Tehno News RO

Gorenje Ora-Ito BO73ORAB: cuptor incorporabil premium


Multi dintre dumneavoastra poate isi doresc o bucatarie echipata cu aparate mai moderne decat clasicul aragaz pe gaz si, tocmai de aceea, acum exista posibilitatea de a cumpara electrocasnice incorporabile. Acestea sunt mai moderne si arata mult mai bine, de cele mai multe ori fiind totusi si putin mai scumpe.

Gorenje Ora-Ito BO73ORAB

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


gorenje ora-ito bo73orab.jpg

Cu toate acestea, avantajele lor sunt evidente, mai ales atunci cand apelezi la un aparat electrocasnic premium, asa cum este cuptorul electric Gorenje Ora-Ito BO73ORAB. Gorenje, nefiind cea mai cunoscuta firma de electrocasnice la noi in tara, poate ca nu se bucura de acelasi renume precum alte brand-uri, dar pentru cunoscatori este o alegere la fel de buna, asa ca nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere.

In primul rand acest model se ramarca gratie aspectului sau deosebit care il scoate in evidenta. Este un produs de ultima generatie care are un panou de control care combina butoanele mecanice, cele electronice si un afisaj LCD mic, dar unul care arata foarte bine. De asemenea, cuptorul este negru si elegant, materialele din care este construit fiind unele dintre cele mai bune (inclusiv usa care nu se incalzeste).

Gorenje Ora-Ito BO73ORAB

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Performante de cel mai inalt nivel
Nu se poate spune ca Gorenje Ora-Ito BO73ORAB este doar un cuptor incorporabil dragut, acesta fiind si unul foarte performant, din toate punctele de vedere.

Cel mai important, are o capacitate destul de mare, suficienta pentru ca proprietarul sa gateasca pentru intreaga familie. Modelul are 67 l, fiind chiar mai mare decat multe cuptoare de la aragazurile clasice. Acest lucru inseamna si un consum mai mare de energie, dar cum aparatul se incadreaza in clasa de eficienta A, atinge doar 0.92 kW/h, o valoare in niciun caz atat de exagerata.

Si dotarile tehnologice se ridica la inaltime. Vorbim despre un model multifunctional, ceea ce inseamna ca se incalzeste pe etaje, permitand prepararea simultana a mai multor mancaruri care au nevoie de un regim termic diferit. Are si grill, ceea ce sporeste si mai mult posibilitatile de a gati divers. Si tot ca o dotare tehnologica speciala, modelul beneficiaza si de un sistem de ventilatie care imprastie uniform caldura.

O alta discutie la care se supun cuptoarele moderne electrice este cea legata de modul de curatare. Gorenje Ora-Ito BO73ORAB beneficiaza de un sistem de curatare catalitica, unul care arde grasimile si depunerile pana acestea dispar. Insa pentru momentele cand nu este nevoie de asa ceva, exista si sistemul Aqua Clean. Multumita acestuia, este suficient sa pui in cuptor un bol cu apa si sa il deschizi. In acest mod apa se evapora si inmoaie depunerile, acestea stergandu-se mult mai usor.

Ca la orice aparat incorporabil conteaza si dimensiunile, acestea fiind de 59.5 x 59.7 x 54.7 cm, ceva mai mari. Si cuptorul este insa unul mai incapator, asa ca nu se pune problema sa nu fie unul bun. Chiar mai mult decat atat, Gorenje Ora-Ito BO73ORAB este un aparat premium din toate punctele de vedere si merita sa fie cumparat. Iar raportul calitate pret este cel corect pentru un model atat de complet cum este acesta.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare Incorporabile

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro