Tehno News RO

Laptop Lenovo Y5070 cu procesor Intel Core i7- slim si extrem de portabil


Pentru cei care doresc sa achizitioneze un laptop, este foarte important sa analizeze pentru ceea ce il folosesc, astfel incat alegerea sa se potriveasca nevoilor fiecaruia. De preferat ar fi sa alegeti un model ce are caracteristici dintre cele mai noi aparute, pentru a nu avea surpriza ca anumite aplicatii sau jocuri nu le puteti rula. Un model de laptop performant care va raspunde cu brio jocurilor preferate, va ofera o navigare rapida pe internet si o vizionare placuta a produselor multimedia este Lenovo Y5070.

Laptop Lenovo Y5070 cu procesor Intel Core i7

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 25 ianuarie 2022


laptop lenovo y5070.jpg

Inca de la design putem observa calitatea produsului. Carcasa de culoare neagra este caracterizata de texturi in linii fine de culoare gri, dispuse atractiv, ce ofera un aspect elegant, modern si chiar putem spune ca este si office in acelasi timp. Dimensiunea de 386 x 22.86 x 263 mm si greutatea de 2.39 kg il caracterizeaza ca fiind un laptop slim si ii ofera si un plus la portabilitate. Displayul cu rezolutia de 1920 x 1080 pixeli este unul Full HD si are o diagonala de 15.6 inch, astfel oferindu-ne experiente uimitoare atat la vizionarea filmelor cat si pe partea de gaming. Tastatura AccuType este una fina, usor curbata si iluminata, fapt ce ne usureaza tastarea in conditii de lumina scazuta.

Laptop Lenovo Y5070 cu procesor Intel Core i7

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 25 ianuarie 2022


Caracteristicile tehnice sunt dintre cele mai performante. In primul rand, procesorul este un Intel Core i7 model 4720Q pe patru nuclee cu o frecventa ce poate varia de la 2600 MHz pana la 3600 MHz datorita functiei speciale Turbo Boost ce vine in ajutor doar la o solicitare mai mare a device-ului. Memoria de tip DDR3 cu o capacitate de 8 GB si o frecventa de 1600 MHz este suficienta pentru rularea in conditii foarte bune a tuturor aplicatiilor si jocurilor folosite de un utilizator obisnuit. Pentra a stoca diferite informatii, fie ca sunt personale sau de serviciu, avem la dispozitie SSHD-ul de 1000 GB cu o viteza de rotatie impresionanta de 5400 rpm. Pentru iubitorii de filme si jocuri, placa video dedicata NVIDIA GeForce GTX 960M, cu o capacitate de memorie video de 4090 MB, va va oferi de fiecare data experiente placute, fara a rula anumite continuturi cu intreruperi sau deficiente. Pe partea de multimedia, acest laptop dispune de o unitate de citire/scriere DVD RW, o camera web, un cititor de carduri, un microfon si doua difuzoare integrate cu o putere de 2x1 W. Pentru a conecta la laptop diferite device-uri, aveti la dispozitie un port HDMI, o iesire audio, un RJ-45 si trei USB dintre care unul este de 2.0 si doua de 3.0. Pe partea de comunicatii, beneficiati de reteaua 10/100 Mbps, Bluetooth 4.0, wireless 802.11 ac, toate acestea pentru a raspunde cerintelor fiecaruia.

Daca doriti sa achizitionati acest laptop, trebuie sa mai cunoasteti ca are o baterie pe 4 celule, iar DVD/RW este unul extern si vine odata cu laptopul. Un avantaj este faptul ca Lenovo Y5070 are un sistem de operare preinstalat, astfel ca va puteti instala sistemul de operare care raspunde cel mai bine cerintelor dumneavoastra. Modelul poate fi gasit in magazinele online sau cele de specialitate la un pret de aproximativ 5300 lei, pret ce in raport cu toate caracteristicile enumerate este unul justificat. Mai ramane doar sa va hotarati asupra achizitiei.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 25 ianuarie 2022 la:Galerie foto: "Laptop Lenovo Y5070 cu procesor Intel Core i7- slim si extrem de portabil"

laptop lenovo y5070 _2.jpg
laptop lenovo y5070 _4.jpg
laptop lenovo y5070 _3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro