Tehno News RO

Telefoane mobile Resigilate. Profita de ocazie si achizitioneaza un smartphone excelent la reducere


In ziua de astazi, toata lumea are un telefon mobil. Dar, din pacate, multe persoane inca prefera sa isi cumpere unul second hand, fara sa isi dea seama ca exista variante mult mai bune decat aceasta. Vorbim, evident, despre telefoanele resigilate, comercializate de majoritatea magazinelor online.

Telefon Mobil Resigilate la Super Preturi.

Vezi Reducerile valabile astazi, 17 iunie 2021


telefoane resigilate.jpg

Un telefon resigilat este, de cele mai multe ori, unul nou, dar care a fost scos din ambalajul sau original din diverse motive. Si chiar daca modelul respectiv a mai fost utilizat, acest lucru s-a intamplat pentru foarte putin timp si macar exista garantia ca toate componentele sale functioneaza bine (exista si garantia de reparatie, care dureaza chiar mai mult decat in cazul unui produs obisnuit).

Produsele resigilate, indiferent de felul lor, au aparut din nevoia magazinelor de a minimiza pierderile cat de mult se poate, insa toti cumparatorii pot profita de ele, primind in schimbul unor onorarii mai reduse niste aparate sau obiecte noi, cu mici defecte, dar perfect functionabile.

De ce sunt resigilate telefoanele mobile
Dupa cum am spus, majoritatea telefoanelor resigilate sunt noi si nu au fost utilizate niciodata. Exista si situatii in care acest lucru s-a intamplat, dar sa revenim deocamdata la primele.

Unii dintre responsabilii pentru desigilarea telefoanelor sunt cumparatorii. Ei pot primi produse cu imperfectiuni si este dreptul lor sa le returneze. Acestea pot fi minore (zgarieturi ale carcasei) sau mai importante (defectiuni ale display-ului sau pixeli care nu se aprind) dar, atat timp cand produsele pot fi folosite in continuare, ele sunt scoase din nou la vanzare. Din pacate, exista si cumparatori care inapoiaza produsele fara un motiv evident, iar acest lucru poate sa aduca celor interesati un telefon resigilat in perfecta stare de functionare, doar putin utilizat.

Firmele de transport, in schimb, pot distruge ambalajele si cumparatorii pot, de asemenea, returna produsele in aceasta situatie. Si, in final, chiar firmele pot sa utilizeze telefoanele si apoi sa le vanda. Acestea fie expun modele in showroom-uri, fie le fotografiaza pentru reclame si prezentari. Oricare ar fi situatia, telefoanele resprective ajung resigilate.

Telefoane mobile resigilate la preturi mici?

Aici ai oferte la cele mai mici preturi.


Telefoane resigilate ieftine
Probabil ca toate modelele de telefoane din magazinele online au si versiuni resigilate, unele chiar mai mult de trei. Bineinteles, fiecare dintre ele are anumite probleme, iar procentele cu care acestea sunt reduse difera destul de mult. Dar este important ca ele exista.

Asadar, fie ca va doriti un telefon normal sau un smartphone mai ieftin, se gasesc solutii numeroase. Incepand de la cele mai simple modele de la Alcatel sau Samsung si continuand cu smartphone-uri de la Allview, Serioux, Eboda sau Utok, toate aceste telefoane au si variante resigilate la pret redus.

Pretul lor nu tine insa nici de firma si nici de model, ci de starea telefonului. Asadar, puteti cumpara un model redus cu doar cateva zeci de lei, dar si unul cu peste 100 de lei mai ieftin, chiar daca pretul acestora nu depaseste cu mult suma de 300 – 400 de lei.

Telefoane resigilate premium
La capatul opus se afla modele de smartphone-uri de ultima generatie, precum cele de la Samsung, LG, Sony, Nokia sau Apple. Acestea propun procesoare superioare, display-uri mai bune, viteze mai mari si camere foto cu multi pixeli, iar pentru astfel de dotari pretul lor poate sa ajunga si la cateva mii de lei.

Resigilate, ele sunt insa mai ieftine, procentul de reduceri variind in functie de calitatea produsului. Este insa evident si faptul ca, odata cu aparitia micilor defectiuni, calitatea intrinseca a telefonului nu mai este una chiar atat de buna, dar se pot gasi modele aproape la fel de aratoase, cu reduceri substantiale. Iar cu noroc, poti oricand sa descoperi un telefon nou, doar cu cutia desfacuta, la un pret avantajos.

Cum sa alegi un telefon resigilat
Exista cateva aspecte esentiale pentru a te bucura de telefonul ales, faptul ca acesta este ieftin sau scump contand mai putin. Cu alte cuvinte, firma (Apple sau Allview) nu are asa mare importanta, situatia fiind aceeasi in ambele cazuri.

Asadar, telefoanele cu reduceri foarte mari (pot ajunge sau chiar depasi 50 % din pretul initial) sunt de cele mai multe ori si cele mai afectate. Asta inseamna zgarieturi proeminente care pot sa apara si pe ecran, colturi distruse sau accesorii lipsa (de regula, casti). Astfel de produse sunt perfect utilizabile, dar trebuie sa acceptati si faptul ca aspectul lor este unul inferior si ca astfel de probleme pot sa cauzeze si defectarea mai rapida a aparatului.

Cu cat procentul de reducere scade, cu atat calitatea telefonului creste, problemele acestuia fiind unele din ce in ce mai mici. Asta inseamna ca zgarieturile devin superficiale, toate accesoriile sunt la locul lor iar ecranul este intact. Astfel de produse au fost, cel mai probabil, returnate imediat, ceea ce le face si mai bune.

Pe de alta parte, exista posibilitatea ca doar ambalajul sa fi fost deteriorat, iar telefonul sa fie unul perfect, fara defect. Dupa cum am spus, si firmele mai fac asa ceva, pentru expunere sau reclama. Din pacate, exista si posibilitatea ca aparatul sa fi fost expus in showroom, ceea ce face ca achizitionarea lui sa fie mai riscanta. Astfel de modele sunt deschise aproape toata ziua si toti cei care intra in magazin le pot folosi si testa. In acest mod, gradul de uzura al telefonului devine unul superior, care poate sa scada perioada in care cumparatorul il va utiliza. Garantia mai mare vine insa ca o metoda compensatorie, ceea ce ofera mai multa incredere si in astfel de modele.

Atat timp cat sunt citite descrierile produselor si se apeleaza doar la serviciile magazinelor recunoscute, cu un numar foarte mare de cumparatori, nu ar trebui sa apara nicio problema, nici in cazul telefoanelor resigilate. Fiecare dintre acestea sunt produse de calitate, iar functionarea lor este verificata inainte ca ele sa fie puse din nou la vanzare.

Este adevarat ca modelele cu mai multe defecte vor fi evitate de catre unii, dar daca nu sunteti persoane foarte pretentioase, atunci simpla achizitionare a unui telefon de calitate superioara la un pret cu cel putin 30 % mai mic inseamna o afacere buna din toate punctele de vedere.

Vezi Ofertele si Reducerile la telefoane mobile

valabile astazi, 17 iunie 2021 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro