Tehno News RO

Frigider side by side LG Door in Door GS9366PZYZD: Cel mai modern electrocasnic din casa ta


Frigiderul side – by – side este un aparat electrocasnic de ultima generatie, fiind alegerea perfecta pentru o familie numeroasa, care necesita un spatiu mai mare pentru stocarea alimentelor. Acesta este o combina frigorifica alcatuita din doua compartimente – un frigider intr-o parte si un congelator in cealalta. Organizarea aceasta face ca spatiul pentru depozitarea alimentelor sa fie mai mare.

Frigider side by side LG GS9366PZYZD

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 17 mai 2024


lg gs9366pzyzd.jpg

Un frigider performant de acest tip este Side by side LG Door in Door GS9366PZYZD. Acesta are dimensiunile de 179 x 91.2 x 71.2 (I x L x A) centimetri. Modelul are mai multe compartimente, precum si un dispozitiv prin care se poate obtine gheata, design-ul inovator facandu-l o alegere potrivita pentru orice bucatarie contemporana in care este nevoie de un frigider side – by – side. Datorita design-ului Door in Door, accesul catre alimentele dorite este facilitat.

Frigider side by side LG GS9366PZYZD

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 17 mai 2024


Caracteristicile modelului
Potrivit unei decizii luate de Uniunea Europeana, aparatele electrocasnice sunt incluse acum pe o scara de la A la G, in vederea clasificarii eficientei energetice. Potrivit acelei repartizari, Side by side LG Door in Door GS9366PZYZD este inclus in categoria A++, ceea ce inseamna ca are un consum foarte mic de curent electric, datorita Inverter Linear Compressor. Astfel, categoria aceasta este considerata ca fiind cu 40% mai economica decat modelele cu compresoare conventionale. Consumul energetic al acestuia este de 382 de kWh/an, fiind un consum mic, pentru dimensiunile sale.

Interiorul aparatului este foarte spatios, datorita faptului ca distribuitorul slim de gheata este montat pe usa, oferind astfel mai mult spatiu de utilizare. De exemplu, intr-un aparat side – by – side conventional, pot sa incapa 600 de doze, in timp ce modelul Side by side LG Door in Door GS9366PZYZD poate sa sustina 638 de zone.

In total, volumul net este de 614 litri, acesta fiind impartit in 209 litri pentru congelator si 405 litri pentru frigider.

Produsul dispune de un container care distribuie apa si gheata, fara sa fie nevoie sa fie racordat la reteaua de apa. Astfel, nu mai este nevoie de schimbarea filtrului pentru a obtine mereu o apa proaspata dintr-un astfel de frigider, aparatul putand fi mutat oricand, nefiind legat la reteaua de apa.

Aparatul include si un compartiment pentru a pastra pentru o perioada mai indelungata legumele si fructele proaspete. Acest lucru se intampla datorita garniturii de silicon si a sistemului de degazare care pastreaza nivelul umiditatii ridicat si o temperatura stabila, oferind o prospetime mai buna, in comparatie cu produsele care se depun in compartimentul conventional.

Datorita prezentei unui dispozitiv pentru purificarea aerului, mirosurile care se pot aduna in aparat sunt eliminate. Un alt beneficiu important consta in decizia producatorilor de a folosi tehnologia LED pentru aparatul Side by side LG Door in Door GS9366PZYZD. Astfel, datorita acestei lumini si a rafturilor care au o rama subtire, produsul poate sa ilumineze in fiecare colt al frigiderului – acest lucru nu este un dezavantaj, insa, deoarece tehnologia LED nu consuma multa energie electrica, ci, dimpotriva, mai putina.

De asemenea, produsul include functia de super – congelare si un sistem care avertizeaza atunci cand usa a fost lasata deschisa.

In concluzie, raportul calitate – pret este unul pozitiv, acest model meritand fiecare ban investit pentru a-l achizitiona.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 17 mai 2024 la:



Galerie foto: "Frigider side by side LG Door in Door GS9366PZYZD: Cel mai modern electrocasnic din casa ta"

lg gs9366pzyzd_2.jpg
lg gs9366pzyzd_3.jpg
lg gs9366pzyzd_4.jpg
lg gs9366pzyzd_5.jpg
lg gs9366pzyzd_6.jpg
lg gs9366pzyzd_7.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro