Tehno News RO

Tableta Samsung Tab A, un model cu nume dar si cu calitati, la un pret acceptabil


Tabletele sunt cele mai bune dispozitive pentru persoanele care calatoresc mult. Asta pentru ca ele fac legatura intre portabilitatea unui telefon si performantele unui laptop. Totusi, daca iti cumperi o tableta nu inseamna ca o vei folosi doar atunci cand pleci de acasa, in multe situatii ea preluand chiar si din atributiile telefonului sau ale laptop-ului.

Tableta Samsung Tab A

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 25 ianuarie 2022


tableta samsung tab a _4.jpg

Si chiar daca de regula tabletele noi sunt si mai scumpe, exista totusi si modele situate la preturi mai mult decat decente. Pentru asta nu trebuie nici macar sa apelezi la un producator mic, ci chiar la unul dintre cei mai mari de pe piata, asa cum este Samsung care vine cu modelul Tab A, unul acceptabil din toate punctele de vedere, inclusiv din cel al pretului.

Samsung Tab A este in primul rand o tableta realizata pentru a fi mobila si flexibila. Acest lucru inseamna ca este una foarte subtire si foarte usora. Are o grosime de doar 7.5 mm si cantareste 450 g. Cu alte cuvinte, abia se simte si poate sa fie luata cu tine oriunde ai merge. Totusi, ecranul este unul destul de mare, de 9.7 inch, astfel incat nu se pune problema sa nu vezi, nici macar daca iti doresti sa urmaresti un film. Pe langa acestea, tableta are o camera de 5 MP in spate si una de 2 MP in fata, dar calitatea pozelor rezultate nu este, evident, una foarte inalta. Totusi, nici nu era nevoie, intrucat utilitatea sa principala nu este aceasta.

Tableta Samsung Tab A

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 25 ianuarie 2022


Nici performantele nu sunt unele slabe
Poate ca Samsung Tab A nu este un varf in ceea ce priveste configuratia, producatorul avand modele mult superioare in ceea ce priveste performantele, dar si pretul. Totusi, nu se poate spune ca avem in fata o tableta slaba.

Cu un procesor quad core de ultima generatie, cu frecventa de 1.2 GHz si o memorie de 2 GB, tableta este capabila sa ruleze aplicatiile noi la un nivel mai mult decat acceptabil, aparand sacadari doar atunci cand foarte multe sunt folosite in acelasi timp.

In ceea ce priveste capacitatea de stocare, aceasta este una buna, de 16 GB, ceea ce inseamna ca se pot instala foarte multe aplicatii si se poate salva si muzica sau chiar filme pe langa acestea. Si daca luam in considerare posibilitatea de a o extinde pana la 128 GB cu ajutorul unui card de memorie, parca nici nu era nevoie de mai mult.

In plus, Samsung Tab A vine cu un sistem de operare Android 5.0 Lollipop, adica cel mai modern din acest moment. Se bucura si de un sistem GPS, desi ii lipseste conectivitatea 3G.

Una peste alta, nimeni nu ar putea sa spuna ca Samsung Tab A este un model de slaba calitate. Samsung nu prea rateaza cand vine vorba de astfel de gadget-uri si, pentru cineva care vrea un produs de firma care sa nu ii faca o gaura prea mare in buget, aceasta poate sa fie o solutie. Sunt si aspecte de imbunatatit, dar, pentru o utilizare de zi cu zi, tableta poate sa fie perfecta.

Vezi Ofertele si Reducerile la Tablete

valabile astazi, 25 ianuarie 2022 la:Galerie foto: "Tableta Samsung Tab A, un model cu nume dar si cu calitati, la un pret acceptabil"

tableta samsung tab a.jpg
tableta samsung tab a _3.jpg
tableta samsung tab a _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro