Tehno News RO

Televizor LED Smart Panasonic 42AS600EW, un televizor performant la pretul corect


Panasonic, desi este un producator de electronice destul de cunoscut, a fost intrecut in ultimii ani de firme precum Sony, LG sau Samsung in livrarea catova dintre cele mai bune si avansate televizoare de pe piata. Dar acest lucru nu a facut ca japonezii sa nu continue sa fie unii dintre liderii mondiali, fiind acum pe locul 4 in topul celor mai bine vanduti producatori.

Televizor LED Smart Panasonic 42AS600EW

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 4 august 2021


televizor led smart panasonic 42as600ew.jpg

Iar modelul Panasonic 42AS600EW este si el probabil responsabil de afacerile bune pe care le au acestia, fiind un televizor Smart, Full HD si suficient de mare pentru a putea sa fie montat chiar si in camerele foarte incapatoare.

Un aspect esential de care trebuie sa se tina cont atunci cand se achizitioneaza un televizor este diagonala, iar din acest punct de vedere, Panasonic 42AS600EW sta bine, cu 107 cm. Exista si modele de doua ori mai mari, dar chiar si asa, acest televizor depaseste un pic media si poate sa fie utilizat in medii diverse, in dormitoare spatioase, in living sau chiar in baruri sau alte locatii comerciale. In plus, acesta reda in format Full HD, adica vei avea parte de cea mai clara imagine posibila in Romania, daca ai si un abonament la cablu care permite asa ceva.

Televizor LED Smart Panasonic 42AS600EW

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 4 august 2021


Toate posibilitatile pentru a te bucura de o imagine excelenta
In ziua de astazi, foarte multa lume nu se mai multumeste sa priveasca niste imagini simple, ci isi doreste ceva cat mai aproape de realitate. Panasonic 42AS600EW intampina astfel de cerinte si ofera o calitate a imaginii foarte buna, situata la cele mai inalte standarde.

Sistemele cu care este dotat televizorul sunt unele extrem de utile din acest punct de vedere. Trebuiesc amintite aici Backlight Blinking care inchide iluminarea de fundal pentru o cursivitate superioara a imaginilor in miscare si optiunea High Contrast pentru diferente marcante intre zonele luminate si cele intunecate.

Aplicatii Smart pentru o experienta completa
Ultima generatie de televizoare a adus si posibilitatea de a accesa internetul. Pe Panasonic 42AS600EW se poate naviga pe browser si se pot utiliza o serie de aplicatii foarte utile.

Pe langa aceasta insa, televizorul ofera si posibilitatea de conectare prin wireless cu alte dispozitive mobile pentru a putea trasmite imagini si pe acestea. De asemenea, la acesta se pot conecta PC-ul sau consola pentru o experienta de joc remarcabila, dar si un memory stick de pe care se pot viziona filme in format HD.

Un alt avantaj remarcabil este si faptul ca rama televizorului este extrem de subtire, iar culoarea sa gri o face ca abia sa se vada. Astfel se obtine un efect vizual interesant, imaginea parand sa pluteasca.

Una peste alta, Panasonic 42AS600EW este una dintre alegerile bune care pot sa fie facute in privinta unul televizor Smart. Judecand dupa starea transmisiilor de la noi din tara, acesta este maximul care se poate obtine in acest moment (pentru UHD trebuie televiziuni implicate si provideri deosebiti), iar la pretul la care se gaseste acest model se poate spune ca reprezinta o afacere pentru toti cei interesati de un aparat premium modern si performant.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 4 august 2021 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro