Tehno News RO

Laptopuri Acer - preturi, modele si pareri


„Exploreaza dincolo de limite” este sloganul sub care una dintre cele mai cunoscute companii producatoare de electronice de inalta calitate ofera pietei o serie intreaga de produse ce si-au castigat un binemeritat renume.

Cauti un Laptop Acer?

Vezi Reducerile valabile astazi, 25 ianuarie 2022


laptopuri acer.jpg

Laptopuri Acer. Performanta si accesibilitate
Acer Inc. este o multinationala specializata in produse electronice avansate - PC, tablete, servere, televizoare cu plasma, telefoane inteligente etc. In toata aceasta complexitate de produse a existat totusi dintotdeauna o unicitate a brandului, deopotriva generata de aspectul produselor, care au iesit imediat in evidenta, si mai ales de calitatile lor tehnice, care le-au facut unele dintre cele mai apreciate in prezent.

Ce altceva ar putea fi mai relevant pentru aceasta lume in continua miscare care se bazeaza pe comunicare si interactiune decat laptopul, acest prieten de nadejde al omului moderna Prin oferta sa situata la cel mai bun nivel calitate-pret, Acer se adreseaza tuturor amatorilor de calitate si inovare. Laptopurile Acer s-au impus inca de la inceput prin versatilitatea lor. Prezentate intr-o larga plaja de modele realizate la inalte standarde de calitate, laptopurile Acer si-au consolidat pozitia pas cu pas, multumita unui cumul de tehnici inovatoare care nu au afectat nici fiabilitatea de ansamblu, nici nu au ridicat preturile dincolo de masura care le face extrem de avantajoase. De pilda, seria de laptopuri Acer Aspire V Nitro este o experienta multimedia complexa si completa, care ofera satisfactie pe termen lung gratie caracteristicilor inovatoare incluse. Cu o alura speciala si un nivel maxim de personalizare, performantele completeaza un design unic cu tehnologie de ultima ora. Mai exact, au un display impresionant, de 15,6" Full HD, care confera imaginilor claritate si luminozitate. Sunetul este de asemeni de o rezonanta incantatoare, care se ridica la cele mai mari asteptari.

Din aceasta gama in dreptul careia se mai pot mentiona infinitele posibilitati de creativitate digitala si gaming face parte si Laptop Gaming Acer Aspire V Nitro VN7, de asta data la categorie de pret high, cu insusiri pe masura - permite in mod automat rularea la o frecventa superioara atunci cand este nevoie; banda rapidă; extinderea vizionării la cea mai inalta calitate. Cu ajutorul celor patru difuzoare incorporate, sunetul surround satisface toate exigentele.

Laptop Acer Aspire E5, din gama de preturi medii, este subtire si usor de manevrat, partenerul ideal pentru orice loc si orice sarcini de lucru. Bateria are o autonomie de sapte ore, deci va puteti baza pe ea. Tot in numele preciziei si vitezei au fost realizate touchpad-ul si tastatura. Din aceeasi serie face parte si modelul Acer Aspire E5-572G, aflat in categoria de pret high, cu performante sporite – in primul rand inalta definitie si detaliile grafice.

Si, pentru ca am amintit de calitate in dreptul accesibilitatii, nu pot fi trecute cu vederea laptopurile Gaming Acer Aspire, seria low price. Cu o combinatie de caracteristici inovatoare, au devenit in timp foarte apreciate pentru performantele si rezistenta lor. Conectarea, comunicarea sau lucrul se fac in viteza si la standarde inalte cu un asemenea „asistent” de nadejde, dotat cu caracteristici inteligente.

Laptopuri Acer la preturi mici?

Aici ai oferte la cele mai mici preturi.


Laptopuri Acer. Modele evidentiate
In anii 1970, Acer pornea la cucerirea pietei mondiale a electronicelor cu 11 angajati si un capital de 25.000 de dolari. La inceput a distribuit componente, apoi a inovat pana la momentul in care intra in „liga mare” si devenea un jucator important pe piata componentelor. Astazi, laptopurile Acer castiga premii dupa premii. Astfel, Aspire S7, laureat în cadrul premiilor pentru inovatie în domeniul designului si ingineriei CES 2014, este apreciat ca unul dintre cele mai bune ultrabook-uri Windows 8 cu ecran tactil din prezent, avand un design inovator si inginerie exceptionala inclusa. Laptopul Acer Aspire S7 este ultrasubtire, usor si are un aspect neted si elegant. Aspire S3 a impresionat vizitatorii CES 2012 si a fost recompensat cu premiul Best Of Innovations. S-a facut remarcat prin performante ridicate, dar si prin faptul ca este, la randu-i, extrem de subtire, porneste instantaneu si se conecteaza la Web în câteva secunde.

Laptopul Acer C720 Chromebook a câstigat Premiul Best of Show ISTE 2014 la conferinta anuala International Society for Technology in Education (ISTE), iar Aspire Switch 10 a primit Premiul Editor’s Choice al revistei „Stuff”, din Franta, care l-a definit drept „un adevarat notebook într-un pachet elegant, de dimensiunea unei tablete”.

Laptopul Acer Aspire R7 a fost elogiat international pentru calitati cum ar fi convertibilitatea si inovarea, fiindu-i decernat premiul iF Product Design 2014 pentru liniile sale remarcabile, care se alatura celorlalte calitati meritorii ca finisajul, materialele alese, impactul asupra mediului, functionalitatea.


Laptopuri Acer. Standarde inalte
Acer a crescut la nivel mondial, printre altele, si printr-o strategie inspirata de piata. In anii 2000, concentrandu-se pe productia unor laptopuri tot mai performante, Acer a reusit sa devina unul dintre beneficiarii acestui trend in cadrul caruia compania s-a integrat cu succes si in care brandul a evoluat spectaculos, cu argumentele inaltei tehnologii si rigurozitatii executiei modelelor lansate. Asa se face ca laptopurile Acer se disting imediat – si in cazul cunoscatorilor si al celorlalti clienti – prin estetica si functionalitate. Nu este de mirare, in aceste conditii, ca amintitul model Aspire R7 s-a evidentiat in toata lumea prin experienta oferita de comenzile tactile si prin taste. Premiul pentru excelenta Taiwan 2014 venea sa certifice calitati ca functionalitatea, caracterul inovator si potentialul pe piata.

Si alte modele de laptopuri Acer au intrunit sufragiile publicului si ale specialistilor in domeniu: linia Chromebook se remarca prin soliditate, Aspire R13 combina calitatile de design cu cele ale unei mobilitati de exceptie, Aspire E15 Touch este un pas curajos inainte pe linia estetica, iar in ce priveste tastaturile, pe acestea clientii se pot baza asa cum au facut-o dintodeauna.

Laptopurile Acer nu dezamagesc nici atunci cand este vorba despre calitatea redarii. Ecranele sunt stralucitoare fara sa fie stridente, iar culorile vii fara sa fie tipatoare. Exceptia Aspire S7 este menita a scoate in evidenta tocmai nivelul de performanta la care a ajuns compania in realizarea unei uimitoare rezolutii de 2560x1440 pixeli, care confera o paleta uimitoare de culori. Dar aceasta este o alta frontiera…

La randul lui, suntetul redat este un atu al laptopurilor Acer, cu o medie de 87 de decibeli, ceea ce este considerat un nivel bun. Fireste, si aici exista anumite modele care „ies din rand”, cu performante crescute pentru pretentii sporite. Cat despre laptopul Acer Aspire R13 hybrid, acesta cu siguranta a uimit pana si critica, in special datorita uimitorului Ezel Aero Hinge, dispozitivul rotativ care permite sase moduri de utilizare, o raritate la nivel mondial.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 25 ianuarie 2022 la:Galerie foto: "Laptopuri Acer - preturi, modele si pareri "

acer.jpg
laptopuri acer 2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro