Tehno News RO

Aparat de aer conditionat Daikin FTXB35C-RXB35C - aparatul de aer conditionat performant


Daikin este unul dintre numele mari de pe piata aparatelor de aer conditionat, fiind un brand cu renume pentru calitatea produselor sale si folosit de milioane de utilizatori din toata lumea. Unul dintre avantajele principale ale aparatelor Daikin este ca sunt produse si asamblate in totalitate in Europa, in conditii maxime de profesionalism. Daikin FTXB35C-RXB35C este un aparat numai bun pentru perioada ce urmeaza, fiind pregatit sa faca fata temperaturilor extreme. Prețul aparatului il plaseaza mai aproape de modelele premium, la acest lucru contribuind si brandul.

Aparat de aer conditionat Daikin FTXB35C-RXB35C

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 17 octombrie 2021


aparat de aer conditionat daikin ftxb35c-rxb35c.jpg

Tehnologie austriaca de ultima ora
Aparatele Daikin sunt produse in Austria, parand ca aerul din Alpi a inpirat foarte constructiv inginerii Daikin pentru a proiecta sisteme optime de racire. Modelul de fata are o putere de 12000 BTU si este potrivit pentru camerele de apartament sau birou. Modelul beneficiaza de tehnologia Inverter pentru compresor care ii asigura o functionare eficienta, economica si silentioasa. Utilitatea aparatului se masoara, printre altele, in timpul in care ajunge la temperatura setata, rezultatul nostru fiind unul foarte bun. Datorita faptului ca aerul este distribuit uniform si puternic, acesta acopera rapid camera si pastreaza un ambient placut pentru o perioada mai lunga de timp. Secretul consta in paletele care se rotesc pe verticala.

Aparat de aer conditionat Daikin FTXB35C-RXB35C

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 17 octombrie 2021


Programele acopera necesarul pentru toate anotimpurile, fiind utile atat pentru vara, cand loveste canicula, cat si pentru sfarsit de toamna, atunci cand nu este inca pornita caldura. Vei gasi programe de racire, incalzire, purificare, dezumidificare, ventilare, automat sau pentru noapte. Poti sa programezi, de asemenea, aparatul in avans pentru toata saptamana. Telecomanda disponibila este foarte simplu de folosit si te va ajuta sa alegi programul, temperatura, puterea, miscarea paletelor sau timpul. Exista si o functie speciala pentru functionarea economica, ce reduce resursele energetice la minimum, pastrand in acelasi timp un randament bun.

Functionarea este una foarte silentioasa, nivelul de zgomot osciland in functie de program si putere intre 23 si 41 dB.

Pentru filtrarea corecta a aerului si protejarea impotriva prafului si bacteriilor, aparatul beneficiaza de un sistem de filtrare performant, pe baza fotocatalitica.

Toate aceste tehnologii, functii si programe eficiente atrag totusi un consum bun. Aparatul se incadreaza in clasa de energie A+, asa ca nu iti va atrage facturi costisitoare.

Designul unitatii interioare este unul extrem de simplu. Carcasa este complet alba si are un aspect imaculat, iar in partea inferioara se gaseste un mini panou de control cu afisaj digital. Unitatea interioara are dimensiunile de 283 x 770 x 216 mm.

Daikin FTXB35C-RXB35C este astfel un model de brand care vine la un pret pe masura. Dotarile sale au insa in spate expertiza si increderea unui lider pe piata, iar aparatul isi merita achizitia. Performanta este una buna pe toate nivelele, modelul imbinand intr-un mod atractiv puterea cu eficienta de distribuire a aerului, nivelul de zgomot, consumul si sistemul de filtrare. Rezultatul este un produs care nu te va lasa la greu si iti va oferi confortul de care ai nevoie atat pe timp de vara, cat si pe timp de iarna.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparatele de Aer Conditionat

valabile astazi, 17 octombrie 2021 la:Galerie foto: "Aparat de aer conditionat Daikin FTXB35C-RXB35C - aparatul de aer conditionat performant"

aparat de aer conditionat daikin ftxb35c-rxb35c _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro