Tehno News RO

Telefoane Mobile Utok - preturi, modele si pareri


Pentru publicul larg, telefoanele inteligente UTOK satisfac toate cerintele si toate gusturile în materie de performanta, design si materiale folosite. Gama prezentata este atat de complete si complexa, incat este imposibil ca utilizatorul sa nu-si gaseasca dispozitivul potrivit, la un prêt accesibil si, nu in ultimul rand, la standard tehnologice inalte.

Cauti un Telefon Mobil Utok?

Vezi Reducerile valabile astazi, 14 mai 2021


telefoane mobile utok.png

Atractivitate si disponibilitate
„În gama de telefoane inteligente UTOK poti fi sigur ca vei gasi telefonul perfect pentru tine”, afirma producatorul. Argumentele sunt multiple. De pilda, in gama de preturi low, UTOK se prezinta cu telefonul mobil UTOK 401D. Este un smartphone capabil, versatil, eficient, intr-o prezentare compacta si in dimensiuni care il fac de o portabilitate crescuta. Procesorul Dual Core este puternic, utilizatorul putandu-se baza astfel pe un „motor” de calibru, gata pentru orice sarcina. Ecranul de 4 inch care reda in culori vibrante si o camera foto de 5 MP garanteaza fotografii de mare acuitate vizuala si de o precizie exemplara. Gamingul se deruleaza la cele mai inalte cote ale distractiei, performantele grafice ale telefonului mobil UTOK 401D facand un campion din orice jucator. Memoria care poate fi extinsa este un alt element component remarcabil al smartphone-ului, stiu fiind faptul ca de aceasta depinde intinderea unui dispozitiv cand vine vorba despre multitasking. Functia Dual Sim confera libertate deplina de miscare, acompaniata de vitezele 3G de pana la 21 MB/s care sustin un rulaj de invidiat. Cu doar cateva atingeri, in mana utilizatorului vin jocurile, fisierele, aplicatiile inteligente, comunicarea cu cei apropiati si arhivarea in conditii impecabile a elementelor personale pretioase.

Telefonul mobil UTOK D40XS Dual SIM vine pe segmentul sau cu ceea ce inseamna un smartphone complet. Elegant si rafinat, un motiv de mandrie pentru producator, dispozitivul are un procesor Dual Core sinonim cu o inima puternica intr-un organism dinamic. Memoria confortabila sustine activitati dintre cele mai diverse si mai complexe, iar pe ecranul de 4 inch imaginile nu au fost niciodata mai stralucitoare si mai colorate. Camera foto de 5 MP indeamna la noi si noi experimente fotografice, intrucat este un adevarat editor foto prin intermediul aplicatiilor care permit nenumarate transformari.
Mai departe, sistemul Android 4.4 KitKat este gata pentru o rulare superioara, care sa dea satisfactie deplina utilizatorului, iar siguranta datelor este asigurata de sistemele de protectie ale dispozitivului.

Telefoane Mobile Utok la preturi mici?

Aici ai oferte la cele mai mici preturi.


Continua miscare, permanenta conexiune
Telefonul mobil UTOK 450Q este un prieten al celor care au nevoie de un prieten complex, dar fara complicatii. Conectivitatea Dual Sim, accesoriile si bacteria consistenta fac dispozitivul unul tineresc, chiar adresat tinerilor in continua miscare si in permanenta conexiune. Capacele colorate, de texturi diferite, care se pot schimba dupa plac, intaresc senzatia de dinamism pe care o ofera acest telefon. Designul placut, rotunjit, finisajele de calitate dau o senzatie de confort utilizatorului care descopera ca telefonul mobil UTOK 450Q este facut pentru manevrare usoara si rapida. Ecranul este de 4,5 inch reda culori calde, apropiate, vii, intr-o luminozitate optima. Din speakerul pozitionat in spatele telefonului, sunetul este amplu si placut, fara distorsiuni, bine conturat. Procesorul din dotarea telefonului mobil UTOK 450Q este un MediaTek care nu are nevoie de prea multe recomandari: puternic si fiabil, este pentru cunoscatori o garantie a performantei si a faptului ca telefonul va raspunde la comenzi in cele mai bune conditii. La capitolul hardware mai iese in evidenta spatiul de stocare pe care au loc suficient numeroase aplicatii, ca Elefant Reader, Seenow, Zonga etc. Ca orice dispozitiv care se adreseaza cu precadere tineretului, UTOK 450Q are ca principal directie eficienta in socializare. Aici este de-a dreptul remarcabil, cu raspuns prompt la browsing, la rularea de clipuri, la a impartasi imaginile cu cei apropiati. Si daca tot a venit vorba despre fotografii, este de remarcat calitatea inalta a acestora, care se realizeaza cu ajutorul camerei confortabile si performante de 8 MP. In plus, sunetul clar si garantia extinsa de cinci ani fac din telefonul mobil UTOK 450Q un camarad al tanarului flexibil al zilelor noastre.

Uzina de multitasking
Telefonul mobil UTOK 500QHD Deluxe Edition este o declaratie de putere. Echipat pentru efort complex si constant, dispozitivul este capabil de totul: corespondenta electronica, jocuri in 3D, poze de calitate. In spatele unui design atractiv, simplu si elegant, se afla un procesor Quad Core, o memorie interna respectabila, o camera foto cu proprietati unice pentru a realiza imagini asemenea – 13 MP – reflectate de un ecran de 5 inch care reda cu claritate, in culori vibrante. Selfie-urile nu au fost nicicand mai reale, iar apelurile video niciodata mai rapide si mai apropiate. Telefonul mobil UTOK 500Q HD Deluxe Edition ofera utilizatorului si beneficiile sistemului de operare Android 4.4 KitKat, care inseamna interfata unitara si eficienta, performanta si promptitudine in executie, echilibru in functionare, plus securitate sporita pentru datele utilizatorului.

Telefonul mobil UTOK Fury Dual SIM este un alt exponent al viziunii UTOK asupra viitorului telefoniei mobile. Unic, remarcabil, rafinat si incitant, dispozitivul se prezinta in linii curbe ultramoderne, iar aspectul cromat da impresia de unealta SF. Impresia avangardista este consolidata de maniera in care camera foto principala de pe spatele telefonului iese in afara. Perfect pliabil in mana utilizatorului, excelent finisat, cu o constructie solida pusa, paradoxal, pe o grosime de doar 7,9 mm, telefonul trimite cu gandul la o uzina de multitasking. UTOK Fury este greu de trecut cu vederea. Si asta pentru ca impresia generala exterioara este sustinuta de tot atata vibratie interioara. Acest smartphone pare ca abia asteapta sa arate ce poate, sustinut de ecranul IPS OGS de foarte buna calitate, care reda culori bogate, cu o luminozitate puternica, in unghiuri de vizualizare excelente. Nici sunetul nu este mai prejos – vibrant, amplu, calibrat, intens, ofera o experienta cu depline satisfactii. In „inima” telefonului mobil UTOK Fury sta un procesor MediaTek, o memorie confortabila - 2 GB de RAM si 16 GB spatiu de stocare – ceea ce inseamna in termeni de executie un rulaj perfect al aplicatiilor. Telefonul mobil UTOK Fury este un performer al jocurilor, iar numarul mai redus al aplicatiilor nu face decat sa lase loc de personalizare din partea utilizatorului, lasandu-i acestuia deplina libertate de selectie a continutului dispozitivului propriu. Alte cateva repere de calitate sunt excelenta conectivitate, performanta la distanta de secunde, asemanatoare celei a masinilor cu motoare puternice care ating suta de km cat ai clipi, portabilitatea remarcabila si un soi de „neastampar” tehnologic, o predispozitie la a face totul la standarde inalte. Telefonul mobil UTOK Fury este, fara indoiala, un smartphone iesit din comun, de la activitatea office la jocuri si de la legatura cu apropiatii la relaxarea in compania muzicii.

Vezi Ofertele si Reducerile la Telefoane Mobile

valabile astazi, 14 mai 2021 la:Galerie foto: "Telefoane Mobile Utok - preturi, modele si pareri"

telefoane mobile utok _3.png
telefoane mobile utok _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro