Tehno News RO

Side by side Samsung RH56J6917SL: un frigider de-a dreptul senzational


Metodele de alegere a unui produs frigorific sunt multiple si influentate de foarte multe lucruri, printre care numarul membrilor din care este alcatuita familia ta, de spatiul pe care il ai la dispozitie, de consumul acestuia si de multe altele. Daca totusi sunteti si o familie mai numeroasa, aveti o bucatarie mai spatioasa si va doriti un aparat frigorific care sa va sprijine in toate activitatile din bucatarie, puteti opta pentru Side by side Samsung RH56J6917SL.

Side by side Samsung RH56J6917SL

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 14 mai 2024


side by side samsung rh56j6917sl.jpg

Tot ce ai nevoie intr-un singur produs
Acest frigider cu doua usi este unul cu un design clasic, o nuanta metalica si cu doua manere verticale integrate. Ceea ce este deosebit la acest produs este posibilitatea de deschidere spre lateral a usilor, dar si separarea usii frigiderului in doua parti, una de acoperire si o parte tip vitrina din sticla. Utilizarea manerului din partea superioara a usii frigiderului va deschide intreaga usa iar utilizarea celui din partea de jos va deschide modul vitrina al acestuia. In ceea ce priveste repartitia acestui aparat, avem in partea dreapta frigiderul iar in partea stanga congelatorul.

Side by side Samsung RH56J6917SL

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 14 mai 2024


Dupa cum am specificat si in introducere, este nevoie de o bucatarie mai spatioasa pentru a putea monta acest frigider care are o dimensiune totala de 1794 x 912 x 732mm. Aceasta dimensiune aduce in acelasi timp si un spatiu foarte generos la interior, un spatiu aferent volumului net total de 555litri si unul brut total de 583litri. Acest volum este impartit intr-un volum net al frigiderului de 376litri si un volum net al congelatorului de 179litri. In privinta repartitiei spatiului interior al frigiderului, gasim prezente 5 rafturi din sticla foarte rezistenta pentru a sustine chiar si unele recipiente mai grele, dar si un compartiment foarte generos pentru legume si fructe, astfel incat sa ai la indemana in permanenta fructe si legume proaspete. Pe usa acestuia gasim 5 rafturi care pot sustine de la oua pana la borcane sau sticle, functie de preferintele si nevoile fiecaruia. Trecand la congelator si la modul de repartizare al volumului sau, gasim prezente doua compartimente si trei rafturi reglabile. Pe usa acestuia,la interior, avem prezente trei suporturi in partea de jos, iar in partea de sus compartimentul pentru apa rece si cuburi de gheata. La exteriorul acestei usi avem dozajul de apa rece si cuburi de gheata, dar si panoul de afisaj si de control al temperaturii prezente la interior.

Tehnologic vorbind, atat frigiderul cat si congelatorul au la baza functionarea cu un sistem de racire NO FROST, un sistem foarte eficient intrucat va raci cu ajutorul unui aer rece uscat care nu va produce nici un strat de gheata, racirea fiind si mult mai rapida. Aceasta caracteristica este utila atat in cazul functionarii, cat si al intretinerii, intrucat elimina necesitatea de dezghetare la o anumita perioada. Nu doar sistemul de racire este cel care ajuta, ci si nivelul de consum al acestuia, avand unul de 452 kWh/an care il pozitioneaza in clasa energetica A+. Aceasta clasare se datoreaza si prezentei tehnologiei Multiflow, Twin Cooling+, Compresor Inverter Digital, dar si sistemului de avertizare pentru usa deschisa sau iluminarea interioara cu ajutorul LED.

Cu pretul corespunzator nivelului de performanta, dar si al capacitatii de stocare, insa unul destul de ridicat pentru piata produselor de la noi,poti avea acest produs frigorific Side by side Samsung RH56J6917SL si sa te bucuri de un produs frigorific precum in filme.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 14 mai 2024 la:



Galerie foto: "Side by side Samsung RH56J6917SL: un frigider de-a dreptul senzational"

side by side samsung rh56j6917sl _2.jpg
side by side samsung rh56j6917sl _3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro