Tehno News RO

Frigider cu doua usi Indesit RAA 29: un aer proaspat in bucataria ta


Nevoia unei bauturi rece sau a unui desert este cu atat mai mare cu cat vara este deja aici si temperaturile sunt pe masura. Indiferent daca vrei sa iti modernizezi bucataria sau daca, pur si simplu, ti s-a stricat frigiderul, poti apela cu incredere la oferta celor de la Indesit in materie de aparate frigorifice, iar una dintre variantele optime este cea a frigiderului cu doua usi RAA 29.

Frigider cu doua usi Indesit RAA 29

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 14 mai 2024


frigider cu doua usi indesit raa 29.jpg

Un aspect clasic alb, cu care cei de la Indesit ne-au obisnuit, vine sa usureze incadrarea acestuia in orice bucatarie. Tot legat de aspect avem posibilitatea de a deduce modalitatea de compartimentare a acestuia cu un congelator dispus in partea de sus si un frigider dispus in partea de jos, dar ambele avand usi cu manere incorporabile. Spatiul solicitat de acest aparat frigorific pentru a face parte din bucataria ta este unul destul de redus, iar prezenta usilor reversibile iti da posibilitatea sa modifici si acest lucru, functie de designul bucatariei sau de spatiul avut la dispozitie, asta in cazul in care deschiderea standard spre dreapta nu corespunde cu ceea ce ai nevoie.

Frigider cu doua usi Indesit RAA 29

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 14 mai 2024


Un singur produs pentru toate alimentele tale
Deschizand usile, avem posibilitatea de a vedea si modul de compartimentare al fiecarei locatii. In privinta congelatorului, avem posibilitatea de a pastra unele alimente mai voluminoase intrucat raftul cu care este prevazut poate fi scos, dar daca alimentele sau recipientele in care pastram alimentele sunt mai reduse ca dimensiune si mai numeroase, cum ar fi cutiile sau caserolele de inghetata, acest raft ne ajuta sa exploatam la maxim volumul de care congelatorul dispune, un volum de 41 de litri.

Coborand la frigider, acesta are o capacitate neta de 171 litri, o capacitate ce poate fi utilizata functie de necesitati datorita existentei posibilitatii de reglare a celor patru rafturi foarte rezistente. La frigider mai avem posibilitatea de apastra unele produse si pe usa frigiderului, intrucat si aceasta dispune de patru rafturi la fel de rezistente, rafturi care pot tine atat sticle de suc sau alte bauturi pe care vrei sa le savurezi reci in zilele calde de vara.

Performantele acestui frigider nu se rezuma doar la aspectul spatiului avut la dispozitie, ci si la cel fuunctional. Sa incepem, in primul rand, cu eficienta de care da dovada, o eficienta specifica clasei energetice A+, intrucat are un consum de 226 KW/an. Avand in vedere situatiile in care exista posibilitatea de a ramane fara curent, poti sa stai linistit deoarece acesta are o autonomie de 20 de ore fara curent, iar in cazul revenirii curentului, congelatorul dispune de capacitatea de congelare de 2kilograme in 24 ore.

Avand in vedere atat spatiul generos avut la dispozitie, caracteristicile de functionare, dar si cele de reglare a temperaturii cu ajutorul termostatului montat in lateralul frigiderului, ceea ce ne ajuta la utilizarea eficienta a spatiului frigiderului, tot ce trebuie sa faci este sa te decizi daca ai nevoie de un asemenea produs frigorific sau nu. Iar daca vroiai sa stii cat de prietenos este cu linistea locuintei tale, poti sta linistit intrucat produce un zgomot de maxim 42 dB.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 14 mai 2024 la:



Galerie foto: "Frigider cu doua usi Indesit RAA 29: un aer proaspat in bucataria ta"

frigider cu doua usi indesit raa 29 _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro