Tehno News RO

Telefon mobil ASUS ZenFone C ZC451CG: mai mult decat un smartphone


Intrucat avem o dinamica foarte puternica a tehnologiei in toate domeniile, producatorii de IT nu se limiteaza doar la acest domeniu, ci intra si pe piata produselor de telefonie sau a smartphone-urilor. Acesta este si cazul celor de la Asus care au depasit granita laptopurilor sau a tabletelor si ne propun un telefon mobil ASUS ZenFone C ZC451CG care sa iti asigure intreaga tehnologie de care vei avea nevoie.

Telefon mobil ASUS ZenFone C ZC451CG

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 4 august 2021


telefon mobil asus zenfone c zc451cg.jpg

Privit cu atentie, acest device este unul care iti garanteaza un design pe cat de modern pe atat de elegant, datorita dimensiunii minimaliste dar si a calitatii materialelor folosite pentru realizare. Facand legatura dintre acest smartphone si laptopurile destul de performante cu care am fost obisnuiti de la acelasi producator, cercurile concentrice de pe spatele ecranului laptopului se regasesc in partea de jos a ecranului smartphone-ului. Tot in materie de aspect, avem caracteristicile constructive de 6.7 x 13.65 x 1.09cm si o greutate de 150 de grame ce ne demonstreaza calitatea acestui produs. In privinta ecranului TFT cu diagonala de 4.5 inch, acesta are o rezolutie de 480x854 pixeli si imbunatateste experienta unei utilizari destul de usoare.

Telefon mobil ASUS ZenFone C ZC451CG

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 4 august 2021


In partea din spate a acestui smartphone gasim o camera destul de performanta de 5 MP ce iti ofera posibilitatea de a surprinde si cele mai memorabile momente cu o rezolutie foarte buna, dar si o calitate si claritate deosebita. Intrucat selfie-ul ocupa un rol important in viata multor persoane, camera frontala de 0.3 MP iti permite sa realizezi acest lucru fara nici un fel de problema, ba mai mult, cu ajutorul sau poti efectua chiar si apeluri video pentru a pastra legatura cu cei dragi.

Si frumos si performant
Functionarea nici unui dispozitiv nu se poate face fara a avea un procesor pe masura, iar aici vorbim despre un procesor Dual Core oferit de cei de la Asus si care ruleaza cu un consum de energie minim, oferind performante ridicate. Frecventa cu care ruleaza acest procesor Intel Atom este una de 1.2 GHz care iti permite sa navighezi foarte usor si foarte rapid pe internet, dar si sa te bucuri de cele mai interesante aplicatii.

Completand caracteristicile deosebite ale procesorului, avem prezenta si o capacitate a memoriei RAM de 1 GB dar si a unui sistem de operare Android 4.4 KitKat. Daca vrei sa stii ce anume, dar, mai ales, cat anume poti stoca pe acest device, iti spunem faptul ca detine o capacitate de stocare initiala de 8 GB care se poate extinde pana la 64 GB prin intermediul unui card de memorie microSD. Caracteristicile legate de conectivitatea acestuia este data de prezenta unei tehnologii Bluetooth 4.0 + EDR, dar si a unei tehnologii Wireless 802.11 b/g/n.

Avand un pret modic si o tehnologie dual sim, poti sa te bucuri de acest device oricand si la orice ora, indiferent de stilul de viata pe care il ai. Acest lucru se datoreaza si aspectului privind bateria, o baterie de 2100 mAh care iti garanteaza o utilizare de lunga durata atat pentru convorbiri telefonice cat si pentru navigarea pe internet fara probleme.

Vezi Ofertele si Reducerile la Telefoane Mobile

valabile astazi, 4 august 2021 la:Galerie foto: "Telefon mobil ASUS ZenFone C ZC451CG: mai mult decat un smartphone"

telefon mobil asus zenfone c zc451cg _2.jpg
telefon mobil asus zenfone c zc451cg _3.jpg
telefon mobil asus zenfone c zc451cg _4.jpg
telefon mobil asus zenfone c zc451cg _5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro