-a dreptul avangardista, de o functionalitate impecabila. In realitatea functionarii de zi cu zi, toate acestea inseamna aportul pretios la legatura cu lumea a unui dispozitiv de exceptie, deopotriva fin si durabil.

Telefoane Mobile Honor la preturi mici?

Aici ai oferte la cele mai mici preturi.


Estetica si functionalitatea viitorului
Constienti de importanta criteriului estetic, producatorii de smartphone-uri Honor si-au dat masura si in cazul telefonului mobil Huawei Honor 4C. Aspectul si designul sunt primele caracteristici reliefate – linii limpezi, cu dominanta clasica, robusta, simplitate remarcabila care da impresia de putere. Ecranul de 5 inch este unul respectabil, care furnizeaza imagini clare, naturale, detaliate. Construit pe ideea de performanta durabila, ansamblul este echilibrat si atent calibrat pentru a oferi eficienta la un pret cat mai accesibil. Telefonul mobil Huawei Honor 4C afiseaza culori placute, luminozitate ridicata si unghiuri de vizualizare optime. Difuzorul ofera sunet de calitate, iar memoria este de dimensiuni confortabile, dand libertate deplina utilizatorului de a stoca ce doreste. Dintre aplicatiile preinstalate se remarca Phone Manager, HiCare, HwLogSwitch si TemperatureLog, Weather, Mirror, Flashlight, Kingsoft Office, Updater, App Installer. Procesorul Octa Core genereaza putere, sistemul de operare ruland perfect. Nu in ultimul rand se remarca la telefonul mobil Huawei Honor 4C calitatea exceptionala a fotografiilor realizate cu camera principala de 13 MP. Sunt adevarate poze de catalog, amintiri pretioase in culori calde, bogate si vii.

„O lume mult mai conectata ne asteapta la orizont. Lucrand aproape de partenerii nostri, dorim sa cream un sistem mai eficient si mai integrat, care sa sporeasca conectivitatea si sa ofere oricui nesfarsite oportunitati de a merge mai departe”, sustin cei de la Huawei. Nimic mai potrivit pentru a ilustra aceasta idee de evolutie a conectarii dintre oameni, lucruri si locuri decat telefonul mobil Honor 6. Deosebit de frumos, desenat pe principiul unibody, este o combinatie de sticla si aluminiu care il face un dispozitiv premium din start, de la prima privire si de la prima atingere. Ecranul de 5 inch este o poveste adevarata despre puterea tehnologiei convertite in frumusete si performanta: culori spectaculoase, unghi de vizualizare, luminozitate de exceptie. Sunetul ireprosabil, lin, fara vibratii si distorsiuni, satisface pretentiile oricui. Memoria smartphone-ului este consistenta, astfel incat de la rularea unor jocuri simple pana la executarea in timp record si cu maxima eficienta a sarcinilor complicate, totul este mult mai usor si mai placut cu telefonul mobil Honor 6. Aplicatiile preinstalate spun totul despre faptul ca dispozitivul nu este doar frumos, ci si inteligent: Files, Files, Phone Manager, Weather, Mirror, FM radio, Torch, Backup, Magnifier, jocuri. Modurile de utilizare spun totul despre ultima dintre cele doua calitati mentionate: in Ultra, utilizatorul primeste toata forta de procesare, in Smart, telefonul „isi invata” utilizatorul si se adapteaza pentru a economisi energie, iar in Normal se pune accentul pe autonomie. Setari aerisite, browsing ireprosabil, jocuri dinamice, posibilitatea de a fi convertit in telecomanda, sunet clar, conectare impecabila, camera de 13 MP care face poze memorabile, vii, toate acestea fac din telefonul mobil Honor 6 nu doar un smartphone complet, ci un campion care se poate ridica la inaltimea pretentiilor celor mai inalte.

„Rezonand la schimbarile revolutionare care au loc in industria informatiei, inovam incontinuu pentru a putea veni in intampinarea dorintelor clientilor nostri si pentru a face pasi inainte pe calea tehnologiei de varf. Cooperam strans cu parteneri din industrie, ne concentram pe crearea de legaturi viabile cu viitorul, generam permanent valoare pentru clientii nostri si pentru societate in ansamblul ei. Bazandu-se pe aceste principii, compania noastra si-a dedicat intreaga activitate sporirii eficientei conectarii lumii. In plus, facem toate eforturile pentru a fi concomitent parteneri de nadejde pentru companiile din domeniu si un brand preferat printre consumatori”, afirma reprezentantii Huawei.

Vezi Ofertele si Reducerile la Telefoane Mobile

valabile astazi, 17 iunie 2021 la:Galerie foto: "Telefoane Mobile Honor - preturi, modele si pareri"

telefoane mobile honor _3.jpg
telefoane mobile honor _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro