Tehno News RO

Cuptor cu microunde Bosch BFL634GB1: Pentru o incalzire rapida


Cei mai multi dintre noi isi doresc electrocasnice de calitate nu numai pentru ca au o durata de viata mai mare, ci pentru ca vin cu functii si optiuni ce ne usureaza munca sau o reduc la minim, avand in acest sens mai mult timp liber. Un cuptor cu microunde modern, cu functii diferite si control usor cu tastele touch este Bosch BFL634GB1. Acesta va surprinde pe oricine deoarece este un electrocasnic performant si ofera posibilitatea de a-l incastra in mobila bucatariei pentru un design modern si o economie a spatiului.

Cuptor cu microunde incorporabil Bosch BFL634GB1

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 mai 2024


bosch bfl634gb1.jpg

Pe parte de design, va veti bucura de culoarea negru a partii frontale ce este vizibila dupa incorporare, dar si un panou de comanda elegant. Dat fiind faptul ca este un electrocasnic incorporabil, o sa economisiti atat spatiu in bucatarie, dar in acelasi timp o sa aveti parte de o manevrare usoara pentru ca acest cuptor va sta fixat foarte bine. Partea frontala va fi cea vizibila dupa incorporare, astfel aveti usa din sticla de culoare neagra ca si alternativa la otelul inoxidabil. Aceasta contine o parte patrata cu geam semitransparent pentru a putea observa din cand in cand stadiul de preparare al mancarii. Usa cuptorului se deschide usor spre partea stanga datorita balamalelor fine. Controlul cuptorului va fi asigurat cu ajutorul panoului de comanda cu afisaj LCD. Veti alege foarte usor una din cele 7 functii puse la dispozitie, fiecare dintre acestea avand o precizie foarte buna datorita controlului electronic.

Cuptor cu microunde incorporabil Bosch BFL634GB1

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 mai 2024


Un design modern
Inainte de a dispune electrocasnicul in bucatarie nu uitati de dimensiunile acestuia si anume de 594 x 318 x 382 mm si greutatea de 16 kg pentru a ii gasi cel mai bun spatiu atat din punct de vedere al design-ului bucatariei, cat si al stabilitatii si utilizarii sale in timp. In ceea ce priveste capacitatea, cuptorul cu microunde Bosch BFL634GB1 are 21 litri, deci este un cuptor mediu ca si marime. Acesta va fi in masura sa pregateasca si portii duble sau triple de mancare, astfel ca este recomandat pentru o familie, dar si pentru persoanele care locuiesc singure. Puterea de 900 W este una mare pentru capacitatea cuptorului, acest lucru fiind un avantaj pentru ca fiecare functie, de incalzire ori de dezghetare se vor utiliza la capacitate maxima cu un timp de pregatire mult mai mic.

Cuptorul cu microunde Bosch BFL634GB1 dispune de un numar de 7 functii pentru a acoperi o paleta mai larga de necesitati casnice. Cu acesta veti reincalzi in mod rapid mancarea pentru a o servi ulterior. De asemenea, dezghetarea este o alta functie a cuptorului ce o sa va ajute sa gatiti mai rapid bucatile de carne sau legumele de la congelator, fara a mai astepta cateva ore pana ce se dezgheata normal. Cele 5 trepte de putere le veti utiliza pentru orice functie, iar semnalul sonor va fi in beneficiu dumneavoastra anuntand finalizarea programului setat.

Alegand cuptorul cu microunde incorporabil Bosch BFL634GB1 veti avea mereu o mancare calda sau o preparare rapida, fara prea mult efort. Pretul sau este mai mare pentru ca este un incorporabil, are functii multiple si iluminare interioara, dar o sa ofere mereu o calitate desavarsita.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare Incorporabile

valabile astazi, 2 mai 2024 la:



Galerie foto: "Cuptor cu microunde Bosch BFL634GB1: Pentru o incalzire rapida"

bosch bfl634gb1_2.jpg
bosch bfl634gb1_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro