Tehno News RO

Telefon mobil Samsung G850 Galaxy Alpha: telefonul care depaseste orice asteptari


Un smartphone a devenit in momentul de fata un device prezent in orice buzunar si in orice geanta, fiind mai degraba un accesoriu must-have decat o necesitate. Datorita acestui detaliu si producatorii se intrec in lansarea de noi modele care mai de care mai sofisticate si care sa raspunda celor mai noi si diversificate provocari. Rezultatul acestei competitii este si modelul analizat in cele ce urmeaza, un model Samsung G850 Galaxy Alpha.

Telefon mobil Samsung G850 Galaxy Alpha

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 aprilie 2024


telefon mobil samsung g850 galaxy alpha.jpg

Acest model face parte din prima gama de modele, cu un design si aspect elegant dat de o rama metalica veritabila iar finisajele foarte bine realizate vin sa intareasca acest aspect cu o usoara caracteristica de lux. In ceea ce priveste grosimea sa, intrucat avem un smartphone ultraslim de 0.67cm, nu a influentat in nici un fel performantele tehnologice si calitatea produselor folosite la interior. Primul detaliu care este vizibil atunci cand tii inmana un Smartphone din gama Samsung Galaxy este calitatea materialelor si senzatia placuta la atingere datorita acestui lucru. Un alt detaliu care completeaza acest design este ecranul de 4.7 inch HD sAMOLED, cu o rezolutie de 1280x720 pixeli si 16 M de culori care iti ofera o experienta vizuala deosebita.

Telefon mobil Samsung G850 Galaxy Alpha

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 aprilie 2024


In partea din spate a smartphone-ului identificam o camera foto, cu caracteristicile acesteia de a avea o rezolutie de 12 MP care te ajuta sa imortalizezi cele mai tari momente, oferindu-ti poze cu o rezolutie de 4128 x 3096 pixeli sau, in cazul in care vrei sa inregistrezi video, acestea vor avea o rezolutie UHD 4K de 3840 x 2160 pixeli. Daca vrei sa imortalizezi fiecare loc pe care il vizitezi si sa te prinzi si pe tine in fotografie, poti sa te bazezi pe camera frontala de 2.1 MP. Caracteristicile camerei foto sunt completate de prezenta Auto Focus, High Dynamic Range sau cea de detectie a fetei.

Alaturi de tine oriunde ai merge
Avand o capacitate de memorie initiala de 32 GB si o memorie RAM de 2GB, acest device are dimensiunile unui smartphone, dar performantele cel putin egale cu ale unei tablete. Datorita acestor caracteristici, dar si faptului ca are un procesor Octa Core (Quad Core A15 si un Quad Core A7)cu o frecventa de 1800MHz, respectiv 1300 MHz, poti sa te bucuri de cele mai noi aplicatii sau jocuri lansate pe piata, singurul aspect fiind cel al compatibilitatii cu sistemul de operare Android 4.4 KitKat.

Vorbind despre un produs de ultima generatie, acesta are in vedere si protejarea datelor personale dar si a setarilor personalizate prin prezenta unei tehnologii de scanare a amprentei. Aceasta este utila atat in momentul in care doriti sa va conectati la internet sau site-uri protejate de parole printr-o singura glisare a degetului, acelasi lucru putandu-se face si pentru accesarea datelor si informatiilor cu caracter personal. Chiar daca capacitatea bateriei este una relativ redusa, de 1860mAh, aceasta garanteaza o utilizare de convorbire de pana la 11 ore in regim 3G, iar in cazul in care se descarca functia Ultra economie, iti garanteaza o reducere a consumului si inchiderea aplicatiilor si functiilor inutile pentru a putea suna sau a fi sunat oricand vei avea nevoie.

Pretul la care poti sa te bucuri de acest smartphone Samsung este unul mediu, dar este un pret care iti aduce atat performanta cat si eleganta. Cu alte cuvinte, ai intr-o singura mana toata tehnologia necesara pentru a fi la curent cu tot ce se intampla, dar care iti protejeaza si toate datele importante.

Vezi Ofertele si Reducerile la Telefoane Mobile

valabile astazi, 20 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Telefon mobil Samsung G850 Galaxy Alpha: telefonul care depaseste orice asteptari"

telefon mobil samsung g850 galaxy alpha _4.jpg
telefon mobil samsung g850 galaxy alpha _2.jpg
telefon mobil samsung g850 galaxy alpha _3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro