Tehno News RO

Aragaz electric Hansa FCEW63010: Pentru hrana de toate zilele


Nevoia de a pregati ceva de mancare este prezenta in cadrul oricarei familii dar si in cazul oricarei persoane fapt ce face ca bucataria sa fie un loc foarte important din locuinta dumneavoastra. Pentru a beneficia insa de tot ajutorul de care aveti nevoie dar mai bine spus de confortul maxim pe care aceasta vi-l poate oferi este nevoie ca in cadrul bucatariei sa gasim o gama variata de produse electrocasnice. Printre produsele de care vorbim avem unul foarte important si anume aragazul iar modelul de aragaz Hansa FCEW63010 se incadreaza in ceea ce poate fi considerata o solutie optima.

Aragaz electric Hansa FCEW63010

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 aprilie 2024


hansa fcew63010.jpg

Aspectul de care se bucura acest model este unul care combina atat placutul cat si utilul si anume vom avea atat elemente clasice cat si anumite elemente moderne. Partea clasica a aspectului se datoreaza nuantei albe pe care o are dar si a celei negre pentru usa si pentru conturul geamului usii. Partea moderna este data de modul de realizare al plitei, a cuptorului dar si a intregului aragaz mai ales ca are o dimensiune de 85 x 60 x 60 cm si poate fi instalat foarte usor in orice locuinta si in orice bucatarie.

electric Hansa FCEW63010

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 aprilie 2024


In partea superioara a lui Hansa FCEW63010 avem prezenta plita electrica de care dispune si care are in compunerea sa un arzator mare, unul normal si doua arzatoare mici iar acestea pot fi controlate de la butoanele prezente pe panoul de comanda. Modul de dispunere al butoanelor pe acest panou de control incepe cu butonul pentru arzatorul dreapta fata, butonul pentru arzatorul dreapta spate, butonul pentru cuptor, cel pentru arzatorul stanga spate si nu in ultimul rand butonul pentru arzatorul stanga fata. Pentru momentul in care plitele nu sunt utilizate veti avea posibilitatea de a le proteja cu ajutorul unui capac metalic si astfel nu veti pata plita cu diverse alimente sau produse.

Mereu o functionare eficienta
Partea de jos a acestui aragaz Hansa FCEW63010 cuprinde cuptorul, un cuptor care se bucura tot de o alimentare electrica ceea ce va garanteaza o utilizare mult mai exacta si mult mai sigura decat cuptoarele pe gaz. Acest cuptor electric este unul care aduce avantajul capacitatii de gatire, un avantaj dat de volumul sau de 69 l ceea ce inseamna ca este destul de incapator pentru a pregati o masa destul de copioasa intr-un timp foarte scurt. In interiorul acestui cuptor veti dispune si de prezenta unui grill cu ajutorul caruia veti obtine o friptura rumenita exact cum va doriti si cum ati mancat la restaurant. Veti putea pregati si alte alimente imediat dupa achizitie mai ales ca veti avea la dispozitie tava adanca cu care este echipat aragazul.

Daca este sa continuam cu motivele achizitiei acestui aragaz Hansa FCEW63010 vom avea utilizarea in siguranta datorita usii cu doua straturi de geam si care poate fi manevratata astfel incat sa nu suferiti anumite arsuri chiar daca la interior temperatura este foarte mare. Un alt atuu este dat de puterea totala a acestuia de 8000 W dar mai ales de faptul ca produce un zgomot de numai 27 dB in timpul functionarii. Toate avantajele insa pornesc de la pretul pe care il are si care il recomanda pentru a fi achizitionat.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aragazuri

valabile astazi, 29 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Aragaz electric Hansa FCEW63010: Pentru hrana de toate zilele"

hansa fcew63010_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro