Tehno News RO

Televizor LED Sunny 3212: un televizor elegant, cu elemente futuriste


Alegerea unui televizor este la fel de complicata ca si alegerea unui electrocasnic sau a oricarui electronic, intrucat dorim sa il utilizam pe o perioada mai mare de timp, dar in aceeasi masura sa ne ofere si accesul la o tehnologie buna in concordanta cu asteptarile. Pentru cei care doresc un televizor ce ii reda realitatea in imagini, cu rezolutii impresionante fata de predecesori si, nu in ultimul rand, cuo diagonala generoasa, atunci Sunny 3212 ar fi ceea ce cautati.

Televizor LED Sunny 3212

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 septembrie 2021


televizor led sunny 3212.jpg

In primul rand, vorbim despre design. Dupa cum se observa cu ochiul liber, Sunny 3212 ne impresioneaza prin eleganta sa atat datorita faptului ca este slim, ca este de culoare neagra, cat si datorita standului futurist. Diagonala de 80 cm ne ofera avantajul ca il putem monta atat pe biblioteca cat si pe stand, imaginea de ansamblu oferita fiind aceea a calitatii. Trebuie sa mai cunoasteti ca dimensiunea cu stand este de 794 x 500 x 178 mm si greutatea de 6 kg, astfel ca veti putea alege locul de instalare fara cea mai mica problema.

Televizor LED Sunny 3212

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 septembrie 2021


Pe partea video beneficiaza de un display LED cu o rezolutie de 1366 x 768 pixeli, astfel ca vom avea imagini de o claritate foarte buna, in formatul Full HD. Aceasta rezolutie de doua ori mai mare decat a televizoarelor HDeste responsabila de experienta fascinanta de vizionare care ne va conduce direct in lumea filmului pe care il privim sau a jocului pe care il jucam. Tot in beneficiul imaginii vine contrastul dinamic de minimum 100, formatul imaginii de 16:9, cat si timpul de raspuns de 9/20. Redarea fisierelor video poate fi PAL, SECAM, MPEG-2MP@ML,MPEG-2 MP@HL,H.264.

Performanta la un pret rezonabil
In ceea ce priveste caracteristicile sistemului audio, acest televizor dispune de doua iesiri de sunet (RMS) a cate 8W fiecare, in acest fel avand si un sunet de buna calitate care, impreuna cu imaginea, ne ofera cele mai interesante clipe in fata televizorului. Pentru a constientiza nivelul de performanta pe partea de sunet, este necesar sa mai amintim cateva din caracteristicile superioare precum Audio System: MPEG-1, MPEG-2, DD/DD+, AC-3,MPEG1/2.

Conectorii de care dispune va vor asigura conexiuni cu alte aparate.Astfel, Sunny 3212 dispune de un port USB 2.0, de intrarea Scart (RGB), de un minijack casti si de trei porturi HDMI. In acest context, veti putea oricand sa redati un film sau sa ascultati muzica preferata direct de pe stickul de memorie de tip USB, sau puteti conecta cu usurinta laptopul cu televizorul.

Pentru cei interesati de acest model se mai precizeaza si caracteristicile speciale precum Digital Clean View Auto Channel Search Auto Power Off Clock & On/Off Timer Sleep Timer care vor oferi la fiecare utilizare o experienta placuta si usoara. Daca doriti sa achizitionati acest televizor LED Full HD, va trebui sa pregatiti o suma nu prea mare de bani, suma care reflecta faptul ca este un televizor bun chiar daca nu este smart TV. Il puteti achizitiona foarte usor din mediul online, insa aveti si posibilitatea de a-l vedea si in magazinele de profil.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 18 septembrie 2021 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro