Tehno News RO

Telefoane Mobile LG - preturi, modele si pareri


Anii 2000 au consemnat evolutia spectaculoasa a tehnologiilor 3G si 4G pe piata smartphone-urilor. Cum a venit in intampinarea clientilor din toata lumea gigantul LG? Cu datele care l-au consacrat initial – calitate, performanta, eficienta – si in plus cu adaugirile momentului, totul pentru produse care inglobeaza cea mai inalta tehnologie a afisajului, transfer rapid si usor de date, interfata inovatoare, camere foto performante si nenumarate aplicatii.

Cauti un Telefon Mobil LG?

Vezi Reducerile valabile astazi, 17 iunie 2021


telefoane mobile lg.jpg

Unitate in diversitate
Unul dintre cele mai apreciate modele de telefoane mobile LG din gama de preturi foarte accesibile este telefonul mobil LG L40. Odata ales acest dispozitiv, utilizatorul se afla in fata unei noi viziuni pe piata smartphone-urilor. Este vorba in primul rand despre dimensiunile sale reduse, apoi despre faptul ca este un telefon mobil compact si usor, cu linii placute si cu o portabilitate excelenta. Echilibrul estetic este conferit de rama metalica eleganta, care denota stil propriu, conceputa din materiale de calitate superioara. In plus, intervine elementul de siguranta al produsului, care se prezinta solid fiind subtire si puternic fiind delicat. Mai departe, ecranul reda toate detaliile cu o remarcabila claritate, imbunatatind experienta de vizualizare prin unghiurile bune de vizibilitate si culorile limpezi. In aceste conditii, interventia aplicatiei Capture Plus inseamna captarea completa a unei pagini web. Un alt reper remarcabil al telefonului mobil LG L40 este gradul de personalizare prin aplicatia Guest Mode, care permite controlul utilizarii atunci cand dispozitivul se afla la indemana mai multor persoane. Este un plus de intimitate la care numerosi utilizatori tin foarte mult si care reflecta preocuparea companiei pentru a realiza produse care sa raspunda celor mai mari exigente ale clientilor.

Telefonul mobil LG G3 4G este un mare pas inainte in gama de preturi medii. Remarcabila este in primul rand redarea obtinuta de pe ecranul ultraperformant, care ofera o rezolutie de exceptie. Culorile sunt de o limpezime fara egal, iar precizia imaginilor a facut din telefonul LG G3 4G un adevarat artist. Detaliind, este remarcabil ecranul fara margini de 13,97 cm, notabile de asemeni fiind laserul care fixeaza calitatea impecabila a imaginii, eliminand orice imperfectiuni, posibilitatea de a face poze minunate in conditii de vizibilitate redusa, raspunsul prompt al dispozitivului la comanda de a executa unele dintre cele mai bune fotografii ce se pot realiza cu un smartphone. Numeroase alte inovatii au fost inglobate pentru acest reper central al smartphone-ului LG G3 4G – experienta foto unica. Departe de a se limita la atat, LG G3 4G releva din spatele aspectului clasic si al confortului la utilizare o interfata excelenta, cu functii diferentiate prin culoare pentru usurinta maxima la utilizare, incarcare wireless, o baterie de mare capacitate care confera libertate de miscare sporita si autonomie pe masura, posibilitatea de a crea notificari personalizate, organizare facila si echilibru constant. De asemeni, LG G4 are un spatiu de stocare suficient, care scuteste utilizatorul de griji.

Telefoane Mobile LG la preturi mici?

Aici ai oferte la cele mai mici preturi.


Alte telefoane mobile cu care LG vine in intampinarea pulicului larg sunt cele din gama LG G Flex. Astfel, LG G Flex 2 se prezinta ca un dispozitiv cu ecran curbat perfect incorporat intr-un design unic, excelent finisat, caruia i s-a acordat atentie la cel mai mic detaliu. Este un smartphone care iese in evidenta, se pliaza excelent in mana la utilizare si beneficiaza de asa-numita tehnologie „self healing”, un polimer creat de LG care rezolva zgarieturile ce apar in timp, prelungind astfel aspectul de exceptie al dispozitivului. Si in cazul LG Flex 2 este de remarcat calitatea de exceptie a afisarii culorilor, buna luminozitate si detaliile clare, imbunatatite de curbura ecranului. La randul sau, sunetul este peste asteptari, la inalte standarde de calitate, indiferent ca este vorba despre cel de apel sau cel care vine din casti. Pe langa faptul ca este partenerul de placere muzicala, LG G Flex 2 este rapid si prompt in multitasking si ruleaza cu succes orice joc sau aplicatie. In plus, nu face compromisuri nici cand vine vorba despre vizionarea de filme în format full HD.

Pe aceleasi coordonate de excelenta se situeaza si telefonul mobil LG G2. Cu un ecran de 5.2 inch, este uimitor de compact si de performant. Stralucitor fara sa fie strident, simplu fara sa fie superficial, LG G2 are componente de certa calitate. Avand unul dintre cele mai bune display-uri dintre toate smartphone-urile, ofera utilizatorului satisfactie garantata din toate perspectivele: unghi de vizualizare, luminozitate, culori. Butoanele touch sunt direct pe display, se pot organiza personalizat, iar sunetul este puternic si amplu. Spatiul de stocare este suficient de generos si pentru jocuri si pentru muzica si pentru fisiere. Interfata grafica este prietenoasa si eficienta, oferind siguranta si posibilitate de maximizare a efectelor utilizarii prin organizare. De asemeni, telefonul LG G2 raspunde automat dupa reducerea volumului sunetului de apel în momentul în care telefonul este ridicat catre ureche, iar aplicatia QuickRemote il poate face pe LG G2 sa devina o telecomanda eficienta, care controleaza de la distanta televizoare, aparate de aer condi?ionat etc. Si in acest caz s-a acordat o atentie speciala intimitatii utilizatorului, care beneficiaza de amintita aplicatie Guest Mode, ce afiseaza doar aplica?ii preselectate atunci când telefonul este accesat de alte personae. Cunoscatorii il considera un smartphone premium, complet, elegant si performant.

LG pregateste totodata pentru acest sezon surpriza numita LG Band Play, care se anunta a fi un smartphone cu procesor puternic, cu ecran de 5 inch, cu memoria extensibila si cu o baterie de forta. Una dintre noutati va fi posibilitatea concentrarii utilizatorului asupra muncii sale prin programarea telefonului sa respinga automat apelurile.

Nu exista „Nu”
Global, Maine, Energie, Umanitate si Tehnologie – acestia sunt pilonii centrali ai viziunii LG. „Filosofia noastra este bazata pe abordarea laturii umane. Pe langa pastrarea unei relatii cat mai apropiate cu clientii nostri, viziunea LG exprima calitatea si sofisticarea pe care le incorporam in produsele noastre”, sustin reprezentantii LG, tinand aproape de sloganul „Mare Companie, Mari Oameni”. Strategiile companiei reflecta aceste centrari pe elemente simple, distincte si majore. Astfel, in inima activitatii LG se afla oamenii, produsele si piata. In aceste conditii, cei de la LG considera ca „Nu exista Nu”, pentru ca brandul abordeaza orice obstacol gasind o cale alternativa si se bazeaza pe coeziunea dintre membrii echipei sale. Un singur exemplu: designul. Pe acest segment care evidentiaza atat de pregnant produsele LG, principiul principal este includerea in proces a tuturor membrilor conducerii companiei, care sunt implicati astfel in legatura stransa cu ecourile din piata si cu dorintele consumatorilor. De altfel, LG a si fost una dintre primele companii din lume care au aplicat conceptul designului la scara industriala, facand astfel frumusetea si stilul accesibile tuturor. Aceasta mega-viziune este nazuinta declarata a companiei de a schimba felul in care oamenii traiesc, prin intermediul designului.

Vezi Ofertele si Reducerile la Telefoane Mobile

valabile astazi, 17 iunie 2021 la:Galerie foto: "Telefoane Mobile LG - preturi, modele si pareri"

telefoane mobile lg.jpg
telefoane mobile lg _3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro