Tehno News RO

Televizor LED Sunny 4234: un cinema chiar in confortul casei voastre


Televizorul este un lucru indispensabil la momentual actual intrucat nu numai ca este un mijloc de distractie, ci ne ajuta sa aflam cele mai noi stiri, date ce ne intereseaza, in fapt ne aduce mai aproape de realitatea din alte regiuni decat cele ale noastre. Pentru aceia dintre dumneavoastra care doresc sa aiba o experienta unica la fiecare deschidere a televizorului, la fiecare vizionare a filmelor sau la fiecare auditie, Sunny 4234 s-ar putea incadra in cerintele impuse de dumneavoastra.

Televizor LED Sunny 4234

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 4 august 2021


televizor led sunny 4234.jpg

Pe partea de design, asa cum ne-a obisnuit producatorul, avem un produs slim si un stand modernist care fura privirea, indiferent in ce incapere s-ar afla. Pentru a gasi locul potrivit este bine sa cunoasteti si dimensiunile acestui frigider, dimensiuni de 1025 x 645 x 145 mm. Culoarea negru il face de asemenea sa se potriveasca oricarei incaperi, indiferent daca este moderna sau clasica. Diagonala display-ului de tip LED este una generoasa, de 106 cm, ceea ce ne ofera o mica sala de cinema chiar la noi casa.

Televizor LED Sunny 4234

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 4 august 2021


Prioritate pentru gameri si cinefili
Caracteristicile video il recomanda pentru iubitorii de filme si jocuri. Rezolutia de 1920 x 1080 pixeli ofera imagini de o claritate foarte buna si o experienta unica la fiecare vizionare. In ajutorul sistemului video avem si contrastul dinamic de minimum 1000, timpul de raspuns de 12/14 ms si aspectul imaginii de 16:9. Are si un player multimedia integrat ce permite redarea continutului audio-video chiar si de pe un stick de memorie. Caracteristicile audio vin mana in mana cu cele video, asadar avem doua iesiri sunet de tip RMSa cate 8 W fiecare, dar si Audio System: MPEG-1,MPEG-2, DD/DD+, AC-3, MPEG1/2. Pe de alta parte, poate sa redea video in diferite formate precum PAL, SECAM, MPEG-2MP@ML,MPEG-2 MP@HL,H.264, fapt ce reduce imposibilitatea de a gasi un format video care sa nu poate fi rulat.

Receptia/Transmisia este asigurata de tunerele digitale DVB-C, DVB-T, DVB-T2, DVB-S/S2, care nu va vor face probleme daca se va trece doar pe modul digital. Pe partea de conectori, Sunny 4234 vine echipat cu o intrare USB, o intrare Full Scart (CVBS & RGB), un minijack pentru casti si trei porturi HDMI. Acesti conectori sunt folositori in vederea redarii continutului direct de pe stickul de memorie, dar se va putea face legatura cu alte dispozitive similare precum laptopul ori poate camera foto. Acest televizor mai dispune si de cateva caracteristici speciale ce imbunatatesc performanta dispozitivului si, in aceeasi masura, ofera o utilizare usoara chiar si celor care nu au mai avut acest tip de televizor. Enumeram astfel Digital Clean View, Auto Channel Search, Auto Power Off, Clock & On/Off Timer, Sleep Time.

Daca v-ati hotarat sa achizitionati acest LED Full HD, trebuie sa mai stiti ca nu este un televizor smart, dar ofera o serie de alte posibilitati, si il puteti gasi in magazinele de specialitate sau in mediul online la un pret accesibil, un pret ce reflecta calitatea produsului prin prisma caracteristicilor de care dispune.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 4 august 2021 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro