Tehno News RO

Reduceri pana la 50% la eMAG: Laptopuri, Tablete, Telefoane Mobile, Televizoare, Electronice si Electrocasnice


Alerta maxima! Incepand cu 19 mai este sarbatoare! Cum, nu stiati? Ei bine, eMAG sarbatoreste 10.000.000 comenzi inca de pe 19 dimineata si cum altfel daca nu cu premii de senzatie si reduceri pe masura numarului impresionant de comenzi de pana acum, astfel ca intre 19 si 25 mai, la orice comanda esti automat inscris in tragerea la sorti pentru un superb BMW Z4.

Reduceri pana la 50% la mii de produse.

Vezi Toate Ofertele eMAG valabile astazi, 25 ianuarie 2022


2015_05_18 - emag z4- 630x430.png

Mai mult, la fiecare 100 de lei cheltuiti, ai 1 sansa in plus sa castigi minunatul autoturism. Castigatorul va fi anuntat pe 3 iunie, asa ca este timp din belsug sa adunati cat mai multe sanse de castig si sa bifati la preturi uimitoare cat mai multe articole de pe listele de dorinte pe care vi le-ati tot intocmit de la Black Friday incoace.

Vezi Ofertele si Reducerile Aniversare eMAG

valabile astazi, 25 ianuarie 2022 la:


Dupa cum spuneam anterior, eMAG sarbatoreste nu doar prin acest premiu oferit unui viitor fericit castigator, ci si prin reduceri de exceptie de pana la 50%.

Reduceri la Laptopuri
Ati capatat experienta in organizarea timpului liber de care dispuneti, dar si al celui de la locul de munca, astfel incat reusiti sa terminati aproape de fiecare data toate sarcinile la timp si sa va mai ramana timp si de o cafea, o tigare, o barfa cu colegii sau de navigat pe internet? Inseamna ca va pricepeti de minune sa imbinati munca si distractia si puteti naviga sau lucra de oriunde aveti chef.

Desigur, pentru ca asta sa se intample, este nevoie de un laptop pe masura pretentiilor job-ului, ale carui cerinte pot fi dintre cele mai diverse si mai complicate, asa ca ati face bine sa cercetati piata, pentru ca eMAG v-a rezervat nenumarate surprize. Iar daca nu jobul este cel care sa va solicita laptopul personal, puteti profita de promotiile eMAG pentru a achizitiona strict pentru utilizarea dupa bunul plac a unui laptop de ultima generatie la cele mai avantajoase preturi, de va va fi mai mare dragul sa priviti acel monitor gandindu-va ca ati facut o afacere de milioane, atat la propriu, cat si la figurat.

Reduceri la Tablete si Telefoane Mobile
In momentul de fata, multi dintre noi suntem buni prieteni cu retelele de socializare, iar un smartphone v-ar tine mereu la curent cu ultimele noutati de pe profilul vostru, al familiei si al prietenilor vostri. De asemenea, daca primiti multe email-uri si sunteti foarte solicitati, automat va veti simplifica viata cu ajutorul unui smartphone.

Aplicatiile pe care le ofera un smartphone sunt printre cele mai diverse, unele foarte amuzante, altele extrem de utile si va vor face sa iti venerezi pur si simplu telefonul mobil si sa va devina absolut indispensabil. Atentie! La cat de faine si utile sunt, smartphone-urile dau dependenta, iar reducerile de la eMAG la tablete si telefoane va vor pune cardurile la incercare, caci sunt prea tentante pentru a va lasa sa economisiti in continuare.

Reduceri la Televizoare si Electrocasnice
Femeie sau barbat, intotdeauna veti iubi electrocasnicele si nu veti avea niciodata destule. In general, femeile chiar le vad utilitatea si “abuzeaza” de functiile extrem de utile de care dispun electrocasnicele, iar majoritatea barbatilor pur si simplu vad aparatele electrocasnice ca pe obiecte ce aduc liniste si fericirea in casele lor. Asadar, reducerile la Televizoare si Electrocasnice disponibile pe eMAG sunt un motiv de bucurie pentru oricine si ar fi bine sa nu le ratati, intrucat nu gasesti intotdeauna “fericirea” la jumatate de pret.

Reduceri pana la 50% la mii de produse.

Vezi Oferta Aniversara eMAG.Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro