Tehno News RO

Laptopuri Toshiba - preturi, modele si pareri


Corporatia multinationala Toshiba este prezenta in casele a milioane de oameni care cauta electronice de top mondial. Produsele sale incorporeaza cea mai inalta tehnologie inventata de om pentru piata globala a domeniului, ceea ce face din companie un lider si din perspectiva estetica si din cea functionala a produselor lansate.

Cauti un Laptop Toshiba?

Vezi Reducerile valabile astazi, 18 septembrie 2021


laptop toshiba.jpg

Laptopuri Toshiba. Garantia calitatii
Toshiba a reusit, din 1978, de cand figureaza sub aceasta denumire, sa demonstreze ce inseamna celebra calitate a produselor electronice japoneze. Acestea nu au egal si si-au castigat un renume pe care intotdeauna l-au binemeritat, intrucat pentru milioane de oameni Toshiba este sinonim cu durata si fiabilitate. Intr-un cuvant, incredere.

Laptopurile Toshiba inglobeaza tot acest capital de angajament in numele calitatii. Sunt produse ireprosabile din perspectiva tehnologiilor si imbatabile din cea a designului. Inaintemergatoare pe acest segment animat de o acerba competitie mondiala, laptopurile Toshiba se distanteaza la pas de majoritatea concurentilor cu produse care intrunesc sufragiile tuturor si care, deloc de neglijat, pot fi achizitionate la preturi care pun clientii intr-un net avantaj.

Laptopurile Toshiba Sattelite sunt un bun exemplu de fiabilitate maximă la preturi medii, foarte accesibile. Considerate „revolutia rezolutiei”, laptopurile din aceasta serie se prezinta cu tehnologie care permite un impact vizual neegalat, imaginea de cea mai inalta calitate disponibila in prezent pe un laptop. In cuvinte simple, aceasta inseamna imagine de o claritate care taie rasuflarea, definitie clara si perceptie perfecta chiar si de la mica distanta. Este o adevarata bucurie pentru pasionatii de comunicare exterioara, de filme sau fotografii, intrucat culoarea este asigurata de Technicolor Color Certified, care inseamna redare la nivel de excelenta. Adevarata lumina a Hollywood-ului patrunde in sufrageria fiecaruia gratie unei tehnologii de varf prezente in laptopurile Toshiba. In aceasta serie de laptopuri este prezent de asemeni, la anumite modele, Adobe Photoshop Lightroom 5, program care face ca fotografia digitala sa fie mai rapida, mai usoara si mai distractiva, fara grija stocarii si ordonarii indiferent de cate poze are utilizatorul. Pasionatii de jocuri se bucura la randul lor de puternicul AMD Radeon discrete, inovatie care permite efecte grafice de top.

Seria de laptopuri Toshiba Chromebook este, la randul ei, o linie de modele cu un mare avantaj pentru client cand vine corba despre raportul calitate-pret. Durabilitatea, fiabilitatea si proprietatile de exceptie ale modelelor acestei serii (protectie antivirus, upgradare automata etc) inseamna in termeni reali ca un laptop de prima calitate va costa foarte putin an dupa an. Versatilitatea acestor laptopuri adauga la cele mentionate deja economie de timp si de resurse IT, intrucat laptopurile Toshiba in general si Chromeook in special sunt tot ce aveti nevoie pentru distractie, lucru sau comunicare. Experienta multimedia este completa si la standarde exceptionale.

La fel de accesibile sunt laptopurile Toshiba din gama Portege. Ultraportabile, practice, dotate cu cea mai noua si mai inalta tehnologie, reprezinta o linie care a obtinut numeroase premii. Designul este simplu, proiectat pentru durabilitate, chiar daca laptopurile Toshiba Portege sunt foarte subtiri. Sunt sigure si foarte mobile, ergonomice si rezistente.

Pentru clientii care cauta experienta luxului absolut intr-un laptop, Toshiba vine cu oferta Kira. Pretul high reflecta pretentii pe masura inglobate intr-un aparat cu design elegant, realizat cu meticulotitate in conditii de performanta fara egal. Kirabook intruchipeaza ingineria perfecta a domeniului pe un ecran de o puritate aproape perfecta a redarii, cu aproape 100% mai mare decat in cazul altor laptopuri, cu o gama de culori care fac imaginile sa traiasca efectiv in jurul utilizatorului, cu un sunet testat si calibrat in asa fel incat sa fie compatibil cu reperele din industria cinematografica. Laptopurile din gama Kira sunt incredibil de usoare si de eficiente, iar ecranul este menit „sa actioneze dupa cum actioneaza utilizatorul”, anunta cei de la Toshiba. Iar rezultatele sunt pe masura asteptarilor: ecranul este placut la atingere, usor de curatat si totusi suficient de puternic pentru cea mai sofisticata redare.

In aceleasi linii generale – si de performante si de pret – se situeaza gama de laptopuri Toshiba Tecra, care ofera un ecran exceptional, fiind durabile dar flexibile, avansate din punct de vedere tehnologic, cu cele mai inalte performante grafice disponibile intr-un laptop la ora actuala, cu un design simplu si o remarcabila subtirime. Fiind dedicate in special segmentului business, aceste laptopuri asigura o structura din fibra de sticla care confera durabilitate si o binevenita rigiditate, atat de necesara in activitatea de lucru. Mai mult, sunt proiectate pe principiul atentiei la mediul inconjurator si incorporeaza cunoscutele tehnologii care fac din gama de laptopuri Toshiba Tecra cei mai de nadejde aliati pentru performanta in afaceri: viteza de reactie, capacitate mare de stocare, durabilitate, caracteristici vizuale si de sunet de exceptie.

Laptopuri Toshiba la preturi mici?

Aici ai oferte la cele mai mici preturi.


Laptopuri Toshiba. Giganti tehnologici
Laptopurile Toshiba Sattelite sunt capabile sa ofere o mare varietate de culori, astfel incat sa transforme o vizualizare intr-o experienta unica. Sunt calibrate sa furnizeze imagine de o extrema claritate, ceea ce face ca adevaratul mesaj optic al unui act artistic (film, fotografie etc) sa fie perceput exact cum l-a dorit cel care l-a creat.

Gama Portege este imbatabila, prima alegere pentru profesionistii care cauta portabilitate inalta, stil si o performanta tehnica fara gres. Fidele principiilor de baza incorporate in toate laptorurile companiei, modelele Portage sunt create pentru a fi mai puternice si mai subtiri, mai de incredere si mai usoare, mai solide si mai estetice ca niciodata. Structura care include aluminiu le face practic indestructibile, extradurabile, rezistente la socuri si cu o protectie interna care face calitatea Toshiba sa devina legendara. De altfel, stiind pe se se bazeaza, compania le ofera cu garantii extinse.

Seria de laptopuri Toshiba Kira este dedicata celor care sunt in cautarea puterii dublate de frumusete. Tastatura este inovatoare, ingloband tehnologia Pillar, un pas inainte in tastare. La randul lor, laptopurile Toshiba din seria Tecra au inclusa o tehnologie de ultima ora in ce priveste circulatia aerului in laptop, oferind totodata si o suita de elemente suplimentare de protectie, care le fac o alegere perfecta atat pentru office, cat si pentru timpul liber. Imaginea este clara, sunetul plin, securitatea datelor asigurata, iar monitorul avertizeaza daca intervine vreo problema de functionare; laptopul este usor si frumos, o bijuterie cu forta tehnologica a unui gigant.

Laptopuri Toshiba. Campioni si recorduri
Laptopul Toshiba Portege Z20t este exemplul perfect al motivelor pentru care laptopurile Toshiba sunt intre preferatele tuturor. Combina o tableta foarte subtire cu o tastatura mobila. Un sistem 2 in 1 ale carui calitati au impresionat pe toata lumea. Imaginile sunt furnizate la cele mai inalte standarde de un ecran de 12,5 inch, eleganta aparatului este incontestabila, iar durata energetica este un adevarat record: 14 ore si 37 de minute.

Aclamata deopotriva de public si de specialisti este, fara indoiala, gama de laptopuri Toshiba Chromebook, Popularitatea lor in educatie a cunoscut un adevarat avant, din motive ca viteza, simplitatea si siguranta utilizarii. Pornesc in cateva secunde, sunt usor de deprins si de folosit, ajutand cu adevarat elevii si studentii in procesul de invatare.

La randul lor, laptopurile Toshiba din seria Kira sunt considerate „dispozitive uimitoare”. Argumentele sunt performantele tehnologice de varf asamblate intr-o carcasa eleganta si subtire, cu aspect de obiect de lux. Raspund instantaneu la comenzi, emit un semnal impecabil si afiseaza o imagine perfecta. Sunt compacte, mobile, foarte puternice si de incredere. „Kirabook este mic si subtire, dar are toti caii putere care-mi sunt necesari pentru a-mi rezolva toate sarcinile de lucru si a-mi indeplini dorintele din timpul liber”, spune un client multumit din Washington. Si, cum in final parerea clientului este cea mai importanta, laptopurile Toshiba, indiferent de model sau de pret, au aceeasi coordonata majora, de nezdruncinat: calitatea.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 18 septembrie 2021 la:Galerie foto: "Laptopuri Toshiba - preturi, modele si pareri"

toshiba.png
laptop toshiba 2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro