Tehno News RO

Televizor LED Vortex V32ZS09DC: un televizor fara pretentii pentru cumparatori fara pretentii exagerate


Daca ti s-a stricat televizorul si nu ai la dispozitie foarte multi bani, este clar ca trebuie sa te orientezi catre un model mai ieftin. Si cum pana acum televizoarele clasice au fost inlocuite complet de cele cu LED sau LCD, acestea sunt si cele mai comode variante pentru achizitie. Iar firme care sa ofere televizoare la preturi cat mai mici sunt destule.

Televizor LED Vortex V32ZS09DC

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 septembrie 2021


televizor led vortex v32zs09dc.jpg

Nu toti producatorii se bucura insa de acelasi renume, dar acest lucru nu inseamna ca in cazul celor mai putin cunoscuti calitatea produselor este una indoielnica. Vortex V32ZS09DC provine de la un astfel de producator si este un model nou aparut pe piata, care incearca sa se inscrie si el in acelasi tipar al televizoarelor decente si cu un pret corect pentru performante.

In ceea ce priveste dimensiunile modelului, acestea sunt unele medii. Televizorul are o diagonala de 82 cm, adica suficient pentru a putea privi fara probleme chiar si de la o distanta mai mare, dar nu exagerat de mare pentru a se putea potrivi doar intr-un living imens. Insa, asa cum este el, Vortex V32ZS09DC incape fara probleme in dormitor, acesta fiind spatiul in care televizorul isi gaseste cel mai bine utilitatea pentru marimea sa.

Televizor LED Vortex V32ZS09DC

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 septembrie 2021


Totusi, dotarile acestui televizor pot fi pentru unii o veste mai putin buna. Practic, nu exista nici un aspect deosebit care sa poata fi laudat in mod special, Vortex V32ZS09DC fiind in destul de mult privinte un televizor comun. Este asta de rau sau de bine? Vom vedea.

Un model care ofera destul de putine, dar cel putin o face bine
Este clar doar aruncand o privire asupra specificatiilor si a pretului ca Vortex V32ZS09DC nu are pretentii foarte mari. Si-a ales insa un target format din oameni care de regula nu au nici ei pretentii foarte mari. Si daca iti doresti mai multe, de ce sa te uiti la un televizor din aceasta categorie de pret?

Asadar, modelul este unul HD, deci poti sa vezi programele preferate si chiar si filmele la o claritate mult superioara. Permite si citirea stick-urilor de memorie, asa ca poti viziona filmele si direct de pe acestea. Exista si o intrare VGA cu ajutorul careia poti conecta si un PC sau o consola, asa ca te poti si juca, iar rezolutia de 1366 x 768 pixeli permite ca orice ai face, imaginea sa fie una cu un nivel decent de detalii.

Cu alte cuvinte, utilizarile lui Vortex V32ZS09DC sunt cele de baza, adica exact ceea ce iti poti dori de la un televizor simplu. Nu are conexiune la internet, moduri multiple de functionare si este doar HD. Dar pentru ceea ce este, se descurca destul de bine. In plus, pretul nu este foarte ridicat si o buna parte dintre romani si l-ar putea permite. Asadar, daca ai o problema cu televizorul, nu exista niciun motiv pentru a nu achizitiona un astfel de televizor. Si chiar daca vrei sa iti inlocuiesti un televizor vechi si sa treci la unul din noua generatie, din nou Vortex V32ZS09DC este o solutie buna.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 18 septembrie 2021 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro