Tehno News RO

Laptop Asus Transformer Book Flip TP300LA-DW136H, un laptop cu dubla utilitate


Ce iti doresti mai mult? O tableta cu care sa poti merge peste tot, fara sa fii incurcat de dimensiunile acesteia, sau un laptop cu o putere de procesare superioara si un ecran mai mare? Daca pana in urma cu cativa ani una dintre optiuni o excludea pe cealalta, acum este posibil sa le cumperi pe amandoua in acelasi pachet. Iar in ceea ce priveste pretul, este destul de clar ca acesta este mai scazut decat in cazul achizitionarii separate a celor doua produse.

Laptop Asus Transformer Book Flip TP300LA-DW136H

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 17 octombrie 2021


laptop asus transformer book flip tp300la-dw136h _2.jpg

Asus, prin modelul transformer Book Flip TP300LA-DW136H, este unul dintre producatorii care pune asa ceva la dispozitia cumparatorilor si, de aceea, este important sa descoperim daca acest produs are avantajele ambelor dispozitive sau prezinta mai mult dezavantajele lor.

Asus Book Flip TP300LA-DW136H este la originea sa un laptop, marele sau avantaj fiind acela ca este unul foarte flexibil, al carui ecran poate sa fie rabatat la 360 de grade. Asadar, acesta poate sa fie utilizat si precum o tableta. Este si un model foarte bun pentru a vedea filme pe el, mai ales atunci cand spatiul avut la dispozitie este unul redus. Asadar, acesta este cu adevarat un gadget de calatorie. In plus, are si ecran cu touchscreen, deci se poate utiliza si intr-un mod specific tabletelor.

Laptop Asus Transformer Book Flip TP300LA-DW136H

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 17 octombrie 2021


In ceea ce priveste ecranul, modelul este ceva mai mic, avand o diagonala de doar 13.3 inch. Cu toate acestea este si mai usor, cantarind doar 1.7 kilograme, deci mai putin decat orice alt laptop existent pe piata.

Performante foarte bune pentru o tableta, decente pentru un laptop
Daca ne uitam la specificatii ne putem da seama ca in ceea ce priveste comparatiile cu un laptop full la acelasi pret, acesta iese un pic in dezavantaj. Pe de alta parte, utilitatea lui dubla este ceea ce il scoate in fata si acesta este, de altfel, si aspectul la care au insistat producatorii.

Asadar, laptop-ul se bucura de un procesor destul de bun, chiar daca unul dintr-o generatie mai veche, mai exact un i3 de 1.9 GHz. Are o memorie de 4 GB DDR3, placa video integrata (doar atat, din pacate) si un hard disk de 500 GB. Evident, nu este un laptop de jocuri noi, dar ecranul mic il impiedica oricum sa fie foarte bun in aceasta privinta. Un alt dezavantaj, de aceasta data mai important, este legat de lipsa unitatii de citire/scriere CD-uri. Totusi, laptop-ul se poate conecta prin USB 2.0 si 3.0, dar si prin HDMI, la alte dispozitive.

In cele din urma, poate sa apara intrebarea daca Asus Book Flip TP300LA-DW136H este mai mult laptop sau mai mult tableta. Performantele indica destul de clar prima varianta, iar daca luam in calcul si faptul ca acesta are instalat un sistem de operare Windows 8.1, lucrurile devin si mai clare. Laptop-ul poate insa sa fie utilizat si ca tableta, ceea ce nu poate sa fie decat un mare avantaj in ceea ce priveste mobilitatea. Iar in privinta performantelor, acestea sunt destul de bune pentru a sustine cum trebuie activitatile de zi cu zi (filme, muzica, Internet, editare de texte) ale utilizatorilor.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 17 octombrie 2021 la:Galerie foto: "Laptop Asus Transformer Book Flip TP300LA-DW136H, un laptop cu dubla utilitate"

laptop asus transformer book flip tp300la-dw136h.jpg
laptop asus transformer book flip tp300la-dw136h _3.jpg
laptop asus transformer book flip tp300la-dw136h _4.jpg
laptop asus transformer book flip tp300la-dw136h _5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro