Tehno News RO

Laptop Dell Latitude E5550: laptop premium cu caracteristici pro si contra


Dell este una dintre cele mai importante firme producatoare de laptop-uri si, spre deosebire de alti producatori, modelele lor tin sa fie ceva mai exclusiviste. Cu alte cuvinte, ele sunt de regula dedicate celor care se afla in cautarea unor laptop-uri premium, performante, dar cu un pret pe masura celor ce pot fi facute.

Laptop Dell Latitude E5550

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 mai 2024


laptop dell latitude e5550.jpg

Din categoria aceasta face parte Dell Latitude E5550, un laptop care, odata cumparat, te poate ajuta sa utilizezi toate programele posibile pentru un timp indelungat si cu cea mai buna viteza, atat timp cat nu iti doresti si sa joci jocuri de ultima generatie.

Partea ciudata cu acest laptop este ca are o configuratie excelenta din majoritatea punctelor de vedere (la care vom reveni mai tarziu), doar ca placa video este una integrata. Asadar, daca procesorul este unul foarte bun, care iti permite sa te joci, nu prea intelegem de ce ai strica totul cu o placa integrata. Daca in schimb jocurile nu sunt deloc pasiunea ta, atunci aproape ca nu exista un model mai bun decat acesta.

Laptop Dell Latitude E5550

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 mai 2024


O configuratie foarte buna, cu exceptia problemei mai sus amintite
Dupa cum am spus, Dell Latitude E5550 sta foarte bine din majoritatea punctelor de vedere. In primul rand, un cumparator se uita la procesor si in acest caz chiar are ce sa vada, acesta fiind unul de generatie i7 cu frecventa de 2.6 GHz. Memoria RAM este si ea una propice pentru performante, desi nu este chiar cea mai mare posibila. Totusi, ajunge la 8 GB, ceea ce este acceptabil.

Un mare avantaj este oferit si de hard disk, care se bucura de o capacitate de stocare imensa, de 1 TB, suficienta pentru a putea salva filmele, muzica si documentele de care ai nevoie si nu oricum, ci in cantitati foarte mari din fiecare.

Ecranul are o diagonala de 15.6 inch, adica una potrivita pentru absolut orice activitate (din nou, un factor de mirare daca luam in considerare ceea ce am spus mai devreme legat de placa video) si este si Full HD. Din pacate, modelului ii lipseste unitatea optica, deci nu se pot urmari filmele de pe DVD-uri originale, dar daca vrei totusi sa te uiti, poti oricand sa apelezi la una dintre cele 3 intrari USB 3.0 si sa conectezi un stick de memorie.

In final, trebuie sa ne referim si la mobilitatea laptop-ului. Desi acesta are o carcasa metalica, ramane un model relativ usor, care abia depaseste 3 kilograme. In plus, ca o caracteristica mai speciala si mai rara, acesta este dotat si cu un sistem de siguranta bazat pe citirea amprentelor digitale ale proprietarului.

Asadar, desi nu putem sa scapam de senzatia ca Dell Latitude E5550 este un laptop destul de ciudat, acest lucru nu inseamna ca el nu este si unul bun. Ba chiar dimpotriva, in mare, configuratia lui fiind una de clasa. Orice ai dori sa faci (din nou, cu exceptia jocurilor), acest model iti sta la dispozitie si are si o capacitate de stocare mare si foarte utila, fiind, din majoritatea punctelor de vedere, un laptop premium.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 2 mai 2024 la:



Galerie foto: "Laptop Dell Latitude E5550: laptop premium cu caracteristici pro si contra"

laptop dell latitude e5550 _3.jpg
laptop dell latitude e5550 _2.jpg
laptop dell latitude e5550 _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro