Tehno News RO

Televizor Smart LED Samsung 32H5500, tot ce iti poti dori de la un televizor la pret redus


Este destul de greu sa vorbim despre televizorul Samsung 32H5500 fara sa ne raportam si la modelul Samsung 32H5303. Practic, ambele modele ale sud coreenilor fac parte din aceeasi categorie de pret si de calitate, fiind modele de clasa medie, unele dintre cele mai bune alternative din ziua de astazi pentru cineva care se afla in cautarea unui televizor relativ ieftin care sa ofere insa si destul de multe avantaje.

Televizor Smart LED Samsung 32H5500

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 4 august 2021


televizor smart led samsung 32h5500.jpg

Intre ele exista totusi si diferente de pret, este adevarat nu foarte mari. Ele sunt in principal explicate de cateva dotari suplimentare pe care le are modelul de fata, dotari ce il pot face sa fie mai atractiv pentru anumiti cumparatori.

Samsung 32H5500 este un televizor cu diagonala de 80 de cm. Judecand dupa faptul ca acum la moda sunt modelele foarte mari, acesta ar putea ca la prima vedere sa nu fie unul foarte avantajos. Totusi, daca vrei sa il montezi in dormitor sau intr-un living de dimensiuni mici, atunci alegerea sa ar putea sa fie una destul de inspirata.

Televizor Smart LED Samsung 32H5500

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 4 august 2021


Pe de alta parte, marimea diagonalei nu este tot ceea ce conteaza la un televizor, iar din punct de vedere al calitatii imaginii, acesta sta chiar destul de bine. Este un model care reda in Full HD, la o rezolutie de 1920 x 1080pixeli si care are trei moduri de redare. Filmele pot fi vazute in Film Mode, care de altfel ofera si cea mai inalta calitate a imaginii, cu ceva retusuri la setari, este adevarat. Pentru fotbal in special, dar si pentru alte sporturi, exista Football Mode iar pasionatii de jocuri isi pot conecta consolele si alege modul Game pentru a se simti cat mai bine.

Conectare la internet si alte dispozitive mobile
Modelul de fata este unul smart, adica unul care se poate conecta la internet. Are si Wi-Fi, asa ca poti sa folosesti browser-ul atat printr-o conexiune pe cablu, cat si wireless. Fata de modelul mai sus amintit, Samsung 32H5500 are si avantajul de a se conecta la mai multe servicii online, printre care si la Skype. Pentru fanii filmelor sau a muzicii, aceasta poate sa fie redata direct depe stick, televizorul avand intrari USB 2.0, dar si Scart sau HDMI.

Totusi, marea imbunatatire si cea care justifica cel mai bine diferenta de pret este reprezentata de conexiunile care se pot realiza intre televizor si alte dispozitive, tablete si chiar telefoane. Multumita sistemelor Smart View 2.0 si Screen Mirroring se pot transmite in flux imagini de pe televizor pe dispozitivele mobile (primul) si invers, de pe dispozitive pe televizor (al doilea).

Asadar, daca va doriti un televizor cat mai modern cu putinta si veti sa aveti posibilitatea sa il folositi impreuna cu alte dispozitive mobile, acesta este unul bun. Pretul sau este unul relativ scazut, nu este foarte mare (si deci poate sa incapa in orice camera), este unul smart si Full HD. Totusi, daca nu sunteti interesati de asa ceva si vreti sa cheltuiti mai putini bani, puteti la fel de bine sa apelati si la un Samsung 32H5303.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 4 august 2021 la:Galerie foto: "Televizor Smart LED Samsung 32H5500, tot ce iti poti dori de la un televizor la pret redus"

televizor smart led samsung 32h5500 _2.jpg
televizor smart led samsung 32h5500 _3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro