Tehno News RO

Telefoane Mobile Yezz - preturi, modele si pareri


Piata europeana a telefoniei mobile s-a imbogatit cu un competitor redutabil: Yezz. Venit pentru a ramane si pentru a cuceri, brandul se prezinta cu dispozitive demne de mileniul trei si capabile sa faca fata acerbei competitii.

Cauti un Telefon Mobil Yezz?

Vezi Reducerile valabile astazi, 17 iunie 2021


telefoane mobile yezz _2.jpg

Alternative binevenite
Telefoanele mobile Yezz atrag atentia in primul rand prin preturile foarte convenabile. Proiectate pentru a fi deopotriva frumoase si accesibile, ies in evidenta de la prima privire. De exemplu, telefonul Yezz Clasic C21A este placut la atingere si foarte confortabil la utilizare. Are un pret excelent, dar nu face rabat la performanta din acest considerent. Designul fin si calitatea inalta a finisajelor duc cu gandul la produse mult mai pretentioase. Tastatura este rezistenta la apa si praf, iar eficienta telefonului mobil Yezz Clasic C21A este de netagaduit: doar o apasare si utilizatorul poate face orice apel in timp record. Scrierea si citirea mesajelor, precum si gasirea aplicatiilor numeroase pe care le contine sunt alte atu-uri ale acestui model de o finete incantatoare pe o piata atat de plina de dispozitive impozante, ostentative. Mai mult, desi este un Dual Sim cu certe calitati, care separa comunicarea oficiala de cea personala, longevitatea bateriei este remarcabila. Cat despre fotografiile pe care le realizeaza, acestea se prezinta in culori limpezi, vibrante, optim vizibile pe ecranul de 1.8 inch. Transferul de date este de asemeni un plus al telefonului mobil Yezz Clasic C21A, iar acesta se reflecta si asupra conexiunii cu exteriorul atat la nivelul datelor, cat si atunci cand este aleasa muzica sau sunt selectate imaginile pentru activitatea cu prietenii. Si la capitolul muzica telefonul sta foarte bine; este suficient ca utilizatorul sa copieze melodiile preferate pe un card microSD de pana la 32 GB, sa conecteze castile la telefon si melodia preferata este aproape.

La un pret ceva mai ridicat, fara sa fie insa unul prohibitiv, utilizatorul poate alege telefonul mobil Yezz Senior. Smartphone de calibru, modelul Andy AZ4.5 dispune de o mare viteza de reactie, ceea ce este un prim semn al performantelor sale. Are un procesor care permite desfasurarea tuturor activitatilor la standarde inalte si care are grija de consumul energetic – este vorba despre Dual-Core Mali – si o memorie confortabil de spatioasa, care nu da emotii cand vine vorba despre stocare. De altfel, memoria este extensibila. Camera foto principala, de 5 MP, realizeaza fotografii de o foarte buna calitate, iar functiile care insotesc procesul de fotografiere pe care il permite Yezz Andy AZ4.5 asigura utilizatorul de imagini de neuitat, chiar daca lumina ambientala este mai slaba. Nu in ultimul rand, dispozitivul are un ecran de 4.5 inch, care reda cu fidelitate. Pe scurt, este un telefon respectabil care nu este greoi sau incomod, cu performante reale intr-un design placut, de o finete apreciabila: grosime 11.2 mm si greutate de 149 grame. Nici bateria nu este mai prejos de standardele generale ale telefonului mobil Yezz Andy AZ4.5: cu o singura incarcare, utilizatorul se poate baza pe dispozitiv pana la 480 ore in stand-by si pana la 16 ore de convorbiri. Nu in ultimul rand, atentia la nevoile clientilor se poate observa din existenta butonului SOS, extrem de util in situatii neprevazute.

Telefoane Mobile Yezz la preturi mici?

Aici ai oferte la cele mai mici preturi.


Calitatea face diferenta
Un star al brandului Yezz este fara indoiala telefonul mobil Yezz Monaco 47. Este alegerea perfecta pentru uzilizatorul care doreste eleganta si putere intr-un acelasi dispozitiv. Dimensiunile reduse il recomanda ca pe un campion al finetii - 120 de grame si 8.1 mm grosime – iat tehnologia incorporata ca pe unul al fortei. Procesorul Quad Core Snapdragon 200 si o camera foto performanta, care va impresiona prrin imaginile redate, sunt tot atatea argumente in plus pentru cei ce se decid asupra telefonului mobil Yezz Monaco 47. Totul este pretios la acest dispozitiv, de la memoria consistenta pana la viteza de raspuns la solicitari. La randul sau, smartphone-ul Yezz Billy 4.7 poate fi considerat o vedeta. Inainte de toate este de mentionat prezenta procesorului Quad Core Snapdragon, garantie a rularii optime a tuturor activitatilor. Mai departe, se remarca protectia ridicata in fata agresiunilor a ecranului din sticla de 4.7 inch, care ofera o experienta de vizualizare in cele mai bune conditii. Camera foto principala, de de 8MP, este un adevarat prieten: surprinde cele mai bune instantanee, nu-si scade performanta la lumina slaba, recunoaste chipurile celor imortalizati, capteaza imagini panoramice de exceptie. Cele doua cartele Sim ale telefonului mobil Yezz Billy 4.7 ofera toata libertatea de care are nevoie omul modern, ocupat, cu o mobilitate sporita. Alte caracteristici care fac din telefonul mobil Yezz Billy 4.7 un partener sunt capacitatea de a face fata in cele mai bune conditii activitatilor de multitasking, ca si de a rula jocuri in momentele de destindere. Ecranul confortabil, de 4,7 inch, permite si vizualizarea fotografiilor la standarde dintre cele mai inalte, si vizionarea videoclipurilor, si lecturarea stirilor si, nu in ultimul rand, un sunet amplu. In ce priveste conectivitatea, utilizatorul poate fi in contact cu exteriorul pe tot parcursul zilei, iar la capitolul comunicare, nimic nu este mai usor decat transmiterea de date catre destinatari din afara cu ajutorul telefonului mobil Yezz Billy 4.7. Designul ultramodern completeaza tabloul unui dispozitiv destinat publicului larg care se afla in cautarea calitatilor tehnice dublate de criterii estetice.

Un alt smartphone de la Yezz care a intrunit sufragiile publicului este Yezz Andy A5QP. In conditiile in care se prezinta cu un ecran de 5 inch, faptul ca aduna atata putere in doar 123 grame si mai putin de 7 mm grosime spune mult despre performantele la care a ajuns producatorul. In plus, acest dispozitiv este vesel si prietenos, chiar tineresc daca se tine cont de faptul ca beneficiaza de mai multe capace care se pot schimba. La partea de finisaje, Yezz Andy A5QP se prezinta cu linii simple si frumoase, aspectul generand confortul privitorului si dorinta de a folosi dispozitivul. Materialele folosite la exterior sunt de cea mai buna calitate, iar la interior cei ce utilizeaza Yezz Andy A5QP se pot baza pe o baterie care asigura functionare indelungata, pe culorile placute afisate de ecranul generos si pe unghiul bun de vizualizare. La randul sau, sunetul este furnizat de un speaker pozitionat pe spatele lui Andy A5QP, iar acceleratorul grafic si spatiul de stocare sunt ireprosabile. Aceleasi lucruri despre camera frontala de 5 MP perfect pozitionata pentru amatorii de selfie-uri, ca si despre cea principala, de 13 MP, care livreaza fotografii de calitate ridicata.

Vezi Ofertele si Reducerile la Telefoane Mobile

valabile astazi, 17 iunie 2021 la:Galerie foto: "Telefoane Mobile Yezz - preturi, modele si pareri"

telefoane mobile yezz _3.jpg
telefoane mobile yezz.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro