Tehno News RO

Laptopuri cu procesor Intel Core i7 la preturi excelente


In momentul in care ne aflam, laptopurile au devenit produse electronice foarte comune, utilizate intr-o varietate cat mai mare de activitati. Astfel, proprietarii nu mai folosesc un laptop doar pentru internet, asa cum se intampla in urma cu cativa ani, acum acesta trebuind sa ruleze si jocuri, filme si programe care consuma foarte multe resurse. Iar totul trebuie facut concomitent, repede si fara pauze sau sacadari. In acest caz, cea mai buna solutie este sa se apeleze la un latop de calitate premium, iar dintre acestea cele mai moderne sunt cele care au un procesor Intel Core i7.

Cauti un Laptop cu procesor Intel Core i7?

Vezi Reducerile valabile astazi, 16 august 2022


laptop i7.jpg

Acestea sunt perfecte pentru jocurile noi, multi tasking, aplicatii din cele mai dificile si sunt insotite si de alte dotari la fel de bune (cel putin o memorie RAM de 4 GB si Hard Disk de 1 TB). Cu toate acestea, diversi producatori propun foarte multe variante, asa ca este bine sa vedem care sunt cele mai avantajoase laptopuri cu un procesor Intel Core i7 si cam la ce preturi pot fi gasite acestea.

Apple nu are cum sa lipseasca
Laptopurile de la Apple sunt unele mai deosebite. In primul rand ele utilizeaza sistemul de operare propriu si nici nu sunt potrivite pentru jocuri. Dar dincolo de aceasta, cu greu poate sa fie gasit un computer mai bun pentru aplicatii care sa mearga rapid, baterie buna si un display impecabil.

Acestea au procesoare foarte bune, Quad Core de 2.2 GHz, memorii RAM mari, de 15 GB si ecrane de 15 inch. Cu alte cuvinte sunt printre cele mai bune de pe piata, atat in ceea ce priveste calitatea audio, performantele, display-ul si cam orice alta componenta. Pretul este insa si el unul pe masura, dar daca se cauta un laptop de calitate si cumparatorul nu isi doreste neaparat unul cu Windows, acesta nu poate gresi in cazul unui Apple cu procesor i7.

Laptopuri cu procesor Intel Core i7 la preturi mici?

Aici ai oferte la cele mai mici preturi.


Asus, campionul preturilor acceptabile
Dupa ce am expus probabil cea mai scumpa varianta de pe piata, este bine sa trecem si la una mult mai acceptabila. Asta nu inseamna insa ca Asus nu are si variante mai scumpe (chiar cateva laptopuri dedicate jocurilor, care costa cateva mii bune de lei), dar si multe care se invart in jurul sumei de 3 000 de lei.

Diferenta dintre cele doua consta in special in tipul de memorie de stocare a datelor utilizata. Modele mai scumpe folosesc fie combinatie dintre SSD-uri (mai mici din punctul de vedere al capacitatii de stocare, dar extrem de rapide) si HDD (hard diskurile clasice), in timp ce un pret mai scazut aduce cu sine in mod automat a doua varianta. Oricare ar fi insa cazul, aceste laptopuri au memorii RAM de cel putin 8 GB si placi video dedicate, in timp ce display-ul porneste de la 15.7 inch, unele cu touch screen. In ceea ce priveste carcasa, aceasta este de regula construita din aluminiu, iar in cazul modelelor pentru jocuri, aceasta este colorata si capata un design mai deosebit.

HP, o alta propunere excelenta
HP este o forma foarte cunoscuta modelelor sale de cea mai inalta calitate. Iar preturile lor nu sunt deloc exorbitante asa cum se intampla in multe alte cazuri. De fapt, cele mai avantajoase laptopuri de la HP abia daca depasesc suma de 3 000 de lei.

Asta insa nu inseamna ca acestea sunt slab dotate, ba chiar dimpotriva. In primul rand, se bucura de o baterie foarte buna, care tine cel putin 7 ore la un nivel normal de utilizare, unele au instalat chiar si sistem de operare Windows 8, HDD-ul este de cel putin 1 TB, au 8 GB RAM si placi video dedicate. O investitie mai mare aduce cu sine un SSD, dar asta este singura mare diferenta.

Asadar, pentru cei care nu au la dispozitie un buget extrem de mare si se multumesc si cu un Hard Disk clasic, HP ofera multe solutii la indemana.

Solutii diverse de la Dell
Ca mai toate firmele care se respecta, si Dell are o oferta foarte variata, pentru toate buzunarele. Dincolo de faptul ca toate modelele despre care vorbim au un procesor Intel Core i7, acestea se bucura de dotari destul de diferite, in functie de pret.

Pentru un laptop care nu depaseste 4 000 de lei, ar trebui sa ne asteptam la 8 GB de RAM, HDD de 1 TB si ecran Full HD. Placa video este si ea dedicata, iar uneori modelele sunt achizionate cu Windows deja instalat.

Pe de alta parte, modelele care depasesc suma mai sus mentionata (unele chiar o dubleaza), principalul plus este reprezentat de existenta mediului de stocare SSD, singure sau in combinatie cu cele HDD. Astfel se capata mai multa viteza si o capacitate de stocare si mai mare. In plus, apar si ecranele cu touch screen si posibilitati de redare a imaginii mult mai bine (in Ultra High Definition).

Laptopuri Lenovo pentru toate buzunarele
Poate ca afirmatia de mai sus nu este chiar atat de adevarata in acest context, pentru ca orice laptop cu procesor Intel Core i7 este unul de calitate premium. Dar Lenovo chiar reusete sa ofere foarte multe variante ieftine, chiar si in aceste conditii foarte bune de performanta.

Asadar, fie ca vorbim despre un laptop obisnuit sau de un ultrabook, modele Lenovo sunt la inaltime, oferind tot ceea ce ti-ai putea dori de la ele. Sunt flexibile, usoare, au configuratii excelente si preturi acceptabile, asa ca pot deveni o solutie pentru toti cei interesati.
Mai exista si alte variante

Bineinteles, solutiile nu se opresc aici. Preturi avantajoase au si firme precum Toshiba sau Acer, dar cele amintite mai sus sunt de regula si cele mai apreciate de catre specialisti.

Dar pana cand procesoarele i7 vor fi inlocuite de o noua generatie va mai trece ceva timp si toate aceste modele prezentate vor face fata pentru mult timp oricarei cerinte. Fie ca vorbim de jocuri, filme in cele mai avansate formate sau aplicatii care consuma resursele, cele mai potrivite pentru a le face fata sunt laptopurile cu procesoare Intel Core i7, iar ofertele in ceea ce le priveste sunt foarte numeroase.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 16 august 2022 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro