Tehno News RO

Bosch SMS53L68EU: Spala vasele in timp foarte scurt


Ce ai spune daca ai putea sa scapi de neplacerea sau necesitatea spalarii vaselor fie ca vorbim despre momentul in care dati o petrecere sau aveti foarte multe persoane in vizita. Acest lucru este cu atat mai avantajos cu cat efortul depus de dumneavoastra nu trebuie sa fie deloc mare iar timpul economisit poate fi petrecut alaturi de cei dragi. Sigura conditie este de a achizitiona o masina de spalat vase care sa va ofere acest ajutor si aceasta posibilitate iar modelul Bosch SMS53L68EU este cel care poate garanta atat rapiditate in functionare cat si eficienta sporita.

Masina de spalat vase Bosch SMS53L68EU

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 11 mai 2024


bosch sms53l68eu.jpg

Principalul motiv pentru care ati alege un astfel de model este cel al capacitatii de spalare care fiind de pana la 12seturi poate sa aiba grija chiar si de vasele folosite pentru o intreaga petrecere. Aceasta capacitate este una destul de mare dar in acelasi timp calitatea spalariieste foarte buna datorita tehnologiei de care masina da dovada si cu care a fost prevazuta. Aceasta tehnologie este una ce dispune de 5 programe pentru spalare si de 5 trepte pentru temperatura dar mai ales este o tehnologie ce permite schimbul de temperatura in timpul functionarii si in acelasi timp asigurand un sistem de protectie la spalare a paharelor. Exista si un senzor ce detecteaza gradul de murdarire al vaselor pentruajustarea in mod automat al gradului de spalare, a temperaturii de spalare dar si al nivelului consumului de apa. Pe langa aceasta tehnologie printre cele 5 programe pe care le avem vom gasi programul de spalare foarte rapida TurboSpeed ce iti garanteaza rezultate foarte bune in 20minute astfel intre felul 1 si felul 2 de mancare vasele tale pot fi spalate, uscate si gata de utilizare. Pe langa acesta mai aveti la dispozitie programul de spalare cu masina incarcata pe jumatate, programul intensiv dar si cel de prespalare.

Masina de spalat vase Bosch SMS53L68EU

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 11 mai 2024


Eficienta pe toate planurile
In conditiile in care doriti sa spalati vasele dar in acelasi timp sa beneficiati de o eficienta sporita puteti selecta programul de spalare Bio/Eco care asigura un consum optim de energie si de apa. Fie ca veti utiliza acest program sau celelalte de care dispune, masina de spalat vase Bosch se incadreaza in clasa de eficienta A de uscare si in clasa de eficienta energetica A++. Aceste caracteristici sunt printre avantajele majore de care beneficiaza masina,iar clasificarea se datoreaza unui consum de 2100litri de apa/an, un consum de 7.5litri/program si un consum de energie de 0.91kW/program respectiv un consumde 258kW/an. Pe langa aceste avantaje mai aveti cel al pretului si al usurintei cu care o puteti utiliza data de panoul de comanda si control al masinii dispus in partea frontala si care cuprinde diverse butoane, dar si afisajul LCD.

Daca este sa vorbim insa despre siguranta in exploatare aici va interveni sistemul de protectie impotriva inundatiilor dar si posibilitatea de blocare a ecranului pentru a nu permite copiilor sa se joace cu masina. Pe langa acestea veti avea posibilitatea de a programa o spalare intarziata pentru ca vasele sa fie curate exact cand doriti sau cand aveti nevoie.

Vezi Ofertele si Reducerile la masini de spalat vase

valabile astazi, 11 mai 2024 la:



Galerie foto: "Bosch SMS53L68EU: Spala vasele in timp foarte scurt"

bosch sms53l68eu _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro