Tehno News RO

Televizor LED AKAI LT-1910 AD: desi cu o diagonala de 47 cm, este un televizor convenabil


Televizoarele cu diagonala mica sunt practic o nisa de pe aceasta piata destul de dezvoltata a produselor electronice, dar asta nu inseamna ca ele nu sunt utile pentru anumiti cumparatori. Cel mai bine se preteaza spatiilor reduse, asa cum sunt bucatariile sau birourile, desi, pana la urma, se potrivesc si intr-un dormitor de dimensiuni foarte mici.

Televizor LED AKAI LT-1910 AD

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 4 august 2021


televizor led akai lt-1910 ad.jpg

Un al doilea motiv pentru a le cumpara este acela ca nu sunt foarte scumpe, desi pastreaza cam toate utilitatile si dotarile tehnologice pe care le are si un televizor dublu ca diagonala. Iar pentru cei care nu pun mare pret pe numele aparatului, AKAI LT-1910 AD poate sa fie o solutie de calitate la un pret rezonabil.

Diagonala de 47 de centrimetri, dar calitate cat pentru un model mai mare
Dupa cum am spus, acesta este un televizor mic, asa cum o demonstreaza diagonala de 47 cm. De cand modelele clasice au disparut aproape complet, un astfel de televizor este probabil unul dintre cele mai mici pe care le poti cumpara, fiind mai mic chiar si decat un monitor de PC (pentru comparatie, 47 cm inseamna in jur de 18 inch, adica dimensiunile unui laptop mai mare).

Televizor LED AKAI LT-1910 AD

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 4 august 2021


Totusi, un televizor cu dimensiuni reduse nu trebuie sa fie si unul care duce lipsa de performante. Iar AKAI LT-1910 AD este la fel de bun precum un model de doua ori mai mare si probabil de doua ori mai scump.

In primul rand, acesta este HD, ceea ce inseamna ca poate sa receptioneze si transmisiile de mare calitate care devin din ce in ce mai frecvente si pentru televiziunile din Romania. Asadar, atat emisiunile cat si evenimentele sportive se pot vedea mai bine daca ai si un abonament de cablu pe masura.

SI filmele din acelasi format pot fi redate fara probleme, mai ales ca televizorul are si o intrare USB 2.0 pentru stick-urile de memorie. In rest, modelul se bucura si de o intrare PC (prin care poti conecta calculatorul si folosi televizorul pe post de monitor), una SCART si una HDMI. Asadar, nu exista prea mari diferente intre acesta si orice model care costa cu pana la 500 de lei mai mult.

Cat priveste imaginea, aceasta este acceptabila, atat cat poate sa permita un ecran de doar 47 cm. Desi rezolutia este decenta, de 1366 x 768 pixeli, nu trebuie sa va asteptati sa vedeti la fel de bine precum a-ti face-o pe un model dublu intrucat reducerea dimensiunilor inseamna automat si pierderea din detalii.

Judecand dupa toate aspectele acestui televizor, nu se poate spune ca este unul rau. Iar din categoria sa, este si unul dintre cele mai ieftine de pe piata. Asadar, vei avea parte de o imagine HD, de sunet bun si de posibilitatea de a urmari filme pe de stick si de a te juca. Practic, tot ceea ce poate face un televizor de categorie medie poate sa faca si AKAI LT-1910 AD, doar ca este mai mic. Pe nisa sa este insa un model valoros si daca ai un spatiu gol in bucatarie sau in birou si vrei sa il umpli, acesta este un model catre care te-ai putea orienta.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 4 august 2021 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro