Tehno News RO

Telefon mobil Honor 4C, un telefon nou care se poate impune


Pe piata de telefoane ieftine apar tot mai multi producatori si asta pentru ca fiecare are posibilitatea de a se bucura de vanzari. Situatia nu este aceeasi precum in cazul modelelor premium, unde stii sigur sa vei cumpara un telefon foarte bun si de aceea multi cumparatori aleg in continuu aceleasi firme. La baza preturilor insa, atractia fata de brand este mai scazuta, asa ca poti verifica mai multe alternative pana o gasesti pe cea mai buna.

Telefon mobil Honor 4C

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 septembrie 2021


telefon mobil honor 4c _6.jpg

Honor, prin modelul 4C, incearca si ei sa patrunda pe piata din Romania cu un model destul de ieftin, dar care nu are chiar cel mai scazut pret dintre smartphone-urile din acest moment.

Trebuie sa recunosc insa ca la inceput am fost destul de reticent cu privire la acest smartphone, principalul motiv fiind numele necunoscut al producatorului. Cu toate acestea, surprize s-au mai vazut de la firme de care nu auzisem nimic si, asa cum s-a vazut, Honor 4C nu este nici pe departe un model slab.

Telefon mobil Honor 4C

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 septembrie 2021


Dotari corecte pentru pretul cerut
In primul rand, Honor 4C se conformeaza cerinteler telefoanelor aflate la preturi medii sau mici. Asadar, si acesta este un dual sim, unul care functioneaza in ambele slot-uri cu cartele microSIM. Asadar, poti sa apelezi si sa trimiti mesaje de pe doua cartele simultan, riscand mai putin sa ramai fara credit sau minute.

Depasind aceasta dotare, diferenta dintre modelul de fata si unele pe care se cheltuie mai putin se vede din start. Procesorul ramane unul quad core de 1.2 GHz, dar memoria RAM este de 2 GB, ceea ce inseamna ca telefonul se va misca mai bine si mai rapid, atat in ceea ce priveste aplicatiile, dar si cand vine vorba de navigatul de Internet. Din acest punct de vedere, telefonul este dotat si cu 3G, ceea ce nu poate sa fie decat un avantaj. Bateria dureaza pana la 80 de ore in regim de asteptare, dar daca telefonul este utilizat mai intensiv, aceasta se duce in aproximativ 6 – 7 ore (ceea ce este normal pentru majoritatea smartphone-urilor).

Din punct de vedere al sistemului de operare, Honor 4C utilizeaza Android 4.0 KitKat. Nu este cel mai nou, dar este al doilea si inca se descurca bine (fiind inca cel mai utilizat in cazul telefoanelor din aceasta categorie).

Ecranul are dimensiuni normale, de 5 inch. Pe el se pot vedea videoclipuri, ca sa nu mai vorbim despre ferestrele pentru Internet. Cat despre capacitatea de stocare, aceasta se ridica la doar 8 GB, dar daca luam in considerare posibilitatea de a o extinde pana la 32 GB cu un card microSD, nu sunt probleme.

Camera in schimb este una superioara, cu 13 MP in spate si 5 MP in fata. Sunt si telefoane mai bune, dar cum doar cea secundara este la fel de buna precum camera principala a altor modele, este destul de clar ca pozele vor iesi acceptabil.

Asadar, Honor 4C este un model bun, cel putin la fel de bun precum altele de la Allview, E-Boda sau Evolio si care, cu putine imbunatatiri, se poate integra si in categorii superioare.

Vezi Ofertele si Reducerile la Telefoane Mobile

valabile astazi, 18 septembrie 2021 la:Galerie foto: "Telefon mobil Honor 4C, un telefon nou care se poate impune"

telefon mobil honor 4c _2.jpg
telefon mobil honor 4c.jpg
telefon mobil honor 4c _3.jpg
telefon mobil honor 4c _4.jpg
telefon mobil honor 4c _5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro